Naturismegids

Naaktstrand Bakkum

7.5

Gemiddeld cijfer van 15 beoordelingen.
Naaktstrand Bakkum

Adresgegevens

Naaktstrand Bakkum
Castricum / Bakkum aan zee
Lat: 52.544921
Long: 4.603139

Afstanden

  • Brussel 241 Km / 03:27
  • Utrecht 81 Km / 01:28

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bakkum

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bakkum. Laat het ons weten!
Top strand, kom er al jaren als het weer het toelaat.
Pinkeltje
Pinkeltje | 31-01-2020
Mooi en rustig strand waar ik ook in alle rust als vrouw alleen kan liggen. Wandelende mensen blijven aan de waterrand, daar moet je wel tegen kunnen als je zelf even het water in wil.
Maartje ((42) | 26-05-2018
Tijdens de paar zonnige warme septemberweken dit strand een aantal keren bezocht. De klim over het duin is niet voor iedereen gemakkelijk maar als je daar eenmaal over bent strekt zich een heel ruim en rustig strand voor je uit. Doet niet onder voor b.v. Ameland vwb de rust. Ik woon te ver af om hier regelmatig te komen dus het wordt wachten op de volgende vakantie, helaas.
Johan | 08-12-2014
wim | 29-10-2013
Heerlijk strand lekker rustig ga er graag heen.
Dus laat de Zon nu maar eens komen!!!!!
PIETER | 23-06-2013
Het is een heerlijk naaktstrand dat inderdaad erg rustig is. De klim is inderdaad flink maar je kan ook via de hoofdopgang van het castricumse strand lopen.

Ik ga er geregeld heen na mijn werk, dan is het nog rustiger.
Ik vind het heerlijk om er gewoon lekker een boek te lezen en een biertje te drinken.

Oh en Frank, scheren is tegenwoordig zo normaal dat niemand er meer van opkijkt. Ik doe het zelf al meerdere jaren en bezoek regelmatig sauna's. Ook daar zie je het meer en meer en het is mij niet echt opgevallen dat er dan "extra" naar je gekeken wordt.

Als ik het er zo over heb en gezien het weer! Denk ik dat ik vanmiddag maar weer eens ga.

Groet Kees.
Kees | 06-05-2013
het komt vaak genoeg voor dat je op die grote zandvlakte met 3 man ligt, zo rustig kan het er zijn. de Hazenberg klim gaat me steeds moelijker af, dat is echt een zware pukkel, dus mensen die om redenene een mindere conditie hebben, kunnen beter via de ingang bij Castricum nemen.
Rob | 18-08-2012
Meer recensies van Rob (2)
Het is heerlijk om in je blootje te kunnen lopen.

Wat dat scheren betreft, je bent echt niet de enigste die zich vanonder kaal scheert, echt niet... Eigenlijk moet je fier zijn dat je dat doet.... Een mooi verzorgde schaamstreek, of helemaal kaal is echt veel mooier dan zo een vieze onverzorgde ranzige bos schaamhaar. Bivendien zie je het meer en meer...

Voor mij geen denken meer aan om nog dat schaamhaar te laten staan, heerlijk . Alles weg daar.. Daar stoort niemand zich meer om, om een kale pik. Dat is ieder zijn overtuiging die netjes word gerespecteerd.
Bart | 25-01-2011
Is er iemand die sauna, naaktzwemgelegenheden en naaktstranden weet in de regio Alkmaar. Ik ben aan het zoeken, maar vind alleen nog maar recreatiegebied het geestmerambacht. Weet iemand of daar lekker zwemwater is? Als iemand een andere gelegenheid weet in de Regio Alkmaar, zou u dan even op deze site willen reageren.
Willem-Jan de Weer | 20-04-2010
Meer recensies van Willem-Jan de Weer (2)
Maakt het uit of je van onderen geschoren of ongeschoren bent?
Wanneer kijken mensen je het meeste aan?
Als je daar gemengd ligt, word je dan veel aangekeken door mensen van een ander geslacht.
Ik zou graag wat ervaringen willen horen
Piet | 20-04-2010
Meer recensies van Piet (2)
Al die mensen die graag naakt willen vertoeven raad ik aan om naar een naturisten terrein te gaan, om daar eens rond te kijken lekker naar de sauna te gaan, dan is het ijs zo gebroken om je heerlijk naakt te zijn waar dan ook.Dus Frank je bent uitgenodigd ik wil je bij deze rond leiden genieten van de saunawarmte en terrein of je geschoren bent of niet iedereen is welkom.
Luk | 30-03-2010
tis een lekker stand, met dito duinen
koos 52
koos | 29-08-2009
was er vandaag 24/08/09 voor het eerst, het is wel en stuk lopen zeg .maar als je er bent is het er heerlijk rustig en val je zo in slaap geen voetballers en degelijke.En frank het is jou lichaam als je daar geschoren bent geen probleem toch?
john | 25-08-2009
Hoi,
Ik ben half augustus enkele dagen, met prachtig strandweer, op dit naaktstrand geweest. Ik heb me erg opgelaten gevoeld omdat ik het enige "bekijk-object" was en er heel erg veel "kijkers" waren. Ik ben tijdens die dagen meer bekeken (en wellicht gefotografeerd) dan de rest van het jaar.
Andere naakt-zonners of naakt-zwemmers heb ik niet gezien.
Mij lijkt dat het naaktstrand daarvoor niet bedoeld is.
Ine | 19-08-2009
Ik wil graag eens een mening van anderen horen, het zit namelijk zo, ik voel mij erg aangetrokken tot het blootlopen. Thuis, maar het liefste buiten. Nu ben ik getrouwd en mijn vrouw wil er niets van weten helaas. Dat heeft mij heel wat jaren plezier gekost vind ik. Nu wil ik gewoon alleen op pad naar het strand.
Alleen nu ben ik bang dat ik weer zal worden aangezien voor 'ouwe viezerik' ofzo. (ik ben 51, dus nog piepjong!)
En eh, nog iets, ik scheer mij van onderen, is dat pervers op het openbare strand, of zijn er meer die dat doen?
Graag hoor ik jullie mening...
Frank | 05-08-2009
Samen met mijn vrouw zijn wij op een dinsdag naar dit naaktstrand gegaan. Doordat het op een dinsdag was, was het erg rustig. Zo rustig dat onduidelijk was waar het naaktstrand begon en eindigde. Wel erg genoten van de rust.
Arno | 05-08-2009
Het is een hele klim en dito afdaling om er te komen, maar de weelde van de rust liegt er dan ook niet om. Er is rust, ruimte en dat heeft dan als nadeel dat je zelf wel goed in de gaten houdt niet te verbranden. Via de hoofdingang van Castricum aan Zee is het ongeveer 20 minuten lopen. Er zonnen ook heel wat mensen met badkleding, die de rust zoeken, maar we bijten elkaar niet
Rob | 28-07-2009
Meer recensies van Rob (2)
Samen met mijn dochter ga ik er altijd heen. Soms ook met mijn moeder. Dus drie generaties.
Vorig jaar was er een zeehond in de zee. Toen hebben heel veel mensen naakt langs het strand naar de zeehond gekeken. Heerlijk vrij.
Jammer dat de jeugd van het andere strand steeds de moeite neemt om te komen kijken.
Verder is het een groot strand met weinig mensen.
Dus heerlijk rustig. Echt een aanrader.
Ga dit jaar zeker weer vaak heen.
Natascha (40jr) | 28-04-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bakkum" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bakkum in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.026