Naturismegids

De Vrije Vogels

8.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 11 reviews.

Adresgegevens

De Vrije Vogels
't Gouwtje 9a
1679 GH Midwoud
0229 20 16 65

WebsiteContact
Lat: 52.705567 / Long: 5.062165
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

 • Brussel 253 Km / 02:57
 • Utrecht 97 Km / 01:08

Algemeen

 • NFN / INF kaart verplicht
 • Vereniging
 • Plaats voor tenten
 • Plaats voor caravans
 • Plaats voor campers
 • Oppervlakte (ha): 7
 • Aantal plaatsen: 200
 • Aantal plaatsen met elektra: 200
 • Alle plaatsen hebben elektriciteit
 • Auto's op apart parkeerterrein
 • Aangepast sanitair voor mindervaliden
 • WIFI / internet

Faciliteiten

 • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
 • Sauna
 • Zwembad
 • Kinderbad

Eten en drinken

 • Bar

Activiteiten

 • Georganiseerde activiteiten voor kinderen
 • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen
 • Jeu de boules

Diversen

 • Nederlands gesproken
 • Alleengaanden welkom
 • Huisdieren welkom
 • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over De Vrije Vogels

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met De Vrije Vogels. Laat het ons weten!
Na jaren weer eens een paar dagen op de vrije vogels. Een heel welkom ontvangst van Diana, daar moeten jullie zuinig op zijn. De sfeer was heerlijk ontspannen en alle leden waren ook heel gastvrij. Kortom, we hebben een paar geweldige dagen gehad en komen zeker weer.
Johan en Djamilla
Djamilla Vink | 02-08-2022
Meer recensies van Djamilla Vink (3)
Het is jammer dat je op deze site niet op iemand kan reageren, dat doe ik dan toch erg graag op het bericht van Anne van 8 mei 2020 die in werkelijkheid afspeelde in het seizoen daarvoor? Waarom nu nog Anne? Ik herken namelijk direct het verhaal van deze dame.

Wij waren er ook en herinneren dit verhaal toch heel anders. Bloot moet, nee hoor, dat mag bij de vrije vogels, enkel zwemmen moet bloot. Er zijn zat gasten die een omslagdoek om hebben en nooit worden aangesproken, je zal maar je periode hebben. De jeugd gaat hier graag bloot juist omdat er geen dwang is, enkel bij het zwembad en in de sauna maar dat lijkt ons dan ook zeer logisch.

Krappe plekken, waar, bij de vrije vogels, u moet het over een andere camping hebben, de plaatsen zijn juist ruim van opzet, een enkele is kleiner maar dan ook bedoeld voor een kleine camper of tent.

Rij douches, dat klopt het is corona tijd, de helft is afgesloten om zo de 1,5 meter veilig te stellen. Iedereen doucht daarom kort, maximaal 5 minuten, dat kun je overal lezen. Kinderen die blijven staan en hangen, die mogen echt wel eruit gestuurd worden, als ze langer staan dan nodig is toch? Mogelijk kon u dit zelf niet goed hebben omdat het uw eigen kind/kinderen waren. Kan dit kloppen?

Na 22.00 is er stilte, inderdaad er was een kind, die erg moeilijk deed tegen haar moeder een enorme mond gaf, letterlijk bleef gillen, ik wil niet slapen, ik ga niet slapen, en maar gillen en gillen. Wij herinneren ons dat de buren, samen kwamen om moeder een hart onder de riem te steken, om haar eigenlijk te helpen tegen deze lastige puber, en haar dus hielpen, de licht verstandelijk beperkte moeder en moeilijk opvoedbare dochter, uit te leggen dat het nou wel eens tijd werd om in te dammen en niet zo een mond te houden tegen je moeder. "eigenlijk best lief" en goed bedoeld.

Moeder die hulp dus goed kon gebruiken. Het dus duidelijk niet zelf aankon. Zo zie je maar als je als buitenstaander zomaar wat opschrijft om iets of iemand zwart te maken, het plaatje niet altijd klopt, maar je het wel hier opschrijft.

Veel honden dat kan, en mag ook hier, de mensen zijn wel zelf verantwoordelijk om poep op te ruimen, als dan de NFN leden, met hond, besluiten buiten de camping de smalle strook die er voor de honden is niet bij te houden en poep te laten liggen, ondanks er zakjes hangen kun je daar de camping niet de schuld van geven. Maar vies is het zeker.

Konijnen, horen die niet bij de natuur. Katten die lopen en wonen toch overal.

Dat meisje wat was gebeten, is bij iemand de tent ingelopen, die dicht was, de eigenaar was er zelf dan ook niet, ze was daar om een hondje te gaan aaien. Een hondje dat sliep en erg oud bleek te zijn, die schrok van de benadering en een snauw gaf, met als resultaat een kras op het been van het meisje, die vervolgens moord en brand gilde bij moeder, die niet goed wist wat te doen met dit schaafwondje, en dus naar de huisarts ging, deze ook maar voor de zekerheid een injectie gaf, klonk het verhaal achteraf.

Kind was na een uur weer terug en ze hebben nog heerlijke dagen gehad. U beschrijft hier dus een verhaal van via via via via.

Het klopt dat bij drukte er te veel auto’s zijn ondanks de camping de leden en gasten massaal oproept met de fiets te komen.

Zwembad wordt inderdaad goed bijgehouden, door de beheerder maar ook door de vrijwilligers, net als het gehele terrein trouwens, en dat voor maar 6,75 per nacht en kinderen en honden gratis komen kamperen.

Er wordt veel gedaan voor jeugd, en zoals bij iedere vereniging is niet iedereen, die oud is hier blij mee, zij willen rusten en rust houden, bovendien, hun clubje veranderd immers. Dat hou je dan dat leden mopperen, zo en zo heel Nederlands om maar te mopperen op van alles.

De beheerder was toen der tijd Wilma en daarna kwam Louise en Marcus, ik denk dat die Sandra haar eigen kinderen aansprak, om iets wat niet kon of een meisje met een enorme mond, hierop aansprak. Of mogelijk waren het kinderen van ouders die maar gillen en gillen daar mag eenieder iets van zeggen, moet dit dan altijd soft en lief gaan? Denk niet dat kinderen van deze tijd zich daar nog iets van aantrekken.

Het is dus jammer dat een buitenstaander, of gast of lid, dit opschrijft en post, ook nog een jaar na datum. Mogelijk zat haar iets anders dwars en wil zij alsnog haar zegje doen.

Bent u wellicht zelf de moeder van het gillende meisje?
Peter en Moniek | 06-07-2021
Reactie De Vrije Vogels
De eigenaar/beheerder kan hier een reactie plaatsen.
Afgelopen weekend geweest idd prachtige camping met een goed ontvangst helaas liep het op het eind een beetje fout jammer.

Als je voor het eerst komt is het natuurlijk beetje zoeken naar alles daardoor heb ik gebruik gemaakt van een toilet daar ik er nodig moest waar op dat moment het bordje hing schoonmaak tijdelijk buiten gebruik. Ik heb geroepen naar de schoonmaaker(ster) om te overleggen maar er was niemand en op dat moment werd er niet schoongemaakt dus heb snel mijn behoefte gedaan voordat er daadwerkelijk schoongemaakt werd. Maar o had ik het maar niet gedaan want dit liep hoog op. De schoonmaakster in kwestie dreigde met ons van de camping te laten zetten. Eerlijk is eerlijk ook van onze kant bleven wij niet netjes in woorden maar dit kwam ook doordat wij niet de gelegenheid kregen om onze kant van het verhaal te doen.

Om een lang verhaal kort te maken kregen wij allerlei mensen op onze plek die zich er mee bemoeide zonder zich voor te stellen en dan ook nog zeggen: JULLIE SOORT HOREN HIER NIET wij waren zeer aangedaan we hebben verder niets misdaan wat niet hoort op een naturistencamping.

De bejegening van de gefrustreerde schoonmaakster werd door niemand in twijfel getrokken maar wij wel.

Wat ik jammer vind dat vaste gasten zoveel te vertellen hebben en bepalen hoe het gaat zo verjong je het naturisme niet maar blijf je hangen in ouwe meuk.

Gr Bea Arfman
Bea | 28-06-2021
Wat een heerlijke camping!
Een super gezellige sfeer hangt er op deze camping. Vriendelijk ontvangen door de beheerders van het terrein. Een mooie ruime plaats gekregen, met veel zon.
Op het terrein wordt er veel voor kinderen georganiseerd waardoor er veel jeugd is wat de sfeer ten goede komt. Ik kan me de negatieve beoordeling hieronder dan ook niet voorstellen. Ik heb alleen maar positieve mensen gesproken, die het juist leuk vinden dat er veel wordt georganiseerd. Mijn dochter van 13 wil in de zomervakantie liever hier heen dan naar Frankrijk, dat wil toch wel wat zeggen. Ook kan je iedere dag vers brood kopen bij de bakker die op het terrein komt en zijn er regelmatig foodtrucks. Deze camping is echt een naturistencamping die met zijn tijd meegaat. Ik heb nergens tenten gezien die haring aan haring staan. Kortom jullie zien ons snel terug!
Fam de jong | 20-06-2021
Wij waren vorige week een paar dagen te gast bij de vrije vogels met onze camper ondanks we een kleine plaats hadden hebben we het goed naar onze zin gehad maar een paar verharde stroken voor campers zou wel fijn zijn want met nat weer had ik er niet meer weg gekomen maar verder mooi terrein met lekker zwembad.

Groetje,s Christa en Jan
Christa en Jan | 15-06-2021
Meer recensies van Christa en Jan (31)
Geen prettig bloot camping, niet tolerant naar gasten, bloot moet kreeg mijn vrouw te horen toen ze even omslagdoek droeg, onthaal niet al te vriendelijk door beheerster, geen toegankelijke dame.

Krappe gastplekken, staat haring aan haring, men probeert voor de jeugd e.e.a. te organiseren maar in de rij voor de douches ontdekten wij al dat veel "vaste bewoners" dat erg vervelend vonden met dat lawaai en het te druk was op de camping. Door covid regels zomer 2020, slechts helft douches te gebruiken, en onze zoon en dochter werden door een mevrouw uit de douche gestuurd want zij wilde douchen, dit kan echt niet mensen.
Na 22:00 kon onze dochter niet slapen, buurvrouw gelijk klagen dat het stil moest zijn. Veel honden op de camping, (wij houden daar niet van)soms aan lange lijnen, bij de slagboom veel hondenpoep erg smerig!
Ook was er nog meisje door een hond gebeten dat getroffen gezin moest na 3 dagen vakantie weer vertrekken omdat meisje ziek werd.
Dat dit op een camping kan plaatsvinden zeg!
Druk met dagrecreatie op mooie dagen, sanitair daardoor niet altijd even proper, dan dus veel auto's op de parking.
Wel mooi proper zwembad, kinderbad heeft spekgladde bodem, aardig clubhuis, veel vrijwilligers.
Ook loslopende katten en konijnen op de camping, verder wel heel groen terrein dat goed wordt onderhouden. Op sommige plekken erg gedateerd.
We hebben beheerster Sandra ook nog zien uitvallen tegen 2 meisjes.....
Die mevrouw kan wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken, er zijn leukere campings in Holland dan deze.
Naturisten gedachte heeft bij ons een beste deuk opgelopen.
Anne | 08-05-2021
Ontvangst was niet zo vriendelijk vonden wij. Maar de camping zelf was goed voor elkaar. Zwembad en sanitair keurig! Clubgebouw ook leuk.
Groot familiegevoel hier
Ron | 05-09-2020
Meer recensies van Ron (20)
Dagje recreatie gedaan. Leuke ontspannen camping, mooie plekken, veel groen, kantine helaas dicht ivm Corona. Zwembad was zalig!!
Ron | 25-06-2020
Meer recensies van Ron (37)
Wij rijden al zeker 15 jaar rond met een camper. Waarbij als dat ook maar enigszins mogelijk is, naar naturistencampings gaan in heel Europa., géén camper plaatsen dus. Het geeft daarom een goed inzicht wat campings zoal te bieden hebben. Deze camping staat zeker in de top 5 van de beste ervaringen die we ooit hebben gehad. De sanitair gebouwen vonden wij bijzonder ruim en schoon en met voldoende ruimte om te douchen of te wassen. Men kan kiezen of je een plek met voldoende privacy wilt of gezellig bij elkaar zonder boven op elkaar te staan. Het zwembad en de speeltuin zien er bijzonder netjes en goed onderhouden uit . In de grote en vooral gezellige kantine is het prima vertoeven. Daarnaast was onze ervaring dat de beheerders uitermate vriendelijk waren en alle tijd aan je besteden om je naar een plek van je voorkeur te helpen. Last but not least , ik werd ad hoc in de gelegenheid gesteld om de 1e avond als muzikant op te treden waarbij de de aankondigen dezelfde middag al overal bekend werd gemaakt. De hele kantine was er voor ingericht. Ik vermeld dit toch wel nadrukkelijk omdat ik op zeer veel campings heb gespeeld maar nooit meegemaakt dat het zo goed was geregeld. Ik heb er ook nooit wat voor gekregen , in dit geval werd meteen duidelijk gezegd dat mijn verblijf gratis was. Kortom , alles bij elkaar geteld , een ontzettend goede , gezellige en fijne camping om te zijn. Wij komen zeker weer terug ! Groeten Herman & Analies.
Herman Jaspers | 31-03-2020
Heerlijke camping, mooi onderhouden terrein door de inzet van vele vrijwilligers. keurig sanitair en warm water zonder bijbetalen. Gratis Saunaatje. Een terras gelegen aan de speelweide en tegenover zwembad. Een bar met schappelijke prijzen gerund door vrijwilligers. Stil terrein vrij van verkeershinder en laag overvliegende verkeersvliegtuigen of voorbij razende treinen. Veel groen aardige mensen. Wij en de kinderen hebben heerlijk genoten. In het hoogseizoen zijn er bijna dagelijks activiteiten voor de kinderen.
Lenny | 13-08-2018
Meer recensies van Lenny (2)
Mijn vrouw en ik bezoeken deze camping al jarenlang als nudist. Vorig jaar hebben wij in augustus een oude caravan neergezet, mede omdat de kleinkinderen zich daar zo vermaken. Bij het opzetten kregen we spontaan hulp aangeboden! Dit jaar doen wij vanaf het begin mee en we verheugen ons op het komende seizoen.
Martin Koetsier | 07-04-2017
Toen we de afgelopen week op het terrein van de Vrije Vogels waren, gingen we eens in ons geheugen graven.
We komen al ruim 15 jaar , eerst met kinderen, en de laatste jaren met ons tweetjes.
Wat doet ons weer steeds besluiten om af te reizen naar Midwoud? Enkele willekeurige redenen: goede sfeer (de gasten begroeten elkaar), mooie plaatsen (Het Kaveltje is duidelijk favoriet), beheerster ( Wilma staat je vriendelijk en gastvrij te woord), het zwembad (wat is nu heerlijker om vanuit je caravan naar het bad te lopen en rustig je baantjes te trekken), het sanitair ( goed onderhouden en schoongemaakt), De Klepkooi (de consumptieprijzen zijn prettig).
Je leert een terrein pas goed kennen als je problemen hebt:
De stekker was tijdens de heenreis helemaal kapot gegaan, waarschijnlijk losgeschoten. Bij Wilma navraag gedaan hoe we dit konden oplossen? Ze gaf de suggestie
om de voorzitter te raadplegen. Dit was een geweldig voorstel. Hij bestelde een stekker en stelde zijn fiets beschikbaar. Wat nog mooier was: Hij zette de stekker aan de caravan. Hij wilde niets hebben. Onze dank is groot.
Jan en Willie | 27-07-2016
Net terug van 4 dagen meest heerlijke ontspanning hier!
Ik kwam voor de rust en die is hier in ruime mate aanwezig, geen schreeuwende mensen of kinderen, geen boze types of agressie, maar niets dan vrede en goedheid!
Alle vaste gasten maken je graag wegwijs en zijn uiterst vriendelijk!
Als natuurliefhebber viel het mij op hoe schoon het terrein is, er ligt werkelijk nergens zwerfafval, een blikje of snoeppapiertje, ook de sloten zijn keurig schoon, er is heel veel groen en her en der staan fruitbomen op het terrein.
De grasvelden en zonneweide zijn keurig onderhouden en mooi kort gemaaid, de kantine ziet er fris en schoon uit en lekker overzichtelijk, en de keuze aan drankjes, ijs en versnaperingen is werkelijk enorm
Ik heb het idee gehad dat je hier rustig je portemonnee op tafel kan laten liggen, zoveel vertrouwen had ik reeds in zeer korte tijd!
Ik was blij verrast met het op zonne-energie verwarmde zwembad, 2x per dag lag ik heerlijk te dobberen of als je lekker ongestoord een baantje wilt trekken, dan is tussen 18 en 20 uur de beste tijd, want dan zit bijna iedereen lekker aan de bbq of pannenkoeken, hahaha!
Ik dank ''De Vrije Vogels'' hartelijk voor de heerlijke gemoedsrust waarin ik nu nog steeds verkeer, wilde eigenlijk helemaal niet weg, maar de plicht roept, en zeg hierbij, ''tot wederziens!''
Milco Philips | 21-07-2016
Als seizoenplaats gebruiker met caravan zie ik uit naar het komende lente en zonnige zomer. Zo als voorgaande jaren , word het vast weer heel gezellig. Ik nodig belangstellende dan ook graag uit om dit zelf eens te ervaren. Met name voor wat jongere gezinne met kids is het voor deze groep een veilige besloten omgeving(zeg ik als opa). Veel speel plezier met direct toezicht vanaf het kantine terras op het kleine peuterbad , en grote veilige afgeschemde zwembad. Ook een heerlijk drankje of ijsje is bij mij te verkrijgen aan de bar. En natuurlijk is wi-fi ook aanwezig ( dag kaartje). Zo als gezegt. Zie ik u graag als nwe. bezoeker aan de bar.
Afz een barmedewerker.
Ton | 15-03-2016
Meer recensies van Ton (2)
Keurige camping voor rustzoekers én voor families met jonge kinderen, Gedateerd als menig naturistsche camping/vereniging, maar wat er nodig is voor de ware naturist van 0 tot 100 is ruimschoots aanwezig.
Voor kinderen 8 t/m 18 is bepaalde input nodig: wifi is aanwezig, eerste levensbehoefte voor deze leeftijdsgroep. Radiografische drones al dan niet met camera; m8tig interessant voor deze lui en gamen natuurlijk, dan maakt het dragen van kleding niets uit, alles online! webcam uit! en 's nachts (tot laat) door kunnen gaan...
Theo | 13-03-2016
Deze mening alleen op basis van paar keer dagbezoek in de zomer.

Voor kinderen heel leuk, veel speelmateriaal en klimtoestellen, mooi badje voor de allerkleinsten, grote ruime zwembad wel vrij koud vooral in het begin van het seizoen, beetje "retro" kantine waar van alles te krijgen is voor redelijke prijzen, grote groepen ons kent ons gehalte maar dat heb je al snel met veel vaste bewoners op een camping, op zich een aardige sfeer, in de buurt is ook veel te doen, steden als Medemblik, Enkhuizen en Hoorn bekijken, en het Stoommachinemuseum en Zuiderzeemuseum bezoeken zijn zeker een aanrader.

Maar dan! Er is een onwijze konijnenplaag op het terrein wat resulteert in veel konijnenkeutels, pisgeur en kuilen op de zonneweide bij het zwembad, heel smerig vooral met erg kleine kinderen niet fris wan het plakt soms aan je voeten, konijnenkeutels ook in het kinderbad zien drijven, bah, ook bij de speeltoestellen rennen de concurrerende rammetjes achter elkaar aan en de urine sproeit dan in het rond want het is er overbevolkt, laat een jager wat vaker buiten het seizoen de konijnenstand terugdringen.

Ook lopen er diverse eenden die erg tam zijn geworden en die roven je tas met eten leeg, en poepen de zonneweide onder, mijn dochtertje ging achter ze aan om ze weg te jagen maar werd daar op niet echt aardige wijze over aangesproken door een campinggast op het terras.
Jenh | 14-09-2015
Meer recensies van Jenh (5)
Wij waren er dit jaar voor het eerst met een vaste plek voor het hele seizoen.
De camping zelf is erg mooi maar erg gedateerd.
Maar das niet het ergste het bestuur is een grote kliek die alle dingen die niet goed gaan in de doofpot stoppen.
Er gaan elke keer mensen weg die door de oude garde weg gepest worden door elke dag weer opnieuw het bloed onder je nagels vandaan te halen worden niet aangepakt gewoon zegt het bestuur zij staat hieral langer dan ik geen oplossingen gezocht alles wordt weggestopt.
Deze camping krijgt van ons een dikke vette 0.0
verhaar | 08-09-2015
Zijn voor het eerst op deze camping geweest, en moet zeggen, echt een heerlijke camping, de mensen die hier verblijven zijn zeer vriendelijk.
De camping is super schoon, en ook de beheerdersechtpaar zijn zeer vriendelijk en willen je aan alle kanten helpen.
Ze hebben geen vaste vertrektijden, als je maar voor 20.00 uur van de camping af bent.
Hier kan echt geen kleding camping tegenop.
Echt een heerlijke en eerlijke naturistencamping.
We komen zeker terug !!
Misschien dat we ook lid gaan worden van de Vrije Vogels.
Jacob en Anita | 12-08-2015
Meer recensies van Jacob en Anita (3)
Wat een heerlijke camping. Met mooie ruime plekken.
Goede sfeer en supermooi terrein.
Bijna al het personeel is vrijwillig en dat geeft een goede sfeer. Schoon toilet gebouw en super kindvriendelijk.
Dank voor dit fantastische weekend
Wij komen zeker terug.
Björn en wendy
bjorn | 05-07-2015
zeker het bezoeken waard
tema | 01-07-2015
Meer recensies van tema (27)
Wij werden uitgenodigd door kennissen die er al jaren staan. Wij hebben er een hele leuke middag gehad alles was netjes opgeruimd en toiletten waren netjes en verzorgd. Vrijwilligers doen er de bar dat houd het ook juist zo lekker gewoon. Was een top kennismaking, H en J bedankt.
R en A | 21-11-2014
Een terrein waar de natuur in ere wordt gehouden. Plekken worden niet afgescheiden door eenvormige hegjes. In het boomgaard gedeelte zie je de appeltjes en peertjes groeien.(als je er oog voor hebt)
Prachtig sanitair dat ook nog eens goed schoon gehouden wordt. Leden zijn hulpvaardig. Centraal op het terrein zijn de voorzieningen voor sport en spel: een verwarmd zwembad met glijbaan en allerlei speelattributen die door jong en "oud" gebruikt worden. Het naast gelegen peuterbadje (ook met glijbaantje) zorgt voor veel (peuter)plezier. Er is een hele grote zandbak mét piratenboot. ook zijn er speeltoestellen geplaats en er is zelfs een speelhuisje voor de kleintjes: de pullenkooi en een kabelbaan voor de wat grotere kinderen. Er is een Jeu de boules- terrein, waar je altijd terecht kan om te boulen en te kijken. Bijna elke middag rond 2 uur komen de boulers bij elkaar om een paar potten te spelen. Ook gasten zijn van harte welkome
De zonneweide is heel ruim opgezet en grenst aan het terras De kantine(klepkooi) is gezellig, je kunt er een biljartje leggen en een spelletje darts spelen. In de bibliotheek staat een keur van boeken, en ook heel veel spelletjes die je gratis mag lenen. Omdat de bar "gedraaid" wordt door vrijwilligers is hij niet altijd open Maar daar heb ik allee begrip voor. Door de leden wordt ook veel georganiseerd (dat wordt op verschillende plaatsen op het terrein aangekondigd. Maar staan ook voor,het grootste gedeelte, op de website van de Vrije Vogels.)
Stilte zoekers komen, volgens mij net zo aan hun trekken als de mensen die houden van leven in de brouwerij
Wij vieren nu al jaren onze vakantie bij de Vrije Vogels en dat bevalt ons uitstekend!
lien en Alexander | 19-07-2014
Prachtige groene camping. Prima sanitair. Prettige sfeer.
H en A | 18-07-2014
na 12 jaar weer geweest. Erg netjes en schoon. Mooie camping met veel groen. De ruimte met WC en Douches ect vinden we prachtig. Vriendelijke mensen die ons hielpen, Marja bedankt, want we waren allerlei kleine dingetjes vergeten.
Prettig zou zijn dat er op zondag niet gewerkt wordt. Dat is er één dag echt rust.

Tot ziens en groetjes Marco en Cora
Cora en Marco | 15-07-2014
Nou wij zijn hier een lang weekend geweest en hebben het in alle opzichten getroffen.
Allereerst het terrein geweldig schoon en leuk van opzet en een mooi zwembad en voor de kleintje,s ook super hoor .
Wij waren hier voor het eerst en zullen zeker een x terug komen want alles was super .

Thx voor het leuke weekend we hebben genoten.
Christa en Jan | 13-07-2014
Meer recensies van Christa en Jan (31)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "De Vrije Vogels" ?
Hoe waardeer je De Vrije Vogels in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.038