Naturismegids

Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 14 reviews.

Adresgegevens

Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep
Picardie 34
6591 JE Gennep
(06) 51 33 96 47

WebsiteContact
Lat: 51.699374 / Long: 5.975446
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Kijk op de website voor de tijden.en meer informatie

Je kunt er ook lekker genieten van een heerlijke sauna.
Een binnen sauna, een turks stoombad.

LET OP: sauna is niet inbegrepen in de prijs die op veel plaatsen wordt vermeld:

Afstanden

 • Brussel 188 Km / 02:08
 • Utrecht 108 Km / 01:07

Open

 • 2 Oktober t/m 30 April

Algemeen

 • Toegang openbaar

Faciliteiten

 • Naturisten (zwem) vereniging
 • Banen zwemmen
 • Recreatief zwemmen
 • Waterglijbaan
 • Bubbelbad
 • Kinderbad
 • Sauna
 • Jacuzzi

Diversen

 • Niet-rokers

Reviews van bezoekers over Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep. Laat het ons weten!
Vond dit zwembad vandaag op de website van NFN en wil graag binnenkort komen genieten van 4 uur naturisme. Dat vind je nergens, dus ik ga daar graag een stuk voor omrijden. Knap werk van de leden SNZ Gennep.
Jaap | 25-11-2023
Zeer fijn om er te zijn. Leuke mensen daar. Ik hoop dat het zwembad blijft bestaan en niet gesloten word.
Ad Heuvel | 04-11-2023
Meer recensies van Ad Heuvel (3)
Es war sehr schön letztes Jahr 2022 in den Niederlanden beim Swimming Gennep. Die Leute beim FKK Schwimmen waren alle sehr nett. Das Schwimmbad ist sehr schön gemacht. Ein großes Becken und ein kleines für die Kinder. Im Keller gibt es eine kleine Sauna die man gegen einen kleinen Aufpreis nutzen kann. Man kann den Samstag von 17:00 bis 21:00 Uhr komplett nackt dort im Bad verbringen das ist sehr gut für Körper und Wohlbefinden. Werde dieses Jahr in 2023 wieder mal einen schönen Tag im Pica Mare Gennep verbringen. Massagen und etwas zu Essen wie NL-Fritten werden auch vom Verein angeboten. Ich komme auf jeden Fall wieder in die schöne NL zu den sehr netten Naturisten Nachbarn. Viele liebe Grüße von Robert aus Kerpen bei Köln
Robert Haut | 01-11-2023
Meer recensies van Robert Haut (4)
Heerlijk om ze komen zwemmen in Gennep.
Ik kom er al jaren .
Bevalt nog steeds prima.
Wim | 20-10-2023
Meer recensies van Wim (3)
Altijd een gezellige sfeer!
J | 07-04-2023
SNZGennep bestaat al 33 jaar, dat zec ht al genoeg.
Al 33 jaar doen vrijwilligers het werk aan de kassa de bar en aan het bad, daarom zijn de kosten laag en de entree normaal om 4 uur lang lekker in je blootje te zwemmen of gebruik te maken van de sauna.
En niet te vergeten het is er hartstikke gezellig.
Ik hoop dan ook dat ze het nog een paar jaar volhouden.
Beste vrijwilligers ik hoop dat jullie nog plaats hebben voor een paar mooie veren.
Pietje | 14-03-2023
Vorige week weer geweest, evenals de week ervoor. Echter daarvoor, toch denk ik wel een dikke 12 jaar niet meer geweest. De omstandigheden lieten het niet toe, anders was het wat mij betreft anders verlopen. Hetgeen mij bij mijn volgende punt brengt: Mijn wel,gemeende complimenten voor de organisatie en alle bertokkenen, vrijwilligers die deze unieke vorm van recreatie mogelijk hebben gemaakt en hier tot op heden nog steeds in weten te slagen. Het loopt al lange tijd, en vanuit de indrukken die ik links en rechts opvang, ook DIT ook al vele jaren! Waarvoor wederom mijn diepe respect en dankbaarheid. Het is overal netjes verzorgd, schoon en het rustge, gelaten sfeertje onder de badgasten maakt dat het echt een waar genot is om een paar uurtjes in alle rust te mogen vertoeven. Ik ben dan ook beslist voornemens hier in zekere regelmaat mee te mogen genieten van de rust, het bevrijdende gevoel van wederzijds, respect en acceptatie. Iedereen is hier gelijk, geen van de (voor)oordelen waar je- bij wijze van spreke alweer - al buiten de deuren alweer onderhevig kunt zijn. Gewoon rustige, sociaal voelende mensen in een bijzonder gelaten sfeertje. Wat leuke humor, hier en daar een serieuzer gesprek. 't kan allemaal. Ik vind het een heerlijke plek om te mogen zijn en ik verheug me er zeker op om hier een vaste ZaterdagAvond van te kunnen maken. Aan 1 ieder dus dank voor het fijne sfeertje en hopelijk tot gauw weer !
Warme groet,
Stephan
Stephan | 24-11-2022
het zwemmen en de sauna en kinderbadje is er goede en mooie gelegenheden daar ook sauna is netjes en goed en mensen die vrijwillig werken doen zijn erg beleeft
Theo Schelbergen | 16-02-2021
Wij komen al lange tijd hier regelmatig. Inmiddels met onze zoon van 2,5 jaar oud en hij kan zich hier prima vermaken in het peuterbadje en zwembad met glijbaan. Er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer. Ook de wellness is van alle gemakken voorzien.
Jammer dat het nu gesloten is wegens Corona maar uiteraard begrijpelijk. We hopen volgend seizoen weer van de partij te kunnen zijn. Aan alle vrijwilligers die hier werken, bedankt! Top hoe jullie al lange tijd alles gezellig draaiende houden en we kunnen genieten in de koude tijden van een heerlijke zwem en sauna avond!
A&R | 27-03-2020
Meer recensies van A&R (2)
Heerlijk mooi verbouwd mooie sauna en stoomcabine .
Ik kom vaker
van Bergen | 26-01-2020
Meer recensies van van Bergen (3)
Prima, heerlijk genieten...
Hans van Balkom. | 06-01-2019
Meer recensies van Hans van Balkom. (2)
Lekker lang zwemmen, het langste in heel Nederland ;-) Ook prima voor families met kinderen, de hele kleine in het pierebad en de wat grotere in een zwembad waar je kan staan, met een glijbaan! En het grote 25m bad is uitstekend voor de banenzwemmers. Sauna binnen en buiten. Prettige ontspannen sfeer, je kan ook wat te eten en drinken krijgen (of zelf wat meenemen, mag ook). Vanaf zaterdag 6 oktober gaan we zeker weer heen !
Bezoeker Pica Mare | 07-09-2018
Meer recensies van Bezoeker Pica Mare (2)
Sauna incl. zwemmen kost nu 9,75 !

Prima ontspannen sfeer en lekker banen zwemmen.
Marcel | 07-12-2017
Meer recensies van Marcel (2)
Ik ben er 5 keer geweest en is me heel goed bevallen alleen begin vind ik nog wennen maar als je er half uurtje bent is het heerlijk vertoeven en geniet van alles om je heen gr jack
Jack | 11-11-2017
Ik ben afgelopen seizoen een enkele keer geweest. Ik heb enkel gezwommen, als "nieuweling" kijk je de kat even uit de boom. Maar ik heb met best vermaakt en kom zeker nog eens. TIP kom ook eens naar Golfbad Oss. Vrijdag van 20.45u tot 22.15u
Johan | 05-10-2016
Meer recensies van Johan (2)
ben hier gisteren voor het eerst geweest

het was heerlijk om eindelijke weer eens helemaal bloot te kunnen gaan zwemmen en de sweer was erg goed

wanneer ik een kans zie kom ik graag nog eens.
jimmy | 26-09-2016
vandaag ben ik voor het eerst in gennep gaan zwemmen en het is me heel goed bevallen.het was mijn allereerste ervaring met naturistisch zwemmen en het is voor herhaling vatbaar.

ik vind het goed georganiseerd en ik ben er volgende week weer
marc | 18-09-2016
Ben er vorig seizoen 4x geweest, vindt het gewoon super!
Goede voorzieningen, prima sfeer, helemaal niets gemerkt van wat je als misstanden zou kunnen aanmerken.

Kom zelf uit MiddenLimburg, wel 's-zomers 't naakstrand bij Ool in de buurt, maar zodra het weer minder wordt houdt het hier op...
Jeanke | 15-09-2016
Mooi zwembad en geregeld geweest !
Prima sfeer en dito ontvangst, ook erg leuk om als gezin heen te gaan..Van die misstanden in het bubbelbad nooit iets van gemerkt, ik ben bang dat hier van een muis een olifant is gemaakt.

Dit verdienen de vrijwilligers die dit organiseren zeker niet .
Ik zou zeggen iedereen komen dan blijft dit fantastische evenement voor groot wn klein bestaan.
B en M | 26-02-2016
Meer recensies van B en M (5)
Pica mare is voor ons the place to be
4 uren genieten van sauna en zwemmen voor de prijs van 1kom je niet gauw ergens anders tegen of je zou naar Denemarken moeten gaan 26 eurie pp
dan vinden wij Pica mare toch de moeite waard om helemaal uit Roermond te komen helaas kunnen wij alleen nog komen als ons weekend samen valt.
Jack en Bianca | 08-03-2015
snz gennep heeft nu een eigen website en facebook pagina.

www.snzgennep.nl

https://www.facebook.com/snzgennep?ref=hl

wat hier verteld wordt over het bubbelbad kan ik wel vermoeden maar niet bevestigen, als bezoekers weken later bij ons melding maken kannen wij dus geen actie ondernemen hoe raar het ook klinkt.
alleen als er real time een melding is kunnen we wat doen, sommige handelingen is zelfs een misdrijf.

als dit werkelijk iedere week zou gebeuren hadden wij nu een boek aan klachten moeten hebben, maar helaas niet eens een blaadje.
maar wij als vrijwilligers bij snz doen ons best om dit tegen te gaan maar we kunnen ook niet de hele avond plaats nemen bij het bubbel bad.

wat wij dus vaak tegen onze bezoekers zeggen is dan ook, zie je dingen die niet kunnen zeg het ons meteen, dan kunnen wij gelijk actie ondernemen, en het probleem oplossen.

dus kom gerust naar Gennep, en als het aantal bezoekers redelijk blijft, kunnen wij als vrijwilligers dit mooie werk nog lang volhouden, en jullie van 4 uur zwemmen /sauna laten genieten.
Eef van Baal | 12-01-2015
Meer recensies van Eef van Baal (3)
Er is helemaal niks in dit zwembad waar je je voor moet schamen als naturist. Leuk zwembad en de kinderen vinden het helemaal super. Van sexuele uitspattingen is dan ook geen sprake.

Wees allen welkom.
Evert | 21-09-2014
Leuke sfeer, prima voorzieningen, geen lidmaatschap nodig. Ben er al een keer of vijf, zes geweest in het afgelopen jaar. Ook fijn dat het niet voor een uurtje of anderhalf is maar volle vier uur. Niets gemerkt van eventuele misstanden. Sociale controle verhindert dat ook. Met dank aan de vrijwilligers die dit toch maar elke zaterdag mogelijk maken.
Gerard | 07-04-2014
Ben het niet eens met de vorige schrij(ver ) (ster).
Prima bad, en zeer geschikt voor kinderen.
Een goede sociale controle.
Eventuele misstanden hebben niets met het bad zelf te maken.
Kinderogen? Wat je eventueel bedoelt is ook niet geschikt voor mijn ogen.
Ari | 19-10-2013
Meer recensies van Ari (6)
Wij komen reeds lange tijd, maar voor kinderen lijkt het steeds minder geschikt te worden. Laatste keer zaten we in de buurt van het bubbelbad, maar wat daar gebeurt met alleengaande mannen is niet voor kinderogen. De datails laat ik achterwege, maar ik kan met zekerheid stellen dat zelfs een jonge badmeester dit niet meer kan onderkennen. Door reacties in de sauna van anderen ben ik ervan overtuigd dat ik niet de enige ben met deze mening. Het is jammer voor de vereniging met allemaal welwilende mensen. Waarschijnlijk wordt het steeds moeilijker om het openbare karakter, waar ik een voorstander van ben, te handhaven, en zou er bij deze avonden toch iets minder anoniemiteit moeten zijn, lidmaatschap waar de leden zich in bepaalde situaties moeten verantwoorden lijkt me bij deze avonden onvermijdelijk worden. Voor andere meningen en discussie staan we altijd open
Bezoeker pica mara | 28-10-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep" ?
Hoe waardeer je Stichting Naturistisch Zwemmen Gennep in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.027