Naturismegids

Marseillan Plage

5.5

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Adresgegevens

Marseillan Plage
Lat: 43.299501
Long: 3.536029

Afstanden

  • Brussel 1077 Km / 09:58
  • Utrecht 1262 Km / 11:39

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Marseillan Plage

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Marseillan Plage. Laat het ons weten!
Er is geen naakstrand Marseillan Plage. Het is hetzelfde als 'Plage de Cap d'Agde'. Het naaktstrand van Cap is nl. vrijelijk toegankelijk als je uit de richting Marseillan-Plage over het strand wandelt.
naturist | 10-06-2017
Heel leuk en rustig strand. Erg schoon. Mijn vrouw en ik gaan er elk jaar wel even langs om bij te komen van de cultuur. Staan dan op de laatste camping van Marseillan (was vroeger Europe2000, nu Camping Beach Garden) vlak tegen het natuurgebied aan. Lopen ongeveer 5 minuten van standplaats op camping naar ligplaats op het strand. Echt een aanrader.
Richting Cap d'Agde wordt het strand meer een strand voor volwassenen, tot bij beachbar waar het een swingersstrand is. Het is maar wat je zoekt.
Han | 08-06-2017
Deze vermelding is waarschijnlijk een vergissing, Marseillan Plage heeft geen naaktstrand. Echter, als je vanaf Marseilan Plage over het strand richting Cap d'Agde loopt, loop je zo het naaktstrand van Cap (http://www.naturismegids.nl/nl/naaktstrand/1574/plage-de-cap-dagde.html) op. Tenminste, buiten het hoogseizoen.

Iedereen die vanaf de andere kant langs het strand wandelt (dus vanaf de geklede stranden van Cap d' Agde), wordt tegengehouden door de monding van de naturismehaven voordat ze het naaktstrand bereiken.

Als je naakt recreëert op het geklede strand tussen Agde/Marseilan en Sete loop je het risico op een aanvaring met de politie. Ik was ooggetuige van 2 politieauto's met loeiende sirenes en vier opgewonden gendarmes, omdat een jonge dame het had gewaagd om bloot van de branding naar haar strandlaken te lopen. Wel 10 meter!
naturist | 22-10-2016
Meer recensies van naturist (4)
Het strand is te vinden vanaf Marseillan richting Agde te wandelen, uiteraard langs strand.
Gerard | 21-09-2014
Ik heb dit strand niet gevonden..of het zou moeten deel uitmaken
van het naturistisch dorp=Dagpas 6 euro pp..
Herwin | 05-07-2013
Meer recensies van Herwin (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Marseillan Plage" ?
Hoe waardeer je Marseillan Plage in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.033