Naturismegids
U bent er van harte welkom op ons prachtig terrein met sfeervolle eigentijdse accomodatie.

Atlanta (vereniging Atlanta)

8.9

Gemiddeld cijfer van de laatste 36 reviews.

Atlanta (vereniging Atlanta)

Adresgegevens

Atlanta (vereniging Atlanta)
Swentiboldweg 100
6167 RK Geleen
+31 (0)6 427 843 89

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 51.007760 / Long: 5.801232
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Het terrein "Atlanta" ligt in het zuiden van Nederland aan de rand van Graetheide. Een klein agrarisch gebied tussen Born en Sittard-Geleen. Duitsland en België zijn vlakbij, goed bereikbaar per fiets; het veerpont naar België is bovendien gratis voor de fietsers.
Atlanta heeft 90 kampeerplaatsen, deze zijn allen uitgerust met eigen electra (10A)
Atlanta is een hechte vereniging met veel aandacht voor en openheid naar gasten, gehuisvest op een prachtig terrein met sfeervolle eigentijdse accommodatie, een verwarmd zwembad en sauna.
Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig op het terrein.

Afstanden

 • Brussel 118 Km / 01:26
 • Utrecht 163 Km / 01:57

Open

 • 1 April t/m 30 September

Algemeen

 • NFN / INF kaart verplicht
 • Vereniging
 • Plaats voor tenten
 • Plaats voor caravans
 • Plaats voor campers
 • Oppervlakte (ha): 3,5
 • Aantal plaatsen: 90
 • Aantal plaatsen met elektra: 90
 • Alle plaatsen hebben elektriciteit
 • Auto's op apart parkeerterrein
 • Aangepast sanitair voor mindervaliden
 • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

 • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
 • Sauna
 • Zwembad

Eten en drinken

 • Bar

Activiteiten

 • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen
 • Boogschieten
 • Jeu de boules

Diversen

 • Nederlands gesproken
 • Engels gesproken
 • Duits gesproken
 • Alleengaanden welkom
 • Huisdieren welkom
 • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over Atlanta (vereniging Atlanta)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Atlanta (vereniging Atlanta). Laat het ons weten!
Fijne camping. Alles goed geregeld. Goede vriendelijke ontvangst. Niets op de camping aan te merken. Zelfs een zwembad met verwarmd water. Wij hebben genoten.
Bij aankomst krijg je een lijst mocht je iets gebruiken uit het praathuys neem gerust even opschrijven bij vertrek in je dan betalen.
Heres | 08-06-2024
ook wij sluiten ons aan bij de positieve reacties die hier staan. Zowel over Piet, Corry Geert en veel vaste gasten. We hadden iets gelezen van ons kent ons maar daar hebben wij totaal geen last van gehad. Het enige wat ons tegen viel (en dat heeft helemaal niets met de camping te maken) is dat je lid moet zijn van de nfn. Wij gaan al jaren naar het buitenland naar naturistencampings. En wij gedragen ons ook altijd zeer behoorlijk. Hier werd de vraag gesteld of we ons wel netjes deden gedragen omdat we geen lid zijn. Dit was zeer zeker niet negatief bedoeld, Maar laten we ook eerlijk blijven. Onder de naturisten is een zeer hoog grijs gehalte. En wil je jonger publiek aantrekken dan moet je hier ook iets mee doen. In Spanje, Kroatie, Frankrijk zijn er enorm veel jonge gezinnen. dus het argument sociale media gaat niet op. Maak het voor ieder wat wils en dat betekend soms te rustig voor de jongeren en soms te druk voor de ouderen.
Camping Atlanta was top. schoon. lekkere sauna en we voelde ons erg welkom tijdens het koffieuurtje. Waarvoor dank.
Patrick | 25-08-2023
We hebben onlangs een heerlijk zonnig weekend gehad op de camping Atlanta. Zeer vriendelijke mensen en als kers op de taart een lesje boogschieten gekregen van Geert. Mede door het enthousiasme van Geert, de instructeur, was het een leerzame en super leuke ervaring!!
Nooit meer zal in de uitspraak “ piele hoale” vergeten. Wat natuurlijk staat voor “pijlen halen” in het Limburgse dialect.
Lieve groeten
Jack en Yvon
Yvon Uitendaal | 25-08-2023
eerste keer op een naturismecamping, heel fijn ontvangen door de gehele camping. Woude oorspronkelijk 1 nacht blijven en zijn er 2 gebleven, hebben handboog geschoten, konden mee rijden voor boodschappen. schoon sanitair en heel vriendelijke gasten. zeker een aanrader!
mees | 21-08-2023
Een aantal dagen met vrienden doorgebracht op camping Atlanta. Het is ons prima bevallen. Een bijzonder compliment wil ik maken aan Geert die mij en anderen met veel geduld en enthousiasme geleerd heeft te boogschieten. Omdat ik een probleem heb met mijn rechteroog heeft hij mij de dag erna ruim een uur apart onderhanden genomen waarna het resultaat aanmerkelijk beter werd. Waar kom je dat nog tegen. Hou hem naar in ere bestuur!!
Freek Brune | 16-08-2023
Op 4 juli 2023 was onze 2e vakantieweek aangebroken en hadden wij een plaatsje geboekt op het leuke terrein van Naturistenvereniging Atlanta.
Wij hadden een uitermate gezellig ontvangst met Piet en Corry. Over de rondleiding waren wij zeer tevreden.
Ze kwamen geregeld even informeren hoe het met een ieder gaat, leden en gasten, en we hadden altijd zeer veel schik met Piet.
Sanitair en toilet, alles keurig netjes. Soms was de douche wat koud, maar dat mocht de pret niet drukken.
Wat waren we blij met het verwarmde zwembad! Vanwege de hoge temperaturen was het heerlijk om af en toe wat af te koelen.
Wij kunnen onszelf heel goed vermaken maar toch misten wij de avondjes tokken en keezen in het clubgebouw, omdat wij dit altijd zeer prettig vinden bij de Vrije Vogels in Midwoud waar we zelf lid van zijn. Vrijwilligers zijn lastig te vinden, daarom heel veel respect voor Piet en Corry en de overige vrijwilligers die we ontmoet hebben. Een activiteitencommisie zou een geweldige aanvulling zijn.
Wij komen zeker terug!
Familie Mulder
Familie Mulder | 24-07-2023
Meer recensies van Familie Mulder (2)
Wij kwamen voor dagrecreatie. (Prachtig weer gehad).
Er is op het terrein een heerlijk zwembad en een leuke speeltuin voor onze kleinzoon van 2,5 jaar.
Wij kregen een zeer vriendelijke ontvangst met rondleiding. Aardige mensen op het terrein ook ontmoet.
Het allerleukste was dat onze kleindochter van 8 jaar hier ook boogschietles heeft gekregen van een geduldige en enthousiaste meneer.
Haar dag kon niet meer stuk!
Miep van den Boom | 11-07-2023
Wir sind sehr freundlich aufgenommen worden, durch Piet, Corrie und Leo.
Sie haben sich sehr engagiert für uns den richtigen Platz zu finden. Die Natur auf diesem Platz, besonders die Bäu
me
herrlich.
Es ist alles sehr sauber !!!
Die Dauerkämper waren sehr auch
freundlich und hilfsbereit, man fühlte sich willkommen.
Das Highlight ist das Bogenschießen mit Geert. Mit seiner ruhigen und fachlichen Art bringt er einem die Handhabung des Bogens und das Schießen bei. Es hat sehr viel Spaß gemacht. HDH +K.
HDH+K | 14-06-2023
Fijne camping. Jammer dat om 21.00 de verwarming in het badlokaal al uit was. Was erg fris om te douchen. Ook ging de kantine s avonds op slot. Dat zijn we niet gewend op een naturistenterein. Maar daar zal wel een goede reden voor zijn. Wij vonden 30 euro per nacht wel wat duurder dan andere tereinen. Verder prima camping. Aanrader om te fietsen de route van de verwondering. Echt heel leuk.
Ria Bierman | 26-04-2023
We zijn leuk ontvangen door Piet & zijn Corry ,We waren moe van de reis en kregen een plekje onder de bomen in een hoekje, we vroegen om een ander plekje en dat was meteen goed na een nacht kwam ik er achter de instap in de caravan wel er hoog was en omdat ik aan mijn heup geopereerd ben was het moeilijk om er in te komen , Hè Piet mag ik misschien dat plaatsje hier naast hebben en ook dat was geen enkel probleem. De douche is echt geweldig, net als het verwarmd zwembad en laten we het dan hebben over de sauna die is top. ik wil de leden van Atlanta bedanken voor het gebruik mogen maken van hun mooie terrein.
Dankjewel en tot de volgende keer
Groetjes Fam Jansen
Jansen Jan | 24-08-2022
Meer recensies van Jansen Jan (3)
Camping ongeschikt voor tent kampeerders door grote overlast van het verkeer op de A2. Je doet geen oog dicht.
Als je reserveert ben je verplicht alles te betalen als je daardoor eerder vertrekt.
Frans | 23-08-2022
We verbleven er 4 nachten eind augustus 2022, bijna volzet.
Het is een goed onderhouden terrein, met prachtig sanitair en sauna, vriendelijke mensen (toch bijna allemaal...) en een mooie bar.
Voor ons was het, ondanks de goede ontvangst, toch geen zo'n aangenaam verblijf:
- Je kunt je plaats niet kiezen en de meeste bezoekersplaatsen hebben heel weinig zon. Wij kregen de schaduwrijke plaats 210, met modderige ondergrond.
- Je kunt niet kiezen hoe je je caravan zet; wij moesten hem zetten met de achterkant naar de zon, zodat we sowieso altijd in de schaduw zaten.
- De overburen zitten op 10m, allemaal recht bij je binnen te kijken. Dat vonden we heel onaangenaam (gevoel van sociale controle...)
- We misten vers brood 's morgens en wat meer animatie en sfeer (we zagen ook geen kinderen gedurende onze 4 dagen)
- Je hoort voortdurend de snelweg A2
- Toen ik wat gitaar speelde, kwam een vrouw heel onbeleefd declameren dat ik haar ontzettend irriteerde met mijn gejengel (De eigenaar is zich achteraf in haar naam komen excuseren, wat we echt apprecieerden).
- Ook het zwembad ligt het merendeel van de dag in de schaduw
- De sauna is enkel open als er vóór 17u, minimum 5 mensen ingeschreven hebben. De meeste recreanten gaan overdag fietsen of wandelen en zijn dikwijls om 17u nog niet terug, dus geen sauna die dag.
- De meeste fietswegen liggen toch op meer dan een half uur rijden door bebouwde kom of industrie.
Dit alles maakte dat wij niet echt het vakantiegevoel hadden...
Kortom; krijg je een zonnige plaats, met de juiste oriëntatie of hou je van schaduw, ontbijt je niet, stoor je je niet aan de snelweg en wil je helemaal niks doen op de camping of in de omgeving, dan is dit het paradijs, want er is echt bijna geen activiteit. Onze buren bijvoorbeeld vonden het heerlijk, maar die kwamen van hun (redelijk zonnige) plek de hele dag niet af.
Rik | 22-08-2022
Meer recensies van Rik (13)
Hele fijne camping. Zeer goede ontvangst van Piet en Corrie.
Zij weten echt de gasten op hun gemak te stellen en zijn zeer flexibel.
Goed sanitair en fijn zwembad.
Boogschieten cursus gedaan, zeer plezierige uitleg van Geert.
Atlanta gaat trouwens ook met hun tijd mee wat betreft tolerantie en respect.
Ebo
Ebo | 20-07-2022
Meer recensies van Ebo (2)
We werden hartelijke ontvangen met koffie.
Piet was behulpzaam met het neerzetten van de caravan.
Het is erg netjes, het terrein zag er prima verzorgd uit.
Ook het sanitair werd elke dag uitstekend schoon gemaakt.
Constant waren Piet en Corrie in de weer om het hun gasten naar de zin te maken.
Al met al: veel waardering voor hun inzet.
Ook bij het weggaan hebben we onze waardering laten blijken.

Joop en Anneke
Haitjema | 13-09-2021
Een weekje vakantie geboekt op Atlanta( aug 2021). Jammer dat deze camping ook weer weggestopt ligt buiten de bebouwde kom. We zijn heel vriendelijk welkom geheten door Piet en Corrie met een kopje koffie en de standaard uitleg.
Doordat het geregend had, was de plek wel heel erg sompig; de klei laat het water moeilijk door. De leden van de vereniging zijn erg vriendelijk en behulpzaam. We wonen zelf op het Drentse platteland en de eerder genoemde A2 geluiden waren inderdaad wel altijd (zij het op de achtergrond) nadrukkelijk aanwezig, maar niet super storend; we hebben uitstekend geslapen.
De toiletten worden heel frequent en goed schoon gehouden.
Het zwembad en de sauna zijn een aangename aanvulling op de camping. Van het zwembad hebben we iedere dag gebruik van gemaakt. Boodschappen dichtbij in Born of Sittard, beiden op de fiets goed te doen. Heerlijk Italiaans ijs gegeten in Einighausen bij Topolino.
Wel jammer dat op zondag alle winkels, behalve de restaurantjes dicht waren in Sittard en Geleen, dat is toch echt niet meer van deze tijd. We komen zeker nog eens terug.
W&C | 17-08-2021
Leuke terrein en omgeving.
Onderhoud aan de plaatsen voor gasten daar hebben ze nog nooit van gehoord.
De grond neemt slecht water op en de plaats van je caravan en VOORTENT
die staan in een gat. Bijna de geringste bui regen veranderd je voortent in een modderpoel en dat blijft het. Het is dan soppen in je voortent
In eerste instantie mochten we ook geen plastic in de VOORTENT leggen van wegen de 3 grassprietjes die er stonden.
Er wordt ook geadverteerd dat er WiFi is, klopt, alleen bij het clubhuis, en cam maar hopen dat hij het doet.
Al met al een echte afrader of je moet van een modderbad houden.
Onze buurtjes hadden al na een dag spijt dat ze meerdere dagen hadden geboekt.
Uitspraak van de beheerder we kunnen er niets aan doen.
Ophogen lijkt mij toch niet zo moeilijk.
Hans van Aspert | 29-07-2021
Meer recensies van Hans van Aspert (2)
In juni 3 weken op de camping vertoefd.
Gastvrije ontvangst, beheerders Piet en Corrie doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.
Mooie, rustige camping met zonnige en schaduwrijke plaatsen, modern en super schoon sanitair en een fijn zwembad.
Leuke contacten met tijdelijke en vaste gasten gehad.
Een pluim voor Geert Beulen, die mij met kennis, enthousiasme en zijn materiaal heeft leren kennismaken met het edele handboog schieten.
Kortom deze camping is een aanrader.
Hans en Wil Burger
Hans Burger | 11-07-2021
Meer recensies van Hans Burger (2)
Corrie en Leo.

Wij hebben een heel fijne vacantie gehad op Atlanta, zijn er 3 weken gebleven.
Dus dat zegt denk ik genoeg.
Corrie de Roij | 01-07-2021
Meer recensies van Corrie de Roij (2)
Eerste keer Atlanta, zeer vriendelijke ontvangst! Mooi terrein! Sanitair keurig!Genoten van sauna en zwembad. Geweldige ervaring met les boogschieten door Geert! Kortom gaan zeker nog terug! Aanrader!
Anita Vink | 15-05-2021
In aug hier een paar dagen gestaan erg gastvrij en leuk terrein alleen het geluid van de rijksweg overheerst constant erg jammer ,verder mooie omg om te fietsen .


Jan en Christa
Jan en Christa | 14-09-2020
Meer recensies van Jan en Christa (32)
Geweldig leuke kleine camping. Enthousiaste ontvangst, zwembad erg lekker en schoon. Sanitair prima in orde. Kampeerplaatsen ruim genoeg. Wij hadden de tipi tent gehuurd. Ook dit is zeer goed bevallen!

Aanrader!!
Ron | 05-09-2020
Meer recensies van Ron (20)
Mooie camping. Vriendelijke beheerders. Alleen veel lawaai van de a2. Onprettige vaste bewoners. Kijken je konstant op je vingers of je ook wat fout doet. De sanitairevoorzieningen zijn te weinig voor deze camping vooral in deze coronatijd.
Bert | 23-08-2020
In juli zijn we bijna twee weken te gast geweest op camping Atlanta. Een telefoontje was voldoende om te horen dat we welkom waren. We werden gastvrij ontvangen door Jan en Carola en onder het genot van een drankje op de hoogte gesteld van de campingregels in deze Coronatijd. Prima. Het is een rustig parkachtig terrein met schoon en verzorgd sanitair. Van de sauna hebben we geen gebruik gemaakt, maar wel van het zwembad. De omgeving nodigt uit om te fietsen. Dat hebben we volop gedaan, genoten van het Limburgs landschap en natuurlijk van de Limburgse vlaai.
Net als bij vele Franse campings was ook hier de mogelijkheid om kruisboog te schieten. Geert, een van de leden, gaf met veel enthousiasme en ervaring instructie, bijna dagelijks kon er geschoten worden.
Wij kijken terug op een fijn verblijf, het lawaai van de autoweg was het enige minpuntje en komen zeker nog eens terug.

Dini en Peter
Peter de Krijger | 10-08-2020
Begin augustus zijn wij een week te gast geweest bij Atlanta.
Mooi terrein en zeer hartelijke leden.
Vriendelijk werden we ontvangen door Jan en onze buren Henriette en Mike.
Voor alle activiteiten werden we vriendelijk en vrijblijvend uitgenodigd.
De accomodaties werden goed schoongehouden door de leden.
Bij de Maas is het mooi fietsen. Sittard en Maastricht zeer de moeite waard om te bezoeken .Bonnefanten museum in Maastricht ook een aanrader.In de buurt van Slenaken is het mooi wandelen
Leden van Atlanta, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.
Sjakkelien en Harry | 18-08-2019
We hebben een fijne vakantie gehad op Atlanta.
We werden er zeer prettig ontvangen door het beheerderspaar Jan en Carole. Ook tijdens ons verblijf van drie weken waren ze erg toegankelijk, gastvrij en belangstellend. Ons inziens werken zij erg hard om het de gasten naar hun zin te maken.
Het is een sfeervol terrein, mooi sanitair en een heerlijk zwembad.
Aan het geluid van de snelweg waren we snel gewend. De camping ligt in een mooie streek van Nederland waar veel te zien is.
Lex en Lieke | 05-07-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Atlanta (vereniging Atlanta)" ?
Hoe waardeer je Atlanta (vereniging Atlanta) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.016