Naturismegids

Recensies van Syb en Hennie

Naturist Camp Bunculuka

12-09-2012
Op zich een prima camping. Het is een terras-camping dus als je wat "hoger"staat krijg je stevige kuiten. Sanitair perfect en zeer schoon. Restaurant en overige faciliteiten prima met i.h.a. vriendelijk personeel. (kiezel-)strand en zee heerlijk tijdens het hete weer.
Al met al zijn we erg tevreden over de accomodatie.
Toch hebben wij wat kanttekeningen.
Het eiland Krk vonden wij niet byzonder. Stad Krk,Punat,Vrbnik zijn aardige plaatsjes en Baska op loopafstand is eigenlijk een lange boulevard met daarboven een gezellig hoofdstaatje. Je kunt er lekker eten, de baai is mooi en je kunt er wat touristische dingen ondernemen zoals b.v. parasailen en met allerlei boottochten mee. Verder is de natuur ruig. Wij waren Frankrijk gewend en dan mis je toch wel de afwisseling en het pittoreske.
Dan een laatste kanttekening/waarschuwing: Zorg dat je niet op plek 122 (of in de buurt) komt te staan. Je bevind je dan in een Oostenrijkse enclave van vaste plekken. Nog erger is dat je Oostenrijkse buurman een alcoholische tiran is die voortdurend zijn vrouw/kinderen en 4 jonge kleinkinderen afblaft. Om 7 uur 's morgens gaat de radio aan en die bijft aan tot vroeg in de avond waarna de flatscreen van ruim een meter aangaat. Verzoeken van ons om het volume wat te dempen werd afgedaan met: ga maar bij de receptie klagen en vervolgen zette hij het volume nog wat hoger. Wij zijn uiteindelijk maar naar een andere plek verhuisd waar we wel ongestoord konden genieten.
Samengevat: Goede camping met vrij beperkt interessante omgeving. En wat ons betreft: Kijk uit waar je gaat staan als je in het hoogseizoen zonder reservering arriveert!

Le Marcassin de Saint Aubin

09-08-2019
Hele fijne kleine en rustige camping. Wij waren er begin-medio juli 2019 en verbleven in het blauwe chaletje. Centraal maar lekker rustig met een prachtig uitzicht vanaf ons terras achter het huisje. Heerlijk zwembad wat met het weer wat we hadden een welkome plonsplek was. Erg vriendelijke eigenaar. Omgeving divers en gourdon dichtbij voor de nodige boodschappen. Kortom paradijsje! Hopelijk tot ziens Ad en Hedwig
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.043