Naturismegids

De Appelhof (vereniging Zon en Leven)

9

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

De Appelhof (vereniging Zon en Leven)
Zandhuizerweg 36
8389 TC Zandhuizen
06-10870299
Lat: 52.923017 / Long: 6.172213
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Op De Appelhof is roken niet toegestaan.

Reviews van bezoekers over De Appelhof (vereniging Zon en Leven)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met De Appelhof (vereniging Zon en Leven). Laat het ons weten!
Heerlijk gestaan op dit mooie terrein met heel fijn zoutwaterzwembad en hele hartelijke gastvrouw en gastheer petra en jacquet.
Anja lusink | 23-06-2021
Keurige camping. Goed onderhouden. Mooi terrein. Prima zwembad; heerlijk lichtgezouten water. Goede faciliteiten voor gehandicapten.
Schoon sanitair.
Aardige gastvrouw en gastheer. TOP
Wilna | 03-08-2019
Meer recensies van Wilna (2)
Met veel plezier komen wij al jaren op De Appelhof. De sauna is in 2015 vernieuwd en in 2018 is een nieuw Klokhuis, zwembad en jeu-de-boulebaan gerealiseerd. Winter en zomer wordt 2 x per maand de sauna gestookt. De leden organiseren met veel enthousiasme diverse activiteiten, zoals een fiets vierdaagse, speksteen workshop en doe-week.
AnneBel
(2)
Anneke | 21-07-2018
Meer recensies van Anneke (2)
Met veel plezier komen wij al jaren op De Appelhof. De sauna is in 2015 vernieuwd en in 2018 is een nieuw Klokhuis, zwembad en jeu-de-boulebaan gerealiseerd. Winter en zomer wordt 2 x per maand de sauna gestookt. De leden organiseren met veel enthousiasme diverse activiteiten, zoals een fiets vierdaagse, speksteen workshop en doe-week.
AnneBel
Anneke | 21-07-2018
Meer recensies van Anneke (2)
Gezellige kleine camping met hartelijke mensen. Leuk tentenveld. Een klein zwembad. Alles wordt heel goed schoon gehouden. Er heerst een fijne sfeer waarbij je je zeer welkom voelt. Wij zijn hier bijna twee weken geweest en vonden het echt jammer om weer naar huis te gaan!!
Jack en Anja | 03-08-2014
Wij zijn er in augustus 2012 een lang weekend geweest en het is ons prima bevallen. Gastheer en gastvrouw vriendelijk; alles goed onderhouden en zeer schoon; mooie fiets- en wandelomgeving en voldoende privacy. Het enige nadeel zou kunnen zijn de stankoverlast van omringende boeren bedrijven, maar dat is afhankelijk van de windrichting.
Gerro Dijksma | 21-08-2012
wat was het hier gezellig- vriendelijke ontvangst en op zondag een leuk jeu de boule tournooi en er werdt soep gekookt op het houtvuur - annie en gerke hadden gastendienst klaske en haar man ontmoet alle vier vriendelijke mensen de rest van de namen zijn we al weer vergeten wij zijn daar geweest in september je kunt er heerlijk fietsen mooie omgeving echt een aanrader om deze camping te bezoeken gezellig clubhuis en mooi toiletgebouw

tineke en rob v gelder hellevoetsluis
rob v gelder | 09-10-2010
Meer recensies van rob v gelder (2)
Mijn vriendin en ik zijn drie weken op de Appelhof geweest. Een heel gezellig terrein met leuke aardige mensen. Als je geen behoefte hebt om te praten laten ze je ook met rust. Soms wordt er samen gekookt, heel gezellig. Ondanks het slechte weer hebben we ons uitstekend vermaakt. De omgeving is schitterend, veel fiets en wandelmogellijkheden.
Diverse plaatsen met musea in de buurt en ook leuke restaurants.
In de avond kun je, langs de bosstroken, de herten zien grazen.
Echt om aan te bevelen.
Ben van de Sanden | 12-03-2009
De appelhof....ga er niet heen als je wat rust wilt, want de vereningsmensen blijven constant bij je caravan staan om een praatje te maken..een paar maal kletsen vind ik ook gezellig en niet erg maar iedere 5 minuten als er iemand langs komt even wat zeggen of hele verhalen...nee daar zit je niet op te wachten als je even een weekendje gaat relaxen omdat je een hele week weer hard hebt gewerkt.
Wat wij niet wisten is dat er vroeger geen alcohol gedronken mocht worden op de camping, wij met een parasol van amstel bier waren dus erg provocerend bezig want we werden er erg op aangesproken...(hadden dat ding ook maar gekregen) als ik dat had geweten had ik dat ding niet eens tevoorschijn gehaald...
we moesten zelfs al mee doen aan het schoonmaakschema wat er hing?? voor een weekendje komop zeg! Dat hebben we dus ook niet gedaan!Komen hier van ons leven niet meer terug!
xxx | 24-06-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "De Appelhof (vereniging Zon en Leven)" ?
Hoe waardeer je De Appelhof (vereniging Zon en Leven) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.029