Naturismegids

Amsterdamse Bos

7.3

Gemiddeld cijfer van 3 beoordelingen.

Adresgegevens

Amsterdamse Bos
Amstelveen
Lat: 52.307770
Long: 4.838447

Informatie

Afstanden

  • Brussel 200 Km / 02:17
  • Utrecht 42 Km / 00:44

Faciliteiten

  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Meningen en ervaringen van bezoekers met Amsterdamse Bos.

Naakt zonnen is heerlijk. Mijn vrouw en ik doen dat regelmatig op het nieuwe meer. Geen afscheidingen meer op het lichaam. Dit aan de overzijde van het homo/avonturier bos. Echter doen we dit op onze boot. Dit ivm de gluurders. Meerdere malen vragen vrouwen of ze ook op de boot mogen zonnen. Uiteraard maken we hier geen probleem van. Hoe meer zielen hoe gezelliger en veiliger voor het vrouwen volk. Gr Rob
Robert | 10-05-2015
Bij het Nieuwe Meer mag niet meer naakt gerecreëerd worden. Onder het voorwendsel dat het aanstootgevend is voor mensen die hun hondje uitlaten, vertrut Amsterdam steeds meer.
Zou het veranderen nu PvdA niet meer in het college zit? Ik denk het niet.
Sander | 04-07-2014
Voor de 1 e keer in mijn leven naakt gerecreëerd en we op de zonneweide in het Amsterdamse bos. Het was erg rustig daar. Een 1 e keer voelt toch niet echt gemakkelijk maar daar had ik hier geen last van. Er is veel ruimte en iedereen respecteert elkaar. Geen opdringerige types. Echt een plek om terug te komen hetgeen ik zeker ga doen.
Menno | 27-07-2013
De plek om naakt te zonnen in het Amsterdamse bos heet 'de zonneweide' en hier is het officieel toegestaan.
De plek wordt op de fietsbordjes aangegeven en ligt vlak bij de geitenboerderij en het klm hoofdkantoor (dus aan de kant van Amstelveen). Parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen en is te bereiken als volgt: komende vanaf schiphol oost: ga de draaibrug over het kanaal over en rij parallel aan de A9 totdat je links van je het shell tankstation ziet, hierna eerste weg links (onder A9 door) en rest wijst zich vanzelf. Komende vanaf Gemeentehuis Amstelveen: ga linksaf als je voor de BMW garage staat en neem eerste weggetje rechts (Onder A9 door). Na parkeren, loop via fietspad het bos in (parallel aan de A9) en de zonneweide zie je al aan je rechterhand, ingang aan het einde van het fietspad vlak voor een bruggetje.
Paul | 04-05-2012
Is er in het Amsterdamse Bos dan een plek voor naturisme?
Ik weet wel dat aan de overkant van het nieuwe meer (Oeverlanden) een groot en mooi gebied is waar naakt gerecreerd wordt, maar dit is voornamelijk door mannen (homo's) en avonturiers.
Er komen ook vrouwen en stellen, zowel voor gewoon zonnen of met andere bedoelingen.
Het is een mooi en ongerept natuurgebied en als je ook nog geinteresseerd bent in Schotse Hooglanders heb je absoluut de tijd van je leven!
Ferry | 28-12-2007
Meer recensies van Ferry (4)

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Amsterdamse Bos" ?
Hoe waardeer je Amsterdamse Bos in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.021