Naturismegids

Recensies van José en Leon

Campeggio Naturista Costalunga

29-07-2012
Dit is een prima camping! Zelfs met volledige bezetting bleef het er ruim en rustig. Veel schaduw op de grote plaatsen. De toilet gebouw zag er netjes uit. De broodjes waren 's morgens om 9 uur vers en warm. Voor €20,- aten we om 19.30u. samen met andere gasten en de zeer vriendelijke jonge managers Paolo en Enrico. Zelfs aan een menu-verzoek konden ze voldoen! Het zwembad is prachtig schoon (meestal 26 graden!)Het terras is nu mooier dan op de foto's er ligt (kunst) gras waarop je ook heerlijk zacht kunt liggen. In de avond was de kiosk bezet voor drankjes enz. bij het zwembad en dus een verzamelpunt voor gezelligheid zoekers. Waardoor het uiteraard er wat minder rustig werd, maar na 23 uur meteen weer stil was.
De grotere jeugd heeft weinig vertier; handboogschieten, zwemmen of volleybal in het zwembad op deze camping. Voor de kleintjes is er een klein speeltuintje naast 't zwembad. Enige animatie voor hen in het hoogseizoen zou nog een prima uitbreiding van de service zijn. Wie weet in 2013?
We kregen van Paolo prima tips voor prachtige wandelingen in het natuurgebied nabij kleine leuke plaatsje Sassello. Het verbaasde ons niet dat we daar tijdens die wandelingen geen enkel mens tegen kwamen, zo groot is dat gebied. Het is echter allemaal goed aangegeven. Ook voor MTB zijn er routes uitgezet. Een dagje naar Genua en de kleine badplaatsen aan de kust is echt leuk. Voor de weg terug moet je wel een uurtje nemen want het is niet ver maar wel erg bochtig.
Wij wensen voor Paolo en Enrico dat hun inspanning beloond wordt en dit een goed lopende camping blijft. Voor onszelf hoeft het er niet te veranderen, wij vonden het perfect!!!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.075