Naturismegids

Spaarnwoude

7

Gemiddeld cijfer van de laatste 10 reviews.

Adresgegevens

Spaarnwoude
Spaarnwoude

Lat: 52.427182 / Long: 4.686089
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 239 Km / 02:33
  • Utrecht 67 Km / 00:55

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toiletvoorzieningen
  • Douches aanwezig

Reviews van bezoekers over Spaarnwoude

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Spaarnwoude. Laat het ons weten!
Je kan er lekker liggen uit de wind er zijn mensen die daar voor de sex komen maar geen probleem mee wij storen ons hier niet aan soms nog wel spannend ook stel 56
Stel 56 | 18-09-2023
Vandaag voor het eerst op dit strandje geweest. Het weer was niet echt goed, maar het was opvallend druk. Toen ik aankwam ben ik op de eerste beste plekje gaan zitten, naast een grote boom. Er schijnen betere plekjes te zijn want ik voelde me beste bekeken. Ik ben 36 en hetero en als mensen kijken vind ik in eerste instantie niet erg, maar dit voelde net niet fijn. Ik wil dit strandje toch nog wel een tweede kans geven, dus volgende keer iets langer zoeken voor een goed plekje. Als iemand nog tips heeft hoor ik ze graag! Fijne zomer allemaal.
New nudist | 22-06-2023
vandaag effe geweest. was gezellig, zat gezellig naast een oudere man.
jan | 20-06-2023
Meer recensies van jan (3)
Ben er weleens in het verleden geweest, toen waren de toiletten gesloten, onbekend wat hiervan de reden was, maar kon bij de zorgboerderij naar de toilet, maar er zijn bomen zat, tja wat aapjes bekijken betreft, heel eenvoudig als je niet bekeken wilt worden moet je thuis blijven, denk ik dat is wat kort door de bocht maar wel het geval, natuurlijk zijn er nudisten die niet komen om naakt te genieten van de zon, maar gewoon op sex uit, nou gewoon zeggen dat je nudist bent en geen sextoerist, meld het en je hebt rust.
Dan lees ik dat het rechts en midden en links goed toeven is, en aan de overkant van het water wordt je opgevreten en is een gangbang aan de gang, allemaal broodje aap verhaal of ben in slaap gevallen, maar nooit iets van mee gekregen, overal gebeurt er wel wat, maar daar moet je geen probleem van maken je gaat voor jezelf en niet voor een ander als het goed is, en anders moet iedereen dat zelf weten.
Jan | 06-06-2023
ben er vandaag weer geweest. gezellig met andere mannen gepraat, was heerlijk
ri | 11-08-2022
Meer recensies van ri (3)
mooie locatie. veel oude mannen.ik vind het niet storend, ga er meer naar toe.
ri | 11-08-2022
Meer recensies van ri (3)
Mijm man en ik vinden t heerlijk om naakt te zijn...voor ons is t echt vrijheid en ontspanning.
Helaas was t een grote afknapper dat er oude vieze ventjes zitten en rondlopen voor een ander soort genot.
We hebben t een uurtje aangekeken en toen was t klaar.
We gaan er niet meer heen..jammer!
Danny | 15-06-2021
ik ben nog nooit op een naaktstrand geweest, vandaag de eerste keer. Het was er enorm rustig voor een doordeweekse dag met heerlijk weer. Veel ruimte. Zoals al door meerdere mensen beschreven, voornamelijk single (oudere) mannen. Er liep er zelfs 1 met een cockring om en 1 met een enorm dikke piercing. Dit leken 'regulars', want ze praten met bijna iedereen en bleven rondlopen. Ik ben zelf hetero, maar vind het geen probleem als andere mannen mij willen bekijken.. alleen was dit erover. Er gingen zelfs 2 mannen pal naast mij liggen, terwijl bijna de hele weide vrij was. Ik ga het in het weekend nog eens proberen.
danny | 24-06-2020
Ik jongedame van 24 vindt het een fijn naakt terrein, kom er nu al een aantal jaar met veel plezier. Tuurlijk zijn er altijd een paar die het voor de rest minder aangenaam maken, maar over het algemeen is daar in alle rust van het natuurschoon genieten. Ben zeker van plan hier de komende jaren nog te blijven komen. Kom ook regelmatig met een aantal vriendinnen, die het dan ook altijd erg naar hun zin hebben. Jammer dat het seizoen weer voorbij is, kijk weer uit naar volgend jaars eerste zonnestraaltjes op mijn veel te bleke blote huid. Was weer lekker genieten dit jaar.
Sandra Lisa | 23-09-2019
Ik vind het top daar. Mooi rustig en voor mij goed te bereiken op de fiets. Heb soms aanspraak met vaste gasten. Gezellig. En ja er lopen soms kijkers en rukkers. Gewoon geen aandacht geven. Viespeukjes. Ik kom er geregeld ook doordeweeks. Geen probleem. Groeten Henk.
Henk | 20-04-2018
Afgelopen vrijdag heerlijk in het zonnetje gelegen! Het is een mooi afgeschermd gebied met een klein meertje in het midden. Goed bereikbaar!

Het klopt inderdaad dat er veel mannen op zoek naar wat 'extra entertainment' zijn maar heb dit niet als vervelend ervaren. Je wordt bekeken, wat opvallender dan wanneer je naar de sauna gaat! Bij nee knikken liepen de heren wel gewoon door!

Al met al dus prima gehad daar!
Martie | 10-04-2017
Van wanneer en van hoe laat, tot hoe laat; mag je daar naakt liggen?
Ivo | 06-04-2017
Meer recensies van Ivo (2)
Ik wil maar het naaktstrand gaan voor het eerst ik ben pas 20 en voel me fijn als ik naakt. Iemand tips?
Sergio | 29-07-2016
Hier komen door de weeks niet alleen naturisten maar ook mannen op fietsen die hun kleren gewoon aanhouden. Een soort van douchen met je zwembroek aan. Als je met je fiets in het gras wilt zitten, doe het dan ergens anders. Ook lopen mannen (naakt) zeer regelmatig langs. En maar kijken, en maar kijken. Het is al eerder gezegd, maar hier moet je inderdaad duidelijk laten merken dat je voor de rust, de zon en de natuur komt en niets anders. Wat ook al gezegd is, is dat er zich mannen in de bosjes willen begeven, links achter in. De parkwacht, of hoe heten zij, kwamen met een electrische, geluidloze auto het terrein op rijden en gingen er met zijn 2-en op af. Helaas hadden ze geen vangst. Over de weekenden kan ik niet oordelen, maar door de weeks hoef je hier in feite niet te zijn.
Peter | 20-04-2016
het bord geeft al aan betreden op eigen risico!
dus goed laten blijken dat je ergens niet van gediend bent.
arendsoog | 28-09-2015
Mooi en heerlijk gebied om naakt te recreëren maar alleen jammer dat er van die kansloze rukkers lopen. Vanmiddag ook weer zo'n irritante sukkel donker en rond de 30 blijft maar verplaatsen, gaat steeds ergens anders liggen, zonnebril op en stiekum rukken. Get a life loser.
Wel jammer mooie plek maar voor ons stel geen optie meer.
Theo en Thea | 13-08-2015
Mijn ervaring als single hetero man: enorm slecht, na 5 minuten de eerste woorden en na 10 minuten moest ik al fysiek geweld gebruiken(waar ik liever geen gebruik van maak). Er zijn bepaalde freaks die denken dat ze zonder het te hoeven vragen aan je mogen zitten. Dit was een eens maar nooooooit meer. Ik ga liever naar Zeewolde, dat is de beste tot nu toe.
Reggie | 03-08-2015
Meer recensies van Reggie (2)
Goed naaktveld. Bij betreding is links, midden en rechts meest geschikt voor naaktrecreeerders. Aan de overkant van de vijver is het ook goed te doen. Maar aan de overkant van de vijver links achter de bomen meeste kans op andersdenkenden. Ik zou zeggen, doen. En laten blijken als je ergens niet van gediend bent.
Henk | 07-07-2015
wat betreft de locatie zeg goed omringd en van enig bloot niks te zien vanaf de parkeerplaats of de snelweg ernaast als je dus niet gesteld bent op aandacht zeg niet heen gaan en vond het niet erg dat er naar me gekeken werd en als iemand het nodig vind sex te hebben op het nudistenterrein zeg ik gewoon doen maar heb geen behoefte dit te zien,en vroeger kwamen er ook gezinnen met kinderen nu ben ik al jaren niet meer geweest maar vind dan wel goed als er kleine kinderen spelen goed wordt gecontroleerd want die hoeven die mensen niet te zien die hun niet kunnen beheersen,verder weet ik niks van controle met verrekijkers en of de toiletten gesloten waren toen ik daar nog kwam waren ze open dat is wel vrouw on-vriendelijk trouwens maar bomen genoeg dus even hurken en snel plassen lijkt me of moet je dan je ankleden en naar de zorg boederij,erg omslachtig denk en wat betreft stalkers of andere mannen heb ik geen last van gehad wel eens en dat is maar een keer gebeurt een man met een stijve pik zien rond lopen nou ja pik pikkie hahahaha maar ach geen aandacht aan schenken dan is de lol(LUL) er snel vanaf denk toch dat ik in 2014 weer eens ga kijken groetjes Mirjam
mirjam | 20-12-2013
@ Peter, staan ze daar echt met een verrekijker te controleren?

Wil eigenlijk donderdag eind van de dag heen maar begin nu te twijfelen.... Ik hoor graag van je.

Gr. Sem
Sem | 20-08-2012
Meer recensies van Sem (2)
Vandaag voor het eerst geweest.. Eerste ervaring heel erg slecht, ik ben jongen van 21 jaar. Voor dat ik het strandje op kon komen stond er een oudere onverzorgde man, die mij in eerste instantie vriendelijk gedag zei, dus ik begroete hem, vervolgens begon hij achter me aante lopen en elke keer als ik achterom keek stond deze man zich af te trekken,, ik ben direct terug gelopen naar de auto en deed of ik mijn vader aan het bellen was,, hij volgde mij naar de parkeerplaats waarophet vervolgens leek of hij mijn kenteken aan het noteren was.. Ik voelde me beister slecht en ben meteen weg gegaan... Lees hier dat het in de weekenden
Beter is dus ga het nog 1 keer proberen... De mensen die er verder zaten leken mij gewoon normale nuturisten... Groet jonge naturist
Jonge naturist | 30-07-2012
@Sem

Ja daar dreigden ze wel mee. Erg gastvrij daar *not*.
Daan | 06-04-2012
Meer recensies van Daan (2)
Daan, delen ze dan ook bekeuringen uit als je voortijdig (voor 1 mei) gaat naaktrecreeren?

Gr. Sem
Sem | 25-03-2012
Meer recensies van Sem (2)
Wat een heerlijk weer vandaag! Lekker liggen zonnen hier in Spaarnwoude.
Lekker..totdat 2 heren van het recreatieschap als een soort politie alle naturisten verzoekt hun broek aan te trekken. Op een naaktrecreatieterrein!! En waarom? "Omdat het pas vanaf 1 mei mag". Dat is toch niet te geloven??? Alsof het pas na 1 mei mooi weer is!

Niemand heeft er last van dat er naakt gerecreëerd wordt(en nee, er 'gebeurde' totaal niks). Vanaf het fietspad moet je echt moeite doen om íets te kunnen zien. (En als dat gebeurt is dat natuurlijk verschrikkelijk...)

Waarom moeten die lui ons het leven zuur maken?? Hebben ze niks beters te doen? Klaarblijkelijk niet. Dus zie daar: de eerstvolgende bezuinigingsmogelijkheid is al gevonden. Het recreatieschap jaagt recreanten weg, dus wat is het nut?

Met dit soort 'initiatieven' gaan wordt het hier nog puriteinser dan in de VS.

Dat wilde ik maar even gemeld hebben.
(verder alles goed hoor ;-) ).
Daan | 23-03-2012
Meer recensies van Daan (2)
Na Joops reactie toch maar weer eens geweest.

1: Komen daar aan zit er een dikke man rond 35 jaar constant
naar ons te kijken.(onophoudelijk)
2. Na ongeveer een kwartier pakt hij zijn mobiele telefoon.
belt niet maar kijkt er naar een houd hem vast.
(film/foto?)
3. Een uur later nu wordt het echt vervelend, wij gaan weg
treken onze kleren aan, doet die kerel dat ook opeens.
Wij lopen weg hij achter ons aan dus blijven even rond
kijken op het naaktstrand. Hij loopt door na een paar min.
gaan wij ook naar onze auto, lopen op het pad naar onze
auto loopt hij ineens achter ons aan. (Stalken, best eng!)

Joop vindt dit dus lekker naakt in de zon liggen!
Als je dit normaal vindt spoor je volgens mij niet!
En Joop sex in het openbaar is bij wet verboden!
Stel | 25-06-2011
Meer recensies van Stel (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Spaarnwoude" ?
Hoe waardeer je Spaarnwoude in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045