Naturismegids

Amsterdamse Bos

8.6

Gemiddeld cijfer van 7 beoordelingen.

Adresgegevens

Amsterdamse Bos
Amstelveen
Lat: 52.307770
Long: 4.838447

Afstanden

  • Brussel 199 Km / 02:23
  • Utrecht 39 Km / 00:44

Faciliteiten

  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Reviews van bezoekers over Amsterdamse Bos

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Amsterdamse Bos. Laat het ons weten!
Ik lig zelf vaak te zonnen in het cruisegebied. En heb er geen moeite mee als er mannen op mij afstappen. Aangezien ik bi ben, doe ik daar dus meer dan zonnen. Bekeken worden, vind ik geen probleem!
john69 | 19-07-2019
Alles gaat maar over Amsterdamse bos maar je kan ook heerlijk naakt zonnen aan de gaasperplas. Kan ook gezwommen worden. Eindhalte metro gaasperplas dus makkelijk te bereiken
Bram | 09-01-2019
Vandaag op de zonneweide geweest. 4 mannen en een ouder stel. Mis wel de interactie en gezelligheid op de weide. Ik dacht ook dat je daar kon zwemmen maar er is geen meertje begreep ik. Is er ergens wel een plek waar je kan zwemmen? Gr Rob
Rob | 13-09-2018
Meer recensies van Rob (4)
Vandaag ook weer heerlijk naakt in de zon gelegen op mn bootje, tot ik zag dat er naast mij een bootje lag met twee dames van "hogere leeftijd " om de dames niet te laten schrikken besloot ik iets verder te gaan liggen en zwemmen(naakt dus) wst bleek de dames gingen ook gewoon naakt zwemmen. Zo heerlijk, geen vooroordelen, ook de oudjes doen gewoon mee....super hoor dames. Het nieuwe meer is geweldig. Gr Rob
Rob | 30-07-2018
Meer recensies van Rob (4)
Alleen naakt op de boot op het nieuwe meer en niet op de oever ivm gluurders en lastige mannen ....gr
Rob | 27-07-2018
Meer recensies van Rob (4)
10 februari 2018 schreef ik over mijn ervaringen wat betreft het naakt zonnen aan de Oeverlanden. Dit weekend, 21 en 22 April, kon ik voor het eerst weer genieten van het zonnetje. Dus op naar mijn stekkie aan de Oeverlanden. Ik lag nog geen vijf minuten, of er stond een hitsig mannetje naast me zich aan mij te verlekkeren. Nadat ik liet merken dat ik daar niet van gediend was, vertrok hij, weliswaar onder protest. Tien minuten later kwam de tweede, die liet zich niet zo makkelijk weg sturen en greep zelfs naar mijn kruis. Heb hem toen een paar tikken gegeven en als toegift een schop in zijn kruis. Aan zijn schreeuw te horen vond hij dat niet zo fijn.
Twee mannen, die getuigen hiervan waren, vonden mijn reactie zeer overdreven. "Dat moet je maar accepteren, als je hier naakt gaat liggen",werd mij gezegd. Heb me maar aangekleed en ben vertrokken.
Oh ja, het "slachtoffer" vroeg de twee mannen of ze wilden getuigen als hij de politie belde. Dit wilden ze absoluut niet. Ik ga er maar van uit dat ze dan ook aan hun vrouwen hadden moeten uitleggen hoe het mogelijk is, dat zij getuigen waren van dit voorval.

Wat ik in een half uurtje mee maakte, heb ik in tien jaar nog nooit mee gemaakt.
Aangezien ik toch wilde zonnen, ben ik maar naar de zonneweide in het Amsterdamse Bos gereden.Ik was daar nog nooit geweest, maar wel over gehoord. Daar aangekomen heb ik me uit gekleed en ben gaan liggen. Mijn ervaring na een weekend Zonneweide ? Wat een verademing, een grote weide door bomen omringd waar een veertig tal mensen lagen, verspreid over het hele gebied. Mannen, wat vrouwen en een paar stelletjes heb ik gezien en het was een heel relaxed sfeertje.
Kortom, een heel goede ervaring en ik kom zeker weer terug. Voor mij geen Oeverlanden meer, alleen nog om de hond uit te laten.
Mike | 22-04-2018
Meer recensies van Mike (2)
Ik lig zomers al jaren aan de andere kant van het Nieuwe Meer, genaamd De Oeverlanden, een mooi natuurgebied waar voor iedereen wat te vinden is, Aangelegde strandjes voor vooral gezinnen met kinderen, een mooi restaurant met uitzicht over het meer en je kunt er zonder problemen je hond uitlaten. Er is zelfs een bescheiden ruiterpad.

Tot een jaar of vijf geleden lag ik aan de oever van het meer heerlijk naakt te zonnen. Had al snel door dat ik de enige hetero was, of in ieder geval een van de weinigen. Natuurlijk kreeg ik de nodige aandacht van de mannen, maar als ik zei dat ik geen interesse had, kijken mag maar aankomen niet, werd ik ook niet meer lastig gevallen. Wel leuke gesprekken met ze gehad. Vrouwen zag ik er zelden naakt zonnen, wel huisvrouwen, die de hond gingen uitlaten en genoten van het uitzicht hahaha.

Nadat er veel klachten kwamen werd het verboden om langs de oever nog naakt te zonnen. Officieel heeft het langs de waterkant ook nooit gemogen, het werd oogluikend toegestaan. De klachten gingen ook niet zozeer over het naakt zonnen, maar wel dat men er regelmatig, voornamelijk mannen sex zag hebben. Ik heb dit zelf ook eens zien gebeuren en het ging er toen heftig aan toe. Drie mannen in een trio, terwijl er ook nog een man of vier toekeek. En dan lig je zelf op twintig meter je billen te bruinen. Ik begreep die klachten dan ook wel. Jammer dat je daar niet meer naakt mag zonnen, je had een mooi uitzicht over het water met de vele bootjes en als het te warm werd kon je effe snel het water in om af te koelen.

De laatste vijf jaar lig ik nu in het "cruisegebied", waar ik een rustig plekje gevonden heb om te zonnen. Het verraste me, dat ik daar minder wordt lastig gevallen als verwacht. Natuurlijk gebeurt het wel eens, dat er een homo langs komt om te kijken, maar dat weet je nu eenmaal, geen probleem mee. Het is ook al voorgekomen, dat een vrouw vroeg of ze bij me mocht komen liggen, voor de gezelligheid, niet voor de sex. Hartstikke leuk, heb ik langs het water nooit mee gemaakt.

Ik hoop dat er deze zomer veel mooie dagen zullen zijn, zodat ik weer heerlijk en rustig kan genieten en ik moet ook maar eens naar de zonneweide in het Amsterdamse Bos gaan. Kijken hoe het daar bevalt.
Mike | 10-02-2018
Meer recensies van Mike (2)
Bij het Nieuwe Meer mag niet meer naakt gerecreëerd worden. Onder het voorwendsel dat het aanstootgevend is voor mensen die hun hondje uitlaten, vertrut Amsterdam steeds meer.
Zou het veranderen nu PvdA niet meer in het college zit? Ik denk het niet.
Sander | 04-07-2014
Voor de 1 e keer in mijn leven naakt gerecreëerd en we op de zonneweide in het Amsterdamse bos. Het was erg rustig daar. Een 1 e keer voelt toch niet echt gemakkelijk maar daar had ik hier geen last van. Er is veel ruimte en iedereen respecteert elkaar. Geen opdringerige types. Echt een plek om terug te komen hetgeen ik zeker ga doen.
Menno | 27-07-2013
De plek om naakt te zonnen in het Amsterdamse bos heet 'de zonneweide' en hier is het officieel toegestaan.
De plek wordt op de fietsbordjes aangegeven en ligt vlak bij de geitenboerderij en het klm hoofdkantoor (dus aan de kant van Amstelveen). Parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen en is te bereiken als volgt: komende vanaf schiphol oost: ga de draaibrug over het kanaal over en rij parallel aan de A9 totdat je links van je het shell tankstation ziet, hierna eerste weg links (onder A9 door) en rest wijst zich vanzelf. Komende vanaf Gemeentehuis Amstelveen: ga linksaf als je voor de BMW garage staat en neem eerste weggetje rechts (Onder A9 door). Na parkeren, loop via fietspad het bos in (parallel aan de A9) en de zonneweide zie je al aan je rechterhand, ingang aan het einde van het fietspad vlak voor een bruggetje.
Paul | 04-05-2012
Is er in het Amsterdamse Bos dan een plek voor naturisme?
Ik weet wel dat aan de overkant van het nieuwe meer (Oeverlanden) een groot en mooi gebied is waar naakt gerecreerd wordt, maar dit is voornamelijk door mannen (homo's) en avonturiers.
Er komen ook vrouwen en stellen, zowel voor gewoon zonnen of met andere bedoelingen.
Het is een mooi en ongerept natuurgebied en als je ook nog geinteresseerd bent in Schotse Hooglanders heb je absoluut de tijd van je leven!
Ferry | 28-12-2007
Meer recensies van Ferry (4)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Amsterdamse Bos" ?
Hoe waardeer je Amsterdamse Bos in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022