Naturismegids

Recensies van lena

Naturistforeningen Fyn

25-07-2014
mooie camping, je staat met zicht op zee. Tijdens ons verblijf stormde het zo hard dat de steiger van de foto in z'n geheel wegspoelde. Gebeurde vaker verzekerde men ons, konden ze zo weer repareren...
wel handig als je alles meeneemt want de winkels liggen niet naast de deur. eind mei 2014 was er geen hond en geen kind, alleen wat oudere clubleden.

Borvo Camping Naturiste

19-07-2020
Wij kwamen onaangekondigd en wilden maar een nachtje blijven. Geen stroom nodig.helaas kwam onze oude mercedesbus niet door de ballotage van de eigenaar. Eigenlijk werden we honds behandeld. Gelukkig waren we op de municipal van Bourbon-Lancy wel welkom. Is al weer 2 jaar geleden maar aangezien onze beoordeling verdwenen is en we het in 40 jaar nog nooit zo hebben meegemaakt en na al die positieve berichten toch nog maar opnieuw een review.

Domaine de Sarraute

14-11-2016
Wij waren er op 13 september 2016. We werden hartelijk ontvangen en waren de enige kampeerders. Er was een stormwaarschuwing en het werd 's avonds dan ook noodweer. Gelukkig bleef alles overeind.
Mooi parkachtig terrein en een heerlijk zwembad,
we hadden voor 's morgens brood besteld maar omdat in het dorp de stroom was uitgevallen had de bakker geen brood. de eigenaar van de camping is speciaal voor ons bij een stad verderop brood gaan halen. Geweldig.

Domaine Naturiste de Chaudeau

06-10-2016
Fantastisch terrein met nieuwe jonge eigenaars zodat de winkel en het restaurant ook in het naseizoen open waren . Wij waren hier half september 2016.

NFJ Naturist Camping

25-07-2014
Prettige camping, groot, rustig en met vriendelijke mensen. Je kunt in zee zwemmen. Ook voor kinderen genoeg te doen.

Aalborg Camping

25-07-2014
ook in 2014 zijn we hier geweest met prachtig weer. Er stonden wat caravans en tenten van clubleden, en er waren ook een paar mensen. wij hadden een heel veld voor ons alleen

Aalborg Camping

15-08-2012
het is even zoeken want er zijn meer campings langs het water en nergens staat dat deze camping ook een naturistengedeelte heeft. receptie: vriendelijk, vervolgens wat moeite om met de code de poort open te krijgen maar toen....prachtig terrein met gras en heel veel madeliefjes, keukentje en ook nog een sauna + tobbe, maar daarvan was de gebruiksaanwijzing in het Noors. geen zwembad.wel een gezellige gezamenlijke ruimte en wat speeltoestellen voor de kinderen.
we waren er 26 juni en er was helemaal niemand. echt een aanrader, ook als doortrek naar Noorwegen.

Sørlandet Naturist Center - Isefjær

07-08-2011
Uitstekend clubterreintje aan een fjord. hartelijke ontvangst. wc en douche de heuvel op.
aanrader.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048