Naturismegids

Le Village du Bosc

6.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 11 reviews.

Adresgegevens

Le Village du Bosc
Chemin de Ricazouls
F-34800 Octon
+33(0)467 960 737

WebsiteContact
Lat: 43.660141 / Long: 3.320832
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

 • Brussel 1012 Km / 08:55
 • Utrecht 1174 Km / 10:15

Open

 • 1 April t/m 3 Oktober

Algemeen

 • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
 • Oppervlakte (ha): 80
 • Aantal plaatsen: 80
 • Verhuur accommodaties
 • Auto's op apart parkeerterrein
 • Internet
 • Aangepast sanitair voor mindervaliden

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Kinderbad

Eten en drinken

 • Restaurant
 • Winkel
 • Verkoop vers brood

Activiteiten

 • Georganiseerde activiteiten voor kinderen
 • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen

Diversen

 • Huisdieren welkom

Reviews van bezoekers over Le Village du Bosc

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Le Village du Bosc. Laat het ons weten!
We bezochten dit terrein begin juli en huurden een mobil-home type Iris. Prettige ontvangst door een relaxte dame die ons met de golfkar naar het mobil-home bracht. Compleet ingericht met eigen douche. Begin juli was de camping al goed bezet. De kampeerplaatsen liggen tegen een helling, waarbij de lagere plaatsen vooral gebruikt worden door caravans en campers, terwijl er op de hogere emplacementen vooral tenten staan. Overal decentrale toiletgebouwen. Het valt op dat er weinig jaarplaatsen zijn. De sfeer op de camping is vriendelijk. Een paar keer per week is er een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door disco en de (onvermijdelijke) karaoke.
Om negen uur stipt rijdt de bakker het terrein op, vooraf bestellen hoeft niet. Het landschap is woest aantrekkelijk (okeraarde) In de verte zie je het meer van Salagou. Het is een aangename wandeling naar het dorp Octon, waar om 08.30 uur de plaatselijke pensionado's al in de rij staan bij de plaatselijke kruidenier voor hun baguette en krantje. Vanaf de camping zijn er uitgezette wandelingen (de gele route is gevaarlijk!) Winkels (Lidl, Leclerc) in Clermont L Herault.
fam. de Wit | 11-09-2023
Meer recensies van fam. de Wit (18)
Jammer dat er maar 1 review uit 2022 is.
Wij hebben er 3 weken gestaan. Prima hoor. Niks mis mee. Enige puntje was niet echt warme douche.
Johan Midde | 21-09-2022
Wat een heerlijke camping, echt een Franse camping in Frankrijk. We waren er in Juni. De camping was nog aan het opstarten. Wat een hoop werk. De dochter Natalie runt de boel nu en doet haar best om het iedereen het naar het zin te maken. Heerlijk zwembad schitterende omgeving...
We gaan er graag weer heen...

Wat mij betreft mogen de oudere reviews verwijderd worden...
Tineke Blom | 09-08-2022
Meer recensies van Tineke Blom (2)
net terug van vakantie
we waren een 10 tal dagen op Village du Bosc, toen we aankwamen lag er een briefje bij de receptie met een telefoonnr, we belden en 10 min later stond er een personeelslid bij ons, hij gaf ons de sleutel en toonde ons de mobilhome die we gehuurd hadden, echter zonder 1 woord uitleg.
De accomodatie was mooi en in orde.
Echter op zondag was onze gas op, tot 10 uur was er niemand te bespeuren van de eigenaars of het personeel.
Dat kan niet.
toen mijn echtgenoot op een dag met 1 emmertje water de ruiten van onze wagen schoonveegde heeft hij een uitbrander, niet normaal van de eigenares gekregen , dit zodat al de andere gasten dit konden horen, niet fijn zoiets, temeer dat we haar na 4 dagen aangkomen te zijn nog niet eens hadden ontmoet.
De natuur is daar wondermooi, het terrein is leuk, niet echt netjes, en echt wel rommelig, maar dat stoort niet echt( alhoewel na maanden corona hadden ze tijd gehad om op te ruimen)
De vaste gasten vertelden ons dat Nathalie zo is, vandaag leuk, morgen onvriendelijk, wel dit kan niet .
Zeer spijtig, ik zeg het nogmaals , de gasten zijn leuk, het zwembad is dik in orde, er zijn fijne wandelingen te doen op het terrein, het meer vlakbij is zalig.
Nog zoiets zot, de bar gaat maar om 17 u open,
Ik heb een dubbel geveoel bij dit domein, ik wil terug voor de treek, maar niet voor de eigenares.
Ann
ann | 07-07-2021
Meer recensies van ann (8)
We waren helaas net vijf minuten te laat (17.05 uur) en dan is officieel de receptie gesloten. Maar, pas de problème, Nathalie sprong in haar golfkarretje en leidde ons rond over de camping en gaf ons de prachtigste plek die we ooit hebben gehad! Door Covid was het emplacement vier keer zo groot als normaal (en dat was al heel prima geweest). Prachtig uitzicht, heel privé en stil, on top of the world.
Het is een heerlijke camping met prachtige plekken en prachtige vergezichten. Het toilet bij ons in de buurt was of een veredelde Portacabin en verderop een soort van Teletijdmachine, maar dat was prima. Om te douchen, wandel je een stuk naar beneden (goed voor het luie vet).
Beneden, in de buurt van het zwembad, zijn ook veel plaatsen, maar daar is het drukker, sommigen vinden dat weer fijner. Ieder z'n meug. Prima zwembad overigens.
Ik kan echt geen minpunten verzinnen. Dit zijn het soort campings waar ik van hou, beetje ruig, niet zo aangeharkt, heel charmant en puur.
Naturistisch zwemmen kan prima in het Lac du Salagou, links van Celles, stukje lopen. Heerlijk water. En het pleintje in Octon (is te lopen) is heerlijk voor het dagelijkse kopje koffie, biertje, lunch of diner.
Hans Eenhoorn | 16-07-2020
Meer recensies van Hans Eenhoorn (15)
Heel plezierig voor mensen die op dit terrein goede ervaringen hebben, maar dit overkwam ons:
Op 14/09 om 12.30 uur bij Village du Bosc, receptie gesloten tot 14.00 uur.
Wij hebben de camper bij de receptie laten staan en we gingen wat rondkijken om te kijken waar wij mogelijk zouden kunnen staan.
Wordt er door een of andere Franse heks (die ergens boven een huisje aan het schoonmaken was) naar ons geschreeuwd, wat wij daar deden. Wij legden uit dat wij een plaats wilden en dat de camper bij de receptie stond.
Zij schreeuwde dat het verboden toegang was totdat de receptie weer openging en dat wij maar moesten wachten.
Zij bleef aan het schelden, kennelijk naar nog iemand die in het huisje aanwezig was.
We spraken daar met een aardig ouder NL echtpaar, kwamen er al jaren en vertelden dat het Natalie is, dochter van de vorige eigenaren en dat zij niet klantvriendelijk is.
De man zei dat ze waarschijnlijk niet zo zou reageren als ze een slecht seizoen hadden gehad...….
Aangezien wij ons niet uit laten schelden door wie dan ook, besloten wij er verder geen cent te spenderen en zijn gelijk weer weggereden om er nooit meer te komen.
L & G | 06-10-2019
Van campinggasten onderweg gehoord dat dit een mooie camping zou zijn.
Daarom deze afgelopen september 2019 bezocht. Na installeren op einde middag en een wandeling over de camping kregen we een minder positieve indruk ( veel achterstallig onderhoud, slechte infrastructuur, bouwvallige bar etc). Toen we ontdekten dat ook de WIFI niet functioneerde besloten we na de 1e nacht om nog één dag te blijven en daarna te vertrekken. Handig leek het ons dan al vast af te rekenen. We kregen voor 2 nachten een rekening van liefst € 65 ( naseizoen !) voorgeschoteld. Toen we om een verklaring vroegen kregen we te horen dat het normale naseizoen tarief van ca € 20,- /nacht pas geldt indien er méér dan 3 nachten overnacht zou worden. Daarom zou nu het hogere dagtarief worden berekend. Dit was echter nergens te lezen op de site of andere info op camping, noch was ons dit vooraf gemeld bij aanmelding.
We gaven aan in onze 40 jarige NFN ervaring nog nooit zo'n praktijk te hebben meegemaakt.
Nathalie persisteerde echter in haar zienswijze, waarop wij besloten dan maar direct te vertrekken, waardoor wij per saldo voor 1 nacht in het naseizoen € 32,70 moesten betalen.
Dus: We komen hier nooit meer!

Theo en Elly
Theo en Elly | 05-10-2019
Eens hoor, met veel van de kritische punten hieronder genoemd. Maar wat zoek je op een camping?

Ruime plaats met zon en schaduw: check.
Modern en schoon sanitair: check.
Fijn zwembad: check
Mooie omgeving: check.

Wij hebben overigens niets dan plezierige ervaringen met alle mensen van de camping. We zijn er dit jaar voor de vijfde keer beland en komen zeker weer aan als we in de buurt zijn!
Winfried | 02-08-2019
Meer recensies van Winfried (4)
Een mooie camping waar we in juni een week verbleven. We hadden een fijne plaats met veel privacy.
Het zwembad is prima, je kunt er heerlijk zonnen.
Bar & Restaurant stellen niet veel voor, maar in de omgeving zijn er genoeg eetgelegenheden. In Octon een prima hotel-restaurant waar je heerlijk kunt eten.

De ontvangst was hartelijk en met golfkar reden we met Nathalie over het terrein om een plekje voor onze caravan uit te zoeken.
We kregen een kaart met tips voor trips in de omgeving. Wat een geweldig mooi gebied is het! Volop genoten van mooie tochten.
Henk Hogeweg | 05-09-2018
Meer recensies van Henk Hogeweg (2)
Meer dan vijfentwintig jaar waren wij te gast op camping Le Village du Bosc die veertig jaar geleden werd begonnen door het echtpaar Nina en Pierre Ratoud. Met hard werken hebben zij er een prachtige bedrijf van gemaakt.
De terrassen camping heeft veel mooie kampeerplaatsen met voor elk wat wils. In de nabijheid ligt het dorpje Octon en de grotere steden Lodève en Clermont l’Hérault. Er zijn legio mogelijkheden voor (o.a. naturistische) wandelingen en fietstochten.
Nina en Pierre hebben, sinds enkele jaren, het management in handen gegeven van dochter Nathalie en dat heeft niet bepaald gunstig uitgepakt.
Er zijn veel klachten over het beheer van de camping. Reserveringen met een gestort deposito blijken niet altijd te worden gehonoreerd, er worden voor een kampeerplaats dubbele boekingen genoteerd, de receptie is niet altijd geopend op de tijden die staan aangegeven, na 17.00 uur kan men alleen telefonisch klachten doorgeven of men moet bij de oorspronkelijke eigenaren aankloppen.
Tijdens onze afgelopen vakantie dit voorjaar viel meerdere malen ’s avonds de elektriciteit uit. Een telefonische klacht daarover werd beantwoord met een geschreeuw door Nathalie dat over de gehele camping was te horen.
Helaas blijkt dochter Nathalie “onbewust onbekwaam” en feitelijk ongeschikt voor het beheer van dit mooie bedrijf.
Voor ons is de conclusie duidelijk; een qua locatie prachtige camping maar het beheer laat veel te wensen over waardoor wij ernstig twijfelen of wij hier nog wel naar toe terug zullen gaan.
Kees Werkhoven | 16-07-2018
Dit jaar voor derde keer binnen vier jaar een week doorgebracht op Village du Bosc. De omgeving blijft prachtig, het meer heerlijk en Nathalie hard werkend. Het sanitair nog steeds prima in orde. Wat alleen jammer is, is dat er rondom het zwembad vier sanitairgrbouwen op een kluitje zitten en er boven, waar toch ook een flink aantal kamperrplekken zijn, slechts twee dixie toiletten zijn en een toch wel aftands plekje om af te wassen.
De vorige keer dat wij er waren, in 2015, waren we er begin september en was de bar niet of nauwelijks open. Wij dachten dat dat kwam omdat we laat in het seizoen waren en besloten daarom om deze keer half juni te gaan. Niet omdat we de hele dag bij de bar willen hangen, integendeel, maar als je terugkomt van bv een hele dag aan het meer of 's avonds na het eten, vinden wij het gezellig om met wat andere gasten wat te drinken en te babbelen. Maar helaas, de bar was overwegend dicht en op de openingstijden kon je absoluut geen staat maken. Bar is tegenwoordig in beheer van een Belgisch echtpaar die, zoals wij het ervaarden, de bar open of dicht deden zoals het hen uitkwam. Het kon echt gebeuren dat je met een flink aantal mensen op het terras zat en opeens, zonder enige aankondiging, het rolluik voor de bar dichtging en het echtpaar verdween. Dus van 's avonds nog even gezellig een drankje doen was absoluut geen sprake.
Gewoon aangeven van wanneer tot wanneer de bar open is en je daar dan ook aan houden moet toch niet zo moeilijk zijn?

Wij vinden het altijd leuk om mee te doen aan de gezamenlijke maaltijden en die werden door Pierre en Nina gemaakt en waren prima in orde. Sinds dit jaar doen zij dat niet meer en is er een cateraar ingeschakeld. Nog nooit hebben wij zo'n slechte maaltijd gehad. Ik weet, alle waar naar zijn geld, maar dit was echt verschrikkelijk! Smakeloze oude sla, een droog stukje kip met welgeteld één champignon en een beetje aardappelpuree uit een pakje en klef puntje appeltaart toe. En dat alles geserveerd in plastic bakjes alsof je bij een of ander fastfood restaurant zit. En volgens een mevrouw die bij ons aan tafel zat, was het nu beter dan de week ervoor omdat toen nog alles koud was ook. Ongelooflijk!
Enfin, Village du Bosc heeft zeker zijn pluspunten maar deze dingen, de openingstijden van de bar en de maaltijd moeten zeker verbeterd worden.
Ben en Sonja | 05-07-2017
Meer recensies van Ben en Sonja (16)
Afgelopen zomer met het gezin op deze camping drie nachten doorgebracht. dat was bij nader inzien drie nachten te lang, want de camping was nogal teleurstellend. Het terrein is hoognodig aan een onderhoudsbeurt toe, het lijkt wel een bouwput. Zwembad klein, oud en niet uitnodigend, een viezige bedoening. ook de aangrenzende bar is oud en vervallen. Bij het aangrenzende meer kun je ongetwijfeld naturistisch zwemmen. Maar dan moet je het niet erg vinden dit te doen tussen talloze geklede Franse gezinnen. Kortom, voor ons geen Village du Bosc meer, hoe aardig Nathalie ook is.
Hans | 05-09-2016
Meer recensies van Hans (8)
De ontvangst door Nathalie was prima en ze deed haar uiterste best een mooie plaats voor ons te vinden.
De plaats was prima en ruim en dicht bij de nieuwe toilet/douche voorziening. Op de hogere delen van de camping zijn de voorzieningen echter zeer gedateerd.
WiFi werkte prima op het centrale punt en daar kun je gratis gebruik van maken.

Het zwembad ligt centraal en heerlijk om een duik in te nemen. Wel is het mij opgevallen dat het water nooit gecontroleerd werd en het rook niet altijd even fris. Rond het zwembad ook wat vervallen/defect meubilair; is duidelijk aan een upgrading toe.
De kantine moet je je niets van voorstellen; rommelig, slecht onderhouden en het samen eten op plastic stoeltjes op een met onkruid overwoekerd terrein hebben we maar overgeslagen. Toen wij weggingen begon met volgens mij met het zomerklaar maken van het terrein dus mogelijk dat het er in de zomerperiode beter uitziet.

Wij zijn na een week weggegaan terwijl we voornemens langer te blijven;het geheel was niet wat wij zochten maar smaken verschillen nu eenmaal.
Johan | 20-07-2016
Meer recensies van Johan (6)
Uitstekende camping. Vriendelijke sfeer met overwegend NL gasten zonder dat het 'klef' wordt. Goede voorzieningen. Nathalie is een geweldig mens.
Jan | 21-06-2016
Meer recensies van Jan (11)
Heerlijk gezellig, rommelig, maar niet vies, Frans terrein. Een probleem blijft de receptie te vinden, maar even geduld en Nathalie komt al weer aangecrost met haar wagentje. De plaatsen zijn lekker ruim en doordat je boven elkaar zit, heb je geen idee hoeveel mensen er zijn. De omgeving is wonderlijk en de sfeer is goed.
Anne | 17-06-2016
Meer recensies van Anne (57)
Wat een heerlijk terrein, mooie ruime plekken, rust, uitzicht op de bergen, fijn zwembad en goed sanitair en schoon!! Twijfelde eerst met gaan ivm ervaring hieronder beschreven over ontvangst. Maar ik begrijp er niets van dat die meneer schrijft dat er geen plek is om grote caravan en auto voor de slagboom neer te zetten. Plek zat! Snap best dat eigenaar not amused was toen hij gewoon het terrein op reed. Wij stonden met twee grote autos en grote caravans aan de zijkant geparkeerd. Nathalie is heerlijk gestoord. Enorm naar onze zin gehad. Kwamen voor drie dagen, werden er 10. Moesten toen helaas weer naar huis.
Jolanda | 02-08-2015
Meer recensies van Jolanda (3)
Dit jaar derde keer daar geweest , nu 2 weken , voorheen slecht telkens 1 week , zeer toffe camping met super toffe uitbaters en Joel , veel leuke mensen leren kennen . Me paar avonden ingezet (kosten loos) om er een internationaal getinte dansavond van te maken , welke een groot succes waren , jammer van de enkelingen (Nederlanders) die het niks vonden (maar ja zeurpieten zitten nu eenmaal overal ) wij gaan zeker terug (ooit) ! jl &ig
jos lecok | 20-07-2015
Meer recensies van jos lecok (2)
Village du Bosc is een fijne plek in een schitterende omgeving. Mooie grote plaatsen met prachtig uitzicht (tussen de bomen door). Een echt Frans terrein, met hier en daar gebrekkig onderhoud en met soms onbegrijpelijke regels. Naturistische vrienden kwamen een dag op bezoek: ze mochten overal wandelen en gebruik maken van het sanitair, maar ze mochten absoluut niet in het zwembad, volgens Nathalie wegens verantwoordelijkheden en verzekeringskwesties. Dit hebben we nooit eerder meegemaakt. De organisatie van gezamenlijke maaltijden en de opening van de bar werd niet eerder gedaan dan vanaf 1 juni, terwijl het in mei al behoorlijk druk was.
Maar we hebben het er heerlijk gehad: een mooie plek, fijn zwembad en goede douches, wat wil je nog meer.
Uitzicht Village du Bosc
Uitzicht Village du Bosc - Lac du Salagou
Van Dijk | 18-06-2015
Meer recensies van Van Dijk (7)
Mooie ruime plaatsen. Geen commercieel terrein. Hele mooie omgeving om iets te zien. Eigenaren die begaan zijn met hun gasten. Wel Frans!
Eu | 22-09-2014
Ach, ja. WiFi werkt niet altijd. Zeker niet bij slecht weer. Dan valt de satteliet uit of zo. En ja, tussen de middag is de receptie dicht. En zeker, daarnaast is er niet altijd meteen iemand bij de receptie, bijvoorbeeld als nieuwe gasten die voor je zijn met een golfkarretje over het terrein worden gereden. En zeker, door de terrassen moet je soms wel even doorbijten, goed voor de conditie.

Ha, eigenlijk dus gewoon vakantie. Neem lekker de rust. Geniet van de prachtige grote plekken waar je veelal de ruimte hebt om te kiezen waar je gaat zitten. In de zon of onder je eigen boom... Geniet van de lange wandelingen die je bloot kunt maken als je dat wilt. (Wel wandelschoenen)! Prima zwembad, schoon sanitair. Wat een heerlijke camping om eens lekker tot rust te komen. Ook een verademing om eens een camping te hebben waar de commercie niet van afdruipt.

Niet doorvertellen dus, anders wordt het veel te druk.
Winfried | 05-09-2014
Wat een geweldig vriendelijke ontvangst. Ik moet er wel bij zeggen da de receptie inderdaad tussen de middag en na 1900u is gesloten. Wij hadden het geluk in de middag te arriveren en werden aller hartelijkst ontvangen. Met een golfkarretje werden we door de eigenaar rondgereden en de weg gewezen naar een voor ons perfecte plek. Bij alle tentplaatsen stroom en water. Controleer wel of de schakelaar bij de 'stroompaal' is omgezet en of je inderdaad elektriciteit hebt. Bij ons was dat niet het geval, maar dat was snel verholpen. Neem ook een kabelhaspel mee omdat de afstanden groot zijn. Meerdere plaatsen met sanitair en toiletten, allemaal brandschoon. Redelijk veel Nederlanders (50%). M.i. geschikt voor 30+ en kleine kinderen,maar niet voor pubers. Pubers zal je er ook niet zien.
Een rustige camping met een prachtige natuur. Een kunstmatig stuwmeer (met daarin een ontruimd dorp) met kristalhelder water waarin je heerlijk kan zwemmen op enkele minuten fietsen of lopen. Ook nog een oud ontruimd hippiedorp (Celles) dat zo nu en dan nog wordt gebruikt om te trouwen (officieel nog 22 bewoners) Grote (al dan niet ongeklede) wandelingen zijn mogelijk. De receptie heeft alle informatie. Een fijne bar/restaurant en een zwembad.
Heel de regio bestaat uit rode steen. Van rood stof hebben we ondanks de warmte en droogte absoluut geen last gehad.
Wel betrekkelijk veel mieren en muggen, maar als je niet met eten knoeit heb je geen last van de mieren. Plaatselijk verkrijgbare anti-muggenspray is wel een aanrader.
Ondanks de bergachtigheid is het er goed fietsen (mountainbiken), maar over de weg moet je wel uitkijken omdat de Fransen rijden als idioten.
Vanwege de rust, de ruime kampeerplaatsen (camperplaatsen en huisjes incluis), de prachtige natuur, wandel- en fietsmogelijkheden en dat je in 40 minuten bij de zee bent en steden en dorpen in de omgeving waar veel te zien en te doen is, een camping waar ik graag naar terug ga. Vanuit Nederland goed te rijden in één dag.
Sander Greve | 01-09-2014
Meer recensies van Sander Greve (4)
De feitelijke beschrijving over de camping en de omgeving klopt. Onze ontvangst en de kennismaking met de beheerder(eigenaar) hebben wij als zeer klantonvriendelijk ervaren. Vandaar dat wij deze recensie minder dan gemiddeld hebben beoordeeld. Aan om de omgeving ligt het niet. Het ligt hier aan het onbehouwen gedrag van de campingbeheerder. Wij hebben een dag tevoren gebeld dat we kwamen. Bij aankomst was het noodweer. De receptie was gesloten, terwijl die volgens de openingstijden open zou moeten zijn. Toen we belden werd ons verteld dat we moesten wachten tot de regen voorbij was. Het onweerde en de regen kwam met bakken uit de hemel. Aangezien er geen ruimte is bij de ingang om een grote auto met een grote caravan te parkeren zijn we het terrein opgereden in de hoop ergens te kunnen keren. Helaas kwamen we vast te zitten in de rode klei-achtige modder. Gelukkig kregen we hulp van campinggasten die ons, ondanks het slechte weer, hielpen. De beheerder had allang ons allang gezien. zelfs toen ik hem wenkte, kwam hij niet te hulp. Toen de beheerder uiteindelijk kwam aanlopen, nadat we door anderen geholpen werden, trakteerde hij ons ten overstaan van iedereen een tirade vol machtsvertoon. Hij oreerde en luisterde niet, zelfs niet na een excuus van onze kant, omdat wij het terrein zonder toestemming op waren gereden. Hij zei zelfs dat hij ons gezien had en dat hij ons bewust niet heeft geholpen, omdat wij geen gasten waren. Ons idee om hier te verblijven verdween meteen. Zodra het mogelijk was, zijn we direct vertrokken naar een andere bestemming waar naturisme met respect voor de mens en de natuur wel nageleefd wordt, ook door campingbeheerders.
M. Vermeer | 20-08-2014
Wij waren er verleden jaar einde juni voor een weekje en zouden vandaar door reizen naar Spanje , we huurden een woonmobiel , het weer was prachtig de staanplaats ook super met zicht op meer en zwembad , 's morgens vers brood en een paar keer per week gezamelijk avondeten , op woensdag disco avond , mooie streek om te mtb 'n en te wandelen , eigenaars zijn toffe mensen , niks moet , lekker rustig , kortom een super weekje gehad daar . We hebben voor dit jaar opnieuw geboekt voor een week . Jos & Irene .
Jos Lecok & Irene Geebelen | 15-03-2014
Meer recensies van Jos Lecok & Irene Geebelen (2)
Vorig jaar hoordén we van mede naturisten over deze camping. Zij waren zeer lovend en daar wij de omgeving van Lac Salagou al kenden en daar graag nog een keer terug wilden komen, besloten wij in augustus van dit jaar hier een weekje naar toe te gaan. We kwamen op een beetje ongelukkig tijdstip, zo rond 13.00 uur, aan op de camping en jawel, de receptie was tot twee uur gesloten. Dan eerst maar even een drankje op het terras bij het zwembad want het was zeer warm. Helaas, terras ook gesloten. Dan maar rondkijken op het terrein. Ons eerste indruk was nou niet bepaald gunstig. Bij de entree en het eerste klimmetje omhoog, veel stof en rood zand. Dor en warm...... Op het echte kampeerterrein aangekomen moesten we onze menig al herzien, dit zag er mooi ut en het uitzicht op het meer was fantastisch. Toiletgebouwen bleken prima in orde en toen tegen tweeën Philip ons ontving bij de receptie hadden wij al een mooi plekje uitgezocht en was alles snel geregeld. Klein detail, het is altijd fijn als je op een camping aankomt, je even door de eigenaar/beheerder begroet wordt met een handdruk. Dat ontbrak echter. Maar verder zijn de eigenaren zeer vriendelijk. We konden ook op het laatste moment nog meedoen met de gezamenlijke maaltijd. Hebben veel leuke mensen ontmoet op het gezellige terras en de wandeling met Pierre is zeker een aanrader! En voor ons en de hond is het meer, waar je ook naturistische strandjes hebt, echt het summum! Weer een camping die we bijschrijven op ons 'zeker nog een keer terugkomen' lijstje.
Ben en Sonja | 12-10-2013
Meer recensies van Ben en Sonja (16)
Na een vervelende ervaring hiervoor, was dit een verademing.

Alles was gewoon goed: hartelijk ontvangst, leuke bar, heerlijk zwembad, schoon sanitair, fijne plaats, goede gasten, mooi terrein.
En dan ook nog eens heerlijk mediterraan klimaat en een mooie omgeving (mooi meer vlakbij waar je ook in kunt zwemmen).
Josien | 26-08-2013
Meer recensies van Josien (57)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Le Village du Bosc" ?
Hoe waardeer je Le Village du Bosc in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.035