Naturismegids

Recensies van Ruud van der Geer

Vritomartis Hotel

21-05-2013
Erica en Ruud,
Wij zijn de eerste 10 dagen van mei 2013 geweest. Perfect hotel.Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende maaltijden ( nu weer 3 keer in de week naar de sportschool om de kilo's eraf te krijgen!) Prachtige omgeving, kortom een aanrader om er in het voor- of naseizoen een weekje tussenuit te gaan.

Camping Naturiste La Clapère

18-06-2017
Wij komen al 23 jaar op de La Clapere. Altijd een warme ontvangst en ’t gevoel dat je weer op je vertrouwde plek bent. De faciliteiten en de plekken zijn uitstekend. Een prima zwembad, een pierebadje voor de kleinsten, klein winkeltje en ’s avonds de gelegenheid om lekker tapas te eten of aan te schuiven bij de gezamenlijke maaltijd op woensdag en zaterdag. Je kunt kiezen om de mensen op te zoeken (La Vigne, La Rocaille of bijvoorbeeld les Cericiers) of de voorkeur geven aan een stillere plek, waaronder de prairie. Voor ons de camping die perfect aansluit op onze wensen qua naturisme. Zelfs zo zeer dat we dit jaar een jaarplaats genomen hebben.
Op elk moment in het seizoen voor ieder wat wils. Fantastische uitvalsbasis voor wandelen, (pittige) fietstochten, bezoekje aan Barcelona of Figueras, de zee. Wat wij erg leuk en bijzonder vinden is dat er tijdens het hoogseizoen ook redelijk veel jongeren op de camping te vinden zijn en met elkaar optrekken. Perfect.
Ruud en Erica
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046