Naturismegids

Recensies van Alex

Het Verlaat

27-04-2008
Echt een hele mooie camping en de prijzen zijn er nog acceptabel. Kleine waterplas en het is er meestal lekker rustig ook.

Naturistencamping Flevo Natuur

01-09-2010
Schijnbaar veranderd er niets op Flevo en blijven de vaste bewoners voor burgermeester spelen. Wij jaren geleden al de beslssing genomen, er maar niet meer naar toe te gaan. Vaste bewoners gedragen zich eigenaars van sauna, zwembad en terras.

Camping Ulika

24-09-2009
Om meer dan 90 dagen te verblijven, reis je gewoon even een dagje naar Triest op en neer voor shoppen en laat je paspoort bij uitreizen en inreizen even afstempelen bij de douane

Camping Valalta

25-07-2009
Helaas zijn er wel muntdouches maar voor de rest is het echt een top complex met voor een ieder wel iets.

Camping Ulika

14-06-2009
Op Valalta is het dan schijnbaar een stuk beter, al is het dan wat duurder.

Camping Valalta

14-04-2009
Beste fam. Snel, ik denk dat je dit probleem op ieder wat grotere naturisten camping tegenkomt. Wij storen ons er niet meer aan, aangezien we anders ons de mooiste campings moeten ontzeggen.

Naturistencamping Flevo Natuur

24-02-2009
Maria, die chalets zijn best leuk, alleen de kans dat je tussen een groep "burgermeesters" van Flevo komt is erg groot. Die regeren daar als zijnde waren ze eigenaar van het complex. Jammer, want opzich is Flevonatuur een schitterend complex. Maar het wordt al jaren geterroriseerd door vaste bewoners.

Camping Valalta

22-02-2009
Beste Jordy en Esther, ik kom er ook ieder jaar en inderdaad 24/7 naakt daar. dus ook na 19:00 en kan ook best wel eens spannend zijn.

Naturistencamping Flevo Natuur

22-01-2009
Beste Zijlmaker, U heeft het over een periode waar de NFN er nog de eigenaar was. Intussen (meer dan 25 jaar) is er wel heel veel veranderd. En dat niet allemaal in de positieve zin. Huidige eigenaar heeft als eerste prioriteit, winst maken. Dat houdt ook in, dat er wat anders tegen de zaken aangekeken wordt dan in de tijd dat een NFN nog de skepter zwaaide. Dus denk nu niet, dat U het zelfde zult aantreffen als in de door U genoemde periode. Wij kennen die periode en we kennen de huidige situatie. Met weemoed denken we wel eens terug aan die "goeie oude tijd". Helaas dat het zo is verlopen en dat er binnen de NFN geen draagvlak was voor deze camping. Huidige camping heeft best een hoop voordelen. Alleen jammer, dat er zoveel vaste bewoners zijn, die het voor het zeggen hebben en de echte kampeerder er eigenlijk liever niet dan wel zien. Wat dat betreft is de sfeer er aardig verpest. Erg jammer maar dat zie je op andere campings, waar men veel vaste staanplaatsen heeft ook.

Camping Valalta

25-12-2008
De mensen die er wat meer vrijheid op na houden, gedragen zich netjes. Alleen 's avonds kan men bij muurtje op de heuvel naast de haven, swingers aantreffen. Maar het is niet storend voor anderen. Men weet het en wie niet mee wil doen, blijft gewoon weg. prachtige camping en wij komen er dan ook al jaren.

Camping Valalta

15-08-2008
Beste Tema, Het water in de baai is gedeeltelijk afgesloten en door 2 duikers met de zee verbonden. Het water wordt troebel door het opgebrachte zand. De norsheid is de laatste jaren sterk afgenomen en wij worden er vriendelijk bediend. Wel is het zo dat men iets meer op fooi gericht is dan in Nederland. En in algemeenheid zijn de Nederlanders daarin niet de beste klanten. Papier en handdoekjes rotzooi wordt meestal in de nachtelijke uren veroorzaakt door ?? toeristen. Douchmuntjes inderdaad een tekort koming. Wij zijn overgestapt op een appartement huren en is ons uitstekend bevallen. En de klantvriendelijkheid was perfect, heel anders dan jaren geleden. Wel opvallend dat men steeds meer overschakeld naar engels spreken en zekers een +punt voor de mensen die het duits niet machtig zijn. Zelfs de kassadames in de supermarkt zijn een en al vriendelijkheid.

Naturistencamping Flevo Natuur

09-07-2008
Al die negatieve zaken, betreffende Flevonatuur zijn meer dan schandelijk en te wijten aan gedoogbeleid van de directie. Het eens zo leuke en gezellige Flevonatuur heeft schijnbaar zijn langste tijd als " het naturisten complex van nederland" wel gehad. Jammer want we kwamen er graag. Vooral de kliek van vaste bewoners zouden er goed aan doen, zich eens wat anders op te stellen tegen de normale naakt recreant. Maar helaas ze zijn "heer en meester" en maken de dienst uit op Flevonatuur.

Naturistencamping Flevo Natuur

29-06-2008
Zoals onderstaande beschrijft hebben wij het de laatste jaren ook ervaren en zijn eigenlijk wel klaar met Flevonatuur. Het ergste is nog, de vaste gasten denken dat het park van hun is. Verpesten de sfeer in sauna en claimen eigen plekje. Het is bovendien droevig gesteld met het winkeltje, dat jaren lang door Ad gerund werdt en toen van alles voorzien was. Nu is het een 3Xniks zaakje geworden met onbeleefde pubers in de bediening. Restaurant, cq cafe wordt gerund door een stel eigenreide mensen die weinig of niets weten van horeca zaken en bijzonder arogant kunnen zijn. Het aantal geklede amsterdammertjes is een ware plaag geworden. De directie onderneemt weinig of niets tegen dit soort wangedrag en is alleen maar belust op winst maken. Erg jammer dat een, eens zo gezellig Flevonatuur op deze wijze om zeep geholpen wordt.

Camping Valalta

20-06-2008
Op startpagina.nl staat meerdere routeplanners en als je gewoon Valalta invoert moet het lukken.
Trouwens als je vanaf Slovenie langs de kust richting Pula rijdt, krijg vanzelf een afslag Rovinj en als je Rovinj binnen rijdt staat er gelijk een groot bord, Valalta rechtsaf. Tomtom en meerder routeplanners zijn niet echt bij te tijd betreffende Kroatie. Wegennet is er in een ras tempo gemoderniseerd en bebording is perfect. Ook zonder moderne hulpmiddelen is het simpel rijden en vergeleken met 10 jaar geleden is het een verademing.

FKK-Camping Müllerhof

27-04-2008
Daar zijn we op terugweg van Valalta naar NL eens een paar dagen gebleven en al snel weg gevlucht. Een bejaardenkamping met een heel hoop van die Hayder figuren die 's middags van 12 tot 14.30 geen enkele kik willen horen en gelijk op de achterste poten staan als ze ook maar iets horen. Kreeg het gevoel dat Oostenrijk zomers, een groot bejaardenhuis is. Sanitair en sauna perfect en eten was ook prima. Maar wij (40-50) voelen ons er te jong voor.

Naturistencamping Flevo Natuur

27-04-2008
Door de jaren heen, vaak op Flevonatuur geweest en heel veel zien veranderen daar. Het zijn niet meer alleen maar naturisten die je er tegenkomt. Wat eens een NFN camping was is nu een commercieel bedrijf geworden. Het restaurant is nog nooit wat geweest en het winkeltje wat jarenlang door een vast persoon gepacht werd is nu helemaal niets meer. Veel piercings, cockringen en andere versiersel die je bij de normale naturist niet tegen komt. Maar te zwijgen over het aantal geklede bezoekers. En inderdaar, vaste bewoners claimen plek in de sauna en ze schijnen allemaal burgermeester van het complex te zijn. De nieuwe veldjes zijn goed aangeleg en schitterende toiletgebouwen. Er gaan veel dingen goed op Flevonatuur maar helaas heel veel dingen niet. Voorlopig zien ze ons er even niet.

Camping Valalta

27-04-2008
Een camping met alles in huis. Bovenstaande klachten qua gekleed rondlopen kan ik mee instemmen. 's Avonds wordt je nagekeken als je naakt loopt. Ik ben tijdens de vakantie daar, 24 uur per dag naakt op de camping en vind het verplicht gekleed in de winkel, niet echt iets voor een naturisten camping. Maar schijnbaar is het gros vakantienaturisten en loopt thuis niet naakt met mooi weer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051