Naturismegids

Noordwijk

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Adresgegevens

Noordwijk
Noordwijk


Maak een PDF om te printen
Lat: 52.273993 / Long: 4.452547
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 158 Km
  • Utrecht 78 Km / 01:05

Faciliteiten

  • Zee
  • Bereikbaar met de fiets

Reviews van bezoekers over Noordwijk

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Noordwijk. Laat het ons weten!
hoi jacqueline, leuk dat je zo enthousiast bent, misschien leuk om een keer samen te gaan, dat is gezelliger dan alleen denk ik ?
noordwijk was ik nog niet, maar na mijn ervaring met rockanje smaakt het naar meer.
hoor ik wat van je ?
groetjes eric
naturistdordt | 27-06-2020
Meer recensies van naturistdordt (2)
Heerlijk relaxed naaktstrand zonder poespas. Ik rijd er elk jaar wel een paar keer heen (ruim 70 km) zodra de temperatuur het toelaat om te zonnebaden. Schoon, rustig, geen kinderen, geen luidruchtige jongeren, alleen stellen en mannen/vrouwen alleen. Er liggen ook textielrecreanten, maar dat gaat ongestoord samen. Vervelend dat er geen toiletten zijn, zouden nu toch wel eens geplaatst mogen worden. Gemoedelijke sfeer, ongestoord genieten van zon op je huid, zee en rust.
Jacqueline | 08-06-2020
richting langevelderslag mooi beschut en kan uit de wind liggen er goed
Marcel van der Meer | 28-06-2019
Mooie privé plekken in stuifduintjes
Ronald | 28-07-2018
Dadda Mandan (40), beste mensen ik kom net pas 6 jaar uit India i.v.m. werk, ik vond t geweldig dat je zo maar naakt met anderen op een strand kan liggen in , ano 2016 zomer zal ik er weer gaan, leuke strand met veel lieve mensen jong en oud, ik ben op zoek naar een dame die met mij wil in de zomer van 2016..leeftijd boven de 30 jaar, mail aub daddamanden@gmail.com
PS: in ben in hard en nieren 1 met de natuur.
Dadda | 22-06-2016
Een geweldig stukje natuur waar je vanaf afrit 22 heerlijk richting langevelderslag heerlijk naakt kan genieten van het strand,er liggen enkele duintjes waar je je zelf kunt zijn ,weg van lawaai ,vaak wel eens alleen , genieten van de zon en zee ,woon er trouwens 4 km vandaan,lekker op de fiets,top plek.
Ronald | 08-12-2015
Heerlijk strand lekker rustig alleen jammer dat er geen wc is maar voor de rest top we komen er graag. Mo en ron
Ron | 10-08-2015
Meer recensies van Ron (2)
De kustlijn van Noordwijk is lang en kent eigenlijk 2 naaktstranden. De eerste het dichtst bij de boulevard is te bereiken door de duinen of 10 minuutjes lopen over het strand vanaf Noordwijk. Rustig strand, geen faciliteiten voor eten oid, hetgeen de beleving ten goede komt. Publiek is veelal gemengd, stellen, vrouwen alleen, mannen alleen, buitengewoon relaxed allemaal. Het naaktstrand loopt door tot (bijna) aan Duindamseslag, prima om een stuk naakt langs het water te lopen. Jammer dat het Hoogheemraadschap enkele jaren geleden de duinenrij heeft aangepast/uitgebreid; de duintjes waren perfect om op wat frisse dagen heerlijk beschut te zonnen, dat kan nu niet meer. Verder zeker een aanrader!
Ook ben ik een tijdje geleden geweest op het naaktstrand ten Noorden van Langevelderslag. Hier kan je per auto komen, 300 meter over het strand richting het noorden en je bent er. Mooi en zeer rustig strand, eveneens ideaal om een eind naakt langs de vloedlijn te lopen. Het naaktstrand dichtst bij Noordwijk vind ik iets gemoedelijker.
Mark | 22-07-2015
Een heerlijk ruim en rustig naaktstrand gelukkig geen eet tenten jammer alleen dat er geen wc's zijn.Er komt van alles wat van gezinnen tot alleen vrouwen en alleen mannen
Ron & mo | 16-03-2015
Meer recensies van Ron & mo (2)
Een mooi strand. Het is maar even lopen vanaf de ingang waar veel parkeerplek is. Het naaktstrand is groot en breed. Textielzonners en naaktzonners liggen vlak naast elkaar rond het bord. Heel ontspannen sfeer.
Ik kom er een paar keer per jaar, altijd alleen. De drukte valt mee, afhankelijk hoe ver je loopt en het is lekker stil qua geluid. Ik kom er helemaal tot rust en kan wegzwijmelen bij de geluiden van zee en strand, met een boek. Voor mij is genieten van mijn pure zelf in een puur natuuromgeving heel heelmakend, een bijna spirituele ervaring :)

Maarten, 44 jaar
vladdervlinder@hotmail.com | 21-07-2014
Het naaktstrand aan de Langevelderslag is mijn favoriete naaktstrand. Mits op tijd, is er voldoende parkeergelegenheid dichtbij de strandopgang. Een paar honderd meter richting Zandvoort en je zit op het naaktstrand. Geen strandtenten, maar ook geen lawaai en een leuke gemeleerd publiek. Ruimte genoeg dus het ligt niet allemaal dicht op elkaar. Op een zonnige, maar winderige, dag de wandeling naar Zandvoort gemaakt (op het strand liggen was zandhappen). Gaat inderdaad halverwege wel over een stukje 'textielstrand' maar dat was geen enkel probleem.
Marco | 30-03-2014
Meer recensies van Marco (3)
Lekker strand, ook voor de hond, geen vervelende strandtenten met dreunende bassen, maar een bijna ongerept strand zonder de onnodige voorzieningen, en heerlijk naakt.
Adrie | 17-05-2011
Fijn familienaaktstrand met een gemoedelijke sfeer en volledig naturistisch. Ik ga er af en toe met mijn zusje, haar man en haar kinderen heen. We nemen wel altijd eigen boterhammen en drinken mee, want er is geen strandtent op het naaktstrand. Het naaktstrand heeft een eigen strandopgang die alleen op de fiets of lopend bereikt kan worden. Prima plek!
Ilse | 03-05-2011
Meer recensies van Ilse (2)
Wandel al jaren aantal keren per jaar met mijn echtgenote van Langevelderslag naar Zandvoort, even koffie drinken / lunchen of dineren afhankelijk tijdstip en weer terug.
Vaak heerlijk alleen met de meeuwen.
Prachtig traject om te lopen.
Zag onlangs dat het officiele naaktstrand sterk is gekrompen.
Niets van aantrekken zou ik zeggen. Er is toch bijna geen hond. (Nou ja, die zijn er nu net weer wel...)
Gerard | 21-07-2010
Het is een lekker uitgerekt strand. Jammer wel dat het nu vlak is. Vroeger had je tegen de duinen en plateau waar je heerlijk, zonder toeschouwers kan liggen.
Jan | 06-06-2010
Er staan nog (zondag 25-4-2010)geen bordjes dat naaktrecreatie is toegestaan,met als gevolg dat textiellopers geschokt raken,en zelfs fotos gaan maken en de politie bellen.
JP | 26-04-2010
rob vlietstra | 31-07-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Noordwijk" ?
Hoe waardeer je Noordwijk in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.035