Naturismegids

Recensies van Birgitte

Mas de la Balma

30-12-2013
In juli 2013 deze camping voor het eerst bezocht met ons gezin met 2 jonge kinderen (7 en 10 jaar). Alle pluspunten die we van te voren hadden gelezen koppen: het is een paradijselijke, ongerepte omgeving. Als je van plan bent veel te ondernemen is deze camping niet zo geschikt vanwege het 'uitdagende' pad wat veel tijd kost. Wij bleven al snel meerdere dagen op de camping. Dat is geen straf maar het ijskoude water in het bassin, de klimpartij naar het sanitair en de koude buitendouche gingen toch wel een beetje tegenstaan. Ons sanitair blok vond ik te karig: 2 wc's, koude buitendouche en 1 wasbak (waar je overigens niet je afwas in mocht doen). Het was een aardige klim naar de receptie waar wel warme douches waren.
Om te bezoeken is de abdij St Martin du Canigou echt een hoogtepunt. Neem absoluut de moeite om de mooie wandeling bergopwaarts te nemen. Spectaculair uitzicht! Een prachtig naaktstrand vind je net over de grens bij Cala Borro. Neem snorkel en waterschoenen mee.

Domaine Naturiste Le Fayard

30-12-2013
Wij waren in juli 2012 te gast op deze mooie camping en huurden een tent of liever gezegd 2 tenten (1 slaaptent en 1 kook/leeftent) met er tussenin een schaduwdoek om heerlijk onder te eten, echt zeer compleet en idyllisch gelegen tussen de bomen voor een sympathieke prijs.
De camping wordt met veel liefde onderhouden. De wandelingen op het terrein zijn een aanrader en ook heel leuk voor kinderen (destijds 6 en 9 jaar). Helaas waren er bijna geen andere kinderen. De gemiddelde leeftijd lag boven de 60. We vonden onszelf al snel te luidruchtig en waren de hele dag bezig onze kinderen stil te houden. Voortaan toch een iets levendigere camping voor ons. Voor rustzoekers is dit de ideale camping!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.04