Naturismegids

Recensies van E&T

Le Marcassin de Saint Aubin

10-07-2014
We kozen Le Marcassin op de grens van Lot en Dordogne als eerste bestemming van onze vakantie, om uit te rusten.
Wat hebben we het hier heerlijk gehad! We hebben enorm genoten van het kleinschalige karakter, de ongeƫvenaarde gastvrijheid van Ad en Hedwig en het prettige publiek van collega-rustzoekers. Geen moeite is Ad en Hedwig te veel. Het sanitair en zwembad zijn zeer schoon. Het uitzicht vanaf de camping is romantisch, dromerig.
Door de weersvoorspellingen (ongewoon nat voor deze tijd van het jaar) zijn we met (pijn in het hart) vervolgens doorgereisd verder naar zuidelijker bestemming.
De omgeving is prachtig met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Deze camping is echt een aanrader voor mensen die van rust en natuur houden, maar prijs stellen op schoon sanitair en een heerlijk zwembad.

We hopen hier volgend jaar weer terug te komen.

Messidor

10-07-2014
Na een nacht weer vertrokken. Sterk verouderd sanitair, wel schoon. Veel achterstallig onderhoud, onkruid staat overal hoog, grindpaden laten meer anti-onkruiddoek zien dan grint. Trappen zullen voor mensen die minder goed ter been zijn een bezwaar vormen. Onpersoonlijke ontvangst. Eerste aanblik voor ons niet uitnodigend voor een langer verblijf
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043