Naturismegids

Geestmerambacht

6.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Geestmerambacht
Geesterambacht

Lat: 52.685282 / Long: 4.771073
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 252 Km / 03:21
  • Utrecht 93 Km / 01:48

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen
  • Toiletvoorzieningen

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Geestmerambacht

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Geestmerambacht. Laat het ons weten!
Mooi stukje natuur om je vrij te voelen om bloot te gaan.....
Er hoort absoluut geen fiets of wandelpad door heen te lopen !
Iedereen moet zich gedragen en elkaar niet lastig vallen!
Denk er aan dat er ook kinderen kunnen zijn en geef het goede voorbeeld !
Als we ons allemaal respectvol gedragen, kunnen we er nog lang van genieten!
Ada Zuurbier- Schouten | 03-07-2021
Afgelopen week als 21 jarige jongen hierheen gegaan.
Er waren bijna alleen maar mannen van boven 40, handvol senioren stellen en een enkel stel van in de 30 gok ik.

Ik had nog niet eens de kans om een me uit te kleden of een man van ergens in de 40 probeerde me te versieren. Een erg ongemakkelijk begin. Op een beleefde manier liet ik doorschijnen dat ik geen zin had ik praten, dus hij hield gouw op. Echter kwam hij wel meerdere malen terug om het weer te proberen. Daarnaast heeft ook een andere man me gevraagd of ik wel eens met hem af wilde spreken. Het toppunt was dat een man zei dat mijn pik bescherming nodig had van de zon en hij zijn handen wel als bescherming wilde gebruiken.

Na 45 min ben ik maar weer weggegaan. Het was een zeer ongemakkelijke ervaring. Ik reis liever maar een half uurtje door naar bergen. Daar is het een stuk beter.
Bastiaan | 24-06-2019
Nudisten gedeelte erg klein. En te dicht bij de wandelpaden van het geklede gebied. Was er in het naseizoen .was uit mijn werk in de buurt. Late middag zon. Eventjes snel uit de kleren. En tot mijn middel het meer in . Top top .wel veel bekijks van lange jassen. Meestal zeg ik als je lef hebt loco je ook naakt . Dan gaan ze weg de struiken in. Af en toe eventjes zwaaien ???? . Zal zeker vaker komen. Mooi gebied
Ted tesselaar | 06-01-2019
het is heerlijk vertoeven op het geestmerambacht jammer van de ganse poep overal en soms de mannen die zo nodig dichtbij je komen liggen spelen,ga dan naar de bosjes,
rob | 14-07-2015
Op een mooie zondag naar dit mooie recreatiegebied geweest. Het vrij kleine naaktgedeelte ligt verscholen achter hoog riet, aan het heerlijke frisse meer. Er waren zowel stellen als alleengaande heren/dames aanwezig. Geen last gehad van "cruisende" mensen. Zullen er vast wel geweest zijn maar geen last van gehad. Het was een prettige eerste (!) naakt recreatie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Mannen in bosjes is ons niet opgevallen, maar kan voorkomen denk ik.
Lillian | 13-08-2014
Onlangs was ik hier, het is een wonderlijke locatie. Wij zijn een echtpaar en hadden nog een paar dagen vakantie. Wij wonen vlakbij dus wij gingen bloot zonnen in het Geestmerambacht. Het is een schiereiland met gras, en een bosgedeelte. Wij hebben ons continue afgevraagd wat zich in de bosjes afspeelde. Wij zagen mannen daarheen lopen. Om de drie minuten ging er een man alleen heen. Bij de entree van de bosschages liep die dan nog eens heen en weer en verdween dan. Na 20 minuten kwam zo iemand dan weer terug. Enkele mannen kleedden zich dan aan om op de elektrische fiets te verdwijnen. Anderen bleven.
Wij vonden het niet leuk. Er is daar iets gaande waar wij ons niet prettig bij voelen. Wat het exact is heb ik niet gecontroleerd. Wij gaan er niet meer heen.

Jaap en Nel
Jaap Vannigt | 13-07-2014
Meer recensies van Jaap Vannigt (2)
Het is een erg lekker plekje, om tot rust te komen.
Om lekker een boek te lezen of eventjes een praatje te maken.
Als het aan het strand stevig waait ben je hier heerlijk uit de wind met de bomen.
Bart | 25-06-2012
Meer recensies van Bart (3)
sinds afgelopen week voor het eerst daar geweest op verzoek van mijn man en het beviel prima het was niet zo eng als ik dacht dat het was
geliflo | 05-07-2010
marcel | 08-06-2010
Net aangepast, afgelopen zomer voor het laatst geweest. Mijn favoriete moment is rond 5 tot 6 s┬┤middags, dan is het heel stil. De natuur wordt ook veel stiller, minder autoś. Heel mooi uitzicht op het water, zowel met open stukken als ook met wind-beschutte delen. Nu ook met wc en zand-strandje om te zwemmen. Af en toe een wandelaar of fietser die komt kijken en soms een boswachter/terrein-medewerker die de veiligheid bewaakt. Geen reddingsbrigade.
Bert | 07-03-2009
Meer recensies van Bert (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Geestmerambacht" ?
Hoe waardeer je Geestmerambacht in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.02