Naturismegids

Domaine du Grand Bois

10

1 beoordeling

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Domaine du Grand Bois
5900 route du Grand Bois
69420 TUPIN SEMONS
+33 (0) 474 87 04 29

Contact
Lat: 45.514810 / Long: 4.772440
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Deze locatie is niet meer naturistisch vanaf dit jaar.

Reviews van bezoekers over Domaine du Grand Bois

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Domaine du Grand Bois. Laat het ons weten!
Regelmatig, ben ik op doorreis. op deze camping. Wat een prettig ontvangst! Clubleden zijn altijd vriendelijk om je de weg te wijzen. Onder de douche staan... Wooh wat een onbetaalbare ervaring!!! N.B. Met mijn gebrekkige Frans kan ik me hier goed redden.
Yvi | 16-04-2018
Meer recensies van Yvi (8)
Met veel plezier een week gestaan. Ruime plaatsen, groot zwembad, relaxte sfeer. Typisch Franse camping met dito sanitair. Vooral geschikt voor rustzoekers zonder kinderen. En... goede wijnstreek!
Annemies | 26-08-2016
Groot verenigingsterrein met ca 200 vaste plaatsen. Voor gasten zijn er twee velden, een groot en een klein. Nadeel van het grote veld is dat het tegen een helling ligt, dus niet vlak en dus lastig voor tentkampeerders. Terrein wordt vooral gebruikt als doorgangsterrein met relatief veel campers. Bij de receptie dagelijks vers brood en beperkt groenten. Winkels op ca 15 km in het Rhônedal. Behalve Vienne is er in de omgeving weinig te doen. Het sanitair is verouderd, heeft te weinig capaciteit en ligt op flinke loopafstand van de kampeerplekken,.
Restaurant en bar op het terrein met commerciële prijzen. De leden zijn vriendelijk en behulpzaam. Nadeel is dat er veel leden vanaf de camping naar hun werk gaan. Hoewel er formeel rust is tot 07.30 uur, begint men al om 05.30 te rijden (op knersend grind) Niet bevorderlijk voor de nachtrust.
fam de Wit | 17-07-2016
Meer recensies van fam de Wit (18)
Typisch verenigingsterrein: rommelig, oud sanitair en duurder dan een commerciële camping. Leuk voor een nachtje of twee, al is het maar om met zo'n mooi uitzicht (lauw) te kunnen douchen.
Anne | 17-06-2016
Meer recensies van Anne (57)
Wij zijn er van de zomer enkele dagen geweest, het sanitair kan wel een facelift gebruiken, het terrein is redelijk hellend.
Wat wel geweldig is is het uitzicht als je onder de douche staat.
Hebben ons er goed vermaakt.

mvg Chris en Anny
Chris en Anny | 29-11-2015
Meer recensies van Chris en Anny (4)
De prijs kan wel iets lager.
Misschien een leuk terrein om ACSI-tarieven te hanteren?
Bankert | 07-08-2012
ik ben er 4 keer met m'n ouders geweest het was een hel goede camping vonden wij te minsten.
Elisabeth kooi | 20-05-2012
Meer recensies van Elisabeth kooi (2)
We hebben afgelopen week 2 dagen op Grand Bois gestaan. De ontvangst was hartelijk en de plaatsen hebben een prachtig uitzicht en zijn niet afgebakend. Het Sanitair is, op het uitzicht vanuit de douches na, bar slecht, grotendeels erg oud en vies en erg ver lopen.
Het personeel in het restaurant is erg vriendelijk maar het eten is niet goed.De vaste bewoners crossen vanaf vrijdagavond over het veld heen en weer met hun auto's.
Kortom, goede sfeer maar voor de rest........
M. Janssens | 29-06-2011
Meer recensies van M. Janssens (3)
Karin

Op doorreis na een lange dag motorrijden hartelijk ontvangen. Als enige tentje op een groot veld. Een douche met het mooiste uitzicht van Europa. Wij waren van plan 2 nachten te blijven maar zijn 's nachts bijna uit onze(enkeldaks) tent gewaaid. Geen camping om weken te staan.
Karin | 16-01-2010
Meer recensies van Karin (2)
Het uitzicht is geweldig.... Verder is alles een beetje standaard. Inderdaad veel verkeer door vaste gasten, maar deze mensen zijn ook hulpvaardig.
marja | 20-08-2009
Meer recensies van marja (12)
prachtig uitzicht vanuit de voortent, maar die lucht die ons tegemoet kwam vanuit de ouderwetse latrine heeft ons op de vlucht gejaagd naar een camping met modern sanitair!
jomar | 24-07-2009
Het blad UIT schrijft over deze camping: rust!
Dit geldt niet voor de zaterdagavond wanneer er life muziek is in het restaurant. Dan is er flink lawaaioverlast die in ons geval tot half vier in de nacht duurde. De vaste bewoners van het park rijden de hele dag met auto's heen en weer. Ten slotte is het park geen clubterrein maar in commerciele handen. Zoals de anderen schrijven, het uizicht maakt veel goed en de omgeving is mooi.

10.7.08
Catharina | 10-07-2008
Prima camping om een paar dagen te verblijven. De omgeving waar we anders alleen maar doorreizen op weg naar het zuiden, is prachtig en echt de moiete waard!
Prettige ontvangst! Op het grote veld prachtig uitzicht, als er niemand voor je gaat staan. Het veld is wel erg schuin. Caravan is zeer moeilijk recht te plaatsen. Van de tentkampeerders hoorden we dat je wel steeds van je matje rolt, maar het uitzicht maakt veel goed.
Vooral het douchen met zo'n magnifiek uitzicht is een bijzondere ervaring. Dat het water dan niet altijd warm genoeg is, nemen we graag op de koop toe.
hans en ria | 07-07-2008
Meer recensies van hans en ria (6)
Wij hebben deze camping af en toe gebruikt als doorgangscamping. Hij ligt hoog in het Pilatusgebergte, dus een enorm uitzicht op sommige plekken. Verder niet echt bijzonder, ik zou er niet weken willen staan.
Luc | 15-05-2008
Meer recensies van Luc (10)
Beetje saai, veel caravanbezitters. Er is 1 veld waar alle gasten op staan. Inderdaad met mooi uitzicht als je uitzicht hebt en niet tegen je buurman aankijkt. Wij misten de clubsfeer. Wel dichtbij geweldige plaatsen Vienne en Lyon en er zijn veel wandelingen in de omgeving te maken.
Pierre | 28-11-2007
Meer recensies van Pierre (4)
Een mooi terrein, wat veraf van de grote weg.
Voor een clubterrein, zonder winkeltje, toch een aardig bedrag, € 17 per dag. Restaurant stelt weinig voor. Wel elke dag vers brood.
Pouleke | 02-04-2007
tijdes het douchen kun je wel 30km. ver in de verte kijken een prachtig gezicht
wim en ineke | 10-03-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Domaine du Grand Bois" ?
Hoe waardeer je Domaine du Grand Bois in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.018