Naturismegids

Recensies van Willems

La Jenny: Parc Résidentiel Naturiste

31-10-2013
La Jenny bezocht van 31 augustus tot 12 september. Huisje "Fregate"gehuurd. Huisje is goed alleen de bedden zijn erg klein. Wanneer je groter dan 1.95 m bent heb je een probleem. De slaapkamer is te klein. Het is een geweldig mooi park en je hebt echt een fiets nodig. Strand is erg mooi, alleen jammer dat nadat de Fransen weer allemaal gaan werken in september, het park uitgestorven is. Enkele winkeltjes eerder dicht, terras niet meer de gehele dag open. Hierbij komt ook nog dat het park erg afgelegen is, dus echt een flink stuk rijden met de auto om een markt of een leuk centrum te bezoeken.
Als de zon schijnt is dit een geweldige plek om te verbijven !!!

Vera Playa Club Hotel

01-06-2012
Hotel Vera Playa bezocht van 13 t/m 27 mei 2012
Voor ons de eerste maal en prima bevallen.
Eten goed,verwacht geen culinaire hoogstandjes, er is voldoende. 's morgens uitgebreid ontbijt, soms moet je wel even in de rij staan voor een gebakken ei of ommelet, maar je hebt het dan wel vers. Heerlijk terras en veel schaduwplekken van de palmbomen aan het zwembad.
Vriendelijk personeel, iedereen doet zijn best.
Kamers redelijk schoon, goeie bedden.
Hier en daar is onderhoud nodig.
Animatie overdag bestaat uit jeux de boule, darten, minigolf,
's avonds bingo, line dance en 1x in de week live muziek.
Wat voor ons fijn was is dat je van 8.00h tot 20.00h gewoon in je blootje kunt lopen, je behoeft je niet steeds aan of uit te kleden, alleen als je gaat eten. Verder loop je vanuit het hotel zo het enkele kilometers lange naakstrand op. Ook kun je bloot wandelen in de buurt van de appartementen die langs het strand liggen. GEEN gratis WIFI meer en er staan geen PC's meer in het hotel voor eventueel internet. Transfer van- en naar de luchthaven was prima geregeld. Helaas is er in de omgeving weinig te doen, op 20 min. loopafstand is er een middelgrote supermarkt.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.041