Naturismegids

De Potten Sneek

7.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

De Potten Sneek
De Potten Sneek

Lat: 53.036245 / Long: 5.726671
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 303 Km / 03:07
  • Utrecht 138 Km / 01:28

Faciliteiten

  • Meer
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toiletvoorzieningen
  • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over De Potten Sneek

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met De Potten Sneek. Laat het ons weten!
Wanner wordt er wat meer strenger gehandhaafd bij naaktstrand de Potten? Zag laatst drie mannen een inloop pad inlopen in de bosjes naast looppad? Zou zoned zijn dat deze Trieste figuren het voor anderen verknallen. Zie wel regelmatig handhavers op velden lopen maar ze weten denk ik niet dat er in de bossage naast looppad ook wel eens wat gebeurd.
Boris Youskov | 19-11-2020
Meer recensies van Boris Youskov (2)
Een prima plek om er naakt te recreëren,lekker rustig, het mannelijk geslacht overheerst wel, maar op het grote grasveld kan je heerlijk ongestoord zonnen.
Afkoelen kan op de steigers ,voor de durfals die tegen koud water kunnen, goede zwemgelegendheid.Tot nog toe geen last van jongelui of Mohammeds die de rust verstoren
dick verton | 01-06-2020
Is het naaktstrand de Potten ook gesloten i.v.m. het Corona virus? Wie weet er wat van? Gr Sneeker naturist.
Klaas Feenstra | 28-03-2020
Meer recensies van Klaas Feenstra (2)
woensdag 4-7 was ik avonds er even. Maar door twee op een scooter was de pret gauw gedaan.
Isaak van der Kooi | 06-07-2018
Meer recensies van Isaak van der Kooi (2)
Mooi naaktstrandje. Wel veel sex recreanten en cruisers. Hoop op meer controle. Enkelen menen dat het strandje van hen is. Verder een goede sfeer.
bruine beer | 03-07-2018
Dit jaar voor het eerst al diverse keren dit "bleatstrân" bezocht.
De sfeer is gemoedelijk en vriendelijk en wat opvalt dat er veel vaste gasten komen....
De zwemsteigers zijn ideaal voor een goed gesprek met mede naturisten of heerlijk bij te kleuren in de zon.
Het terrein ziet er verzorgd en schoon uit en wordt keurig gemaaid.
De waterskibaan is duidelijk aanwezig maar van overlast hiervan is geen sprake. Echter de meningen verschillen hierover heb ik gemerkt.
Als later in het seizoen de rietkraag weer op hoogte is lig je fijn beschut, met name langs de smalle strook langs het water.
Kortom super genieten op deze plek.

Maar als "Mehmed" met z'n vrienden langs komt wandelen, lees struinen, gluren en schreeuwen, is het wat mij betreft gedaan met de naturistische pret.
Men heeft blijkbaar niet in de gaten dat ze het plezier van een ander bederven, jammer en zielig......
Ook op andere naaktstranden in Nederland en omstreken komt dit vaker voor lees je op diverse sites.
Integratie is dan een moeilijk begrip en ligt politiek erg gevoelig, ik ben bang dat wij als naturisten misschien dan de spreekwoordelijke klos zijn.

Hopelijk wordt 2018 een lang naturistisch jaar,

Groetnis ût de Dockumer Wâlden, Rein 1962
Rein 1962 | 11-05-2018
Meer recensies van Rein 1962 (3)
erg gezellig zonnen
hendrikdevries | 26-02-2017
Mooie mannen
En de sfeer is goed
Niet op dringerig
Vrouwen zijn natuulijk een natuur versiering.
Maar om.je zelf te zijn is het daar super
Kortom geen last van mannen en vrouwen
Kan gewoon lekker mijzelf zijn.
Amen
Jan | 15-04-2016
Goed dat de gemeente deze plek handhaaft voor nudisten. De keren dat ik er geweest ben vooral veel mannen, zeker sociaal (dus niet van die perverts).

Er was een keer een pedofiguur die het meer afstruinde en met een *goedemorgen* bij kinderen ophield, die hebben we goed de waarheid verteld en druipte daarna snel af.

Tip : neem wel spray mee tegen de horzels, je wordt er stuk geprikt.
John | 12-12-2014
Meer recensies van John (16)
Hier is alles heel vredig en gemoedelijk. Hier kom je pas echt tot rust. In 1 woord : geweldig.
Roelof | 04-06-2014
Afgelopen donderdag geweest. Grasveldje en grasstrook langs het water. Grasstrook is meer voor mannen alleen. Heerlijks rustig, prettige sfeer. Loopt wel gekleed wandelpad achter waar mensen hun hond uitlaten. Lag ook wel hondenpoep op het gras! meerdere steigers waarop je kunt zonnen en lekker van kan zwemmen.
Als je wilt zijn er nog bosjes achter het veld voor ontmoetingen.
Prima te doen. Enkelen heen en weer lopende mannen maar verder geen last van.
Pieter | 14-07-2013
Ik kom een enkele keer. Voor mijn ontspanning. Het is er noflik.Ik vind het jammer dat er niet zoveel vrouwen komen.Het is een echte mannenbijeenkomst. Dat vind ik ook goed. Je kunt er heerlijk zonnen en bruinworden. Alleen dan moet het wel snel zomer worden met warm weer. Ik vind het nu te koud.Het is er heel gemoedelijk en dat vind ik ook een mooi positief iets. Je word niet lastiggevallen. De gemeente moet de bompjes niet zo uitdunnen. Het is er best toeven.
jacob | 10-06-2013
Hoi

Vanaf 1 Mei tot 1 Okt mag je ongekleed bevinden op naaktstranden! Niet eerder vanwege een boete, die dingen zijn niet mals.

Even reageren op de reactie van Frits:
Dat het schaars is met de naturisme is bekend, dat er weinig aan gedaan wordt is ook bekend ook dat er inderdaad 1,7 miljoen mensen naturist zijn is ook bekend.

Ik ben helemaal met je eens en ga meestal, altijd zodra het weer toelaat naar Sneek, welleswaar een uur fietsen maar dan heb je ook wat.

Ik heb één keer in De Heide naakt gezwommen en al dat jeugd wat er was keken wel naar me maar zeiden niet dat ze zich eraan stoorde pas toen ik wegging zeiden ze het, niet dat ik die signalen begreep.

Nannewyd brede plek maar elk hoekje en gaatje komen wel iets van passante voorbij, zorg maar dat je je art 430a bij de hand hebt?

Ik wil best een schep pakken en in me blootje zichtbaar maken waar het is, ben er helemaal rond gefietst maar ik weet nog niet waar het is precies. Vroeger ben ik er wel geweest maar nu zou ik het niet weten. Daarom beperk ik het meestal in huis, in de tuin, sauna en Sneek. Want Leeuwarden is er ook al niet meer.

Sportstad Heerenveen dat zwembad reageerde gewoon drie kwartier. Ze moeten gewoon zo doorgaan de gemeente Heerenveen en nu is Tjeerd vd Zwam burgemeester, ik vind voor naturisten ook iets moeten organiseren netals je een een moslim bent er een moskee is.
Naturist Heerenveen is een domme gemeente | 26-03-2013
Meer recensies van Naturist Heerenveen is een domme gemeente (3)
Kom zelf uit de omgeving Heerenveen maar hier heb je helemaal niks.
Wel een paar keer bij de zandput bij Tjalleberd/Luinjeberd geweest, wel een heel mooie plek om een stuk in te richten als naaktstrand.
Lig wel eens helemaal achteraan, lekker rustig daar maar steeds moeilijker te komen ivm begroeiing en er ligt veel glas en er ook al eens in gestaan met blote voeten.
We zouden als groep daar met scheppen ook wel een een stuk geschikt kunnen maken als ligweide en uit het zicht van het voorste gedeelte waar in de zomer ook veel jeugd komt.

Wie doet er mee? reageer maar eens via

net569 apestaartje hotmail.com

Groetjes Frits
Frits | 13-03-2013
Wat je zegt zal ik nog eens gaan bekijken maar moet wel iets wat ik kan herkennen. Anders ben ik ergens bloot waar dat niet mag en 500 meter is een halve kilometer, ook weer zoiets.
Als ik het niet kan vinden ga ik gewoon naar Sneek wat ik al jaren doe.
Naturist dat wordt je niet dat ben je! | 07-02-2013
Meer recensies van Naturist dat wordt je niet dat ben je! (4)
@naturist

In Heerenveen e.o. kun je prima plekjes vinden om naakt te zwemmen en te zonnen, je moet alleen wel even weten waar.

Probeer het voormalig afgravingsmeer bij Tjallberd maar eens, vroeg komen, langs het riet of water helemaal achterin gaan liggen. Is van een kant toegankelijk en je ligt dan ca. 500 meter van het textielstrand af.
Nudist | 29-01-2013
Meer recensies van Nudist (16)
je kan er heel realakst zonnen en zwemmen wij stel komen er al een paar jaar als wij tijd hebben
germ | 20-01-2013
Ik ga vaak naar Sneek vanwege dat Heerenveen niks heeft en er ook niks aan doet. Zo kom ik dan per fiets of auto naar De Potten. Gemeente Heerenveen is een waardeloze gemeente, genoeg zwem gelegenheden o.a. De Heide en in de buurt Nannewyd. Niks nergens mag je naakt zwemmen cq zonnen. Daarom beperk ik het in huis, achtertuin en in Sneek. Soms een sauna in Joure of Gorredijk.
Naturist | 20-12-2012
Meer recensies van Naturist (2)
Lekker in de luwte. Twee steigers met een trap, zodat je schoon uit het water komt. Het water is bruinig (veen). Pootjebaden kan hier niet, zwemmen heel goed. De grasbodem is nogal vochtig: slippers en grondzeiltje aanbevolen.

De sfeer: relaxt, vriendelijk en niet opdringerig, maar als man alleen vermijd je oogcontact, tenzij je de herenliefde bent toegedaan. Op de vier (echt)paren troffen we tien mannen alleen aan.

We observeerden enkele groepjes tieners. Vijf jongens ca 15 jaar. Zeven meisjes ca 13 jaar. De laatsten speelden met hun topjes maar durfden het toch niet aan die af te doen.
Marnix van Winkelen | 25-05-2012
Mooie strand ja. Jammer dat er niet zoveel vrouwen komen het lijkt net een mannenclubje zo.
Ook loopt er jeugd voorbij soms ook om te kijken. Weekends is het vaak gezelliger meer mensen. Het leuke is daar wel je kunt helemaal weg bij je kleren en er gebeurd niks. Je spul kun je dus rustig achterlaten bij zwemmen of even dat je gaat lopen.
Patrick | 06-05-2012
Meer recensies van Patrick (4)
Nog wel even aangeven hoe naturistisch het hier is natuurlijk ;-O
Theo | 03-10-2011
Meer recensies van Theo (2)
Zaterdag lekker aan het water gelegen. Wij als stel vonden het jammer dat er zoveel singel mannen waren en weinig stellen. Op een enkeling na waren de mannen niet opdringerig, wel jammer dat de drie die wel 30 keer langs komen en blijven staan kijken bij je, het een beetje verpesten voor de rest. Verder was het er die dag echt lekker en voor ons reden om deze plek in de toekomst vaker te bezoeken. Zou graag horen als er meer stellen naar deze plek gaan, en welk tijdstip de meeste stellen gaan. Om op deze manier samen een gezellige dag te kunnen door brengen op deze mooie locatie.
Theo | 03-10-2011
Meer recensies van Theo (2)
veel vieze rikken, me vrindin was er last verkracht
derrek | 17-05-2011
Leuk zwemgebied, geen strand maar meer grasveld aan leuk meertje. Jammer alleen dat het als man alleen niet ontspannen is om er te gaan zonnen. Er lopen steeds mannen (lees homo's) langs te cruisen.
Jaap | 17-05-2011
lekker strandje. Zowel mannen als vrouwen. Ik blijf vaak tot in de avond om de dag spannen af te sluiten. Maar niet opdringerig. Groetjes rick 24
rick24 | 03-02-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "De Potten Sneek" ?
Hoe waardeer je De Potten Sneek in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019