Naturismegids

Recensies van Esther

Bagheera

13-07-2012
Wij zaten hier eind juni 2012 twee weken in een huisje en het was heerlijk. De gerenoveerde huisjes zijn een aanrader, ruim en confortabel en met een heerlijk terras met ligbedden. Het park - zeker het huisjesdeel - is ruim opgezet en ligt in een bos. Zo met veel schaduw blijft het ook relatief koel. Het strand - een minuutje lopen - was heerlijk, de zee lekker warm. Wij hebben overdag steeds geluncht bij de 'snackbar'. Echt een understatement want ze hebben prima pizza's, mosselen, vlees, vis en salades. Het is ook 's avonds open (wel reserveren want het is altijd vol). Het restaurant bij de receptie schijnt ook goed te zijn maar was verder weg en minder gezellig.
Het enige nadeel vond ik de live muziek 2-3 keer per week. Die was zo rond half 1 gelukkig weer afgelopen.

Club Corsicana / Feriendorf mit Bungalows

13-07-2012
Club Corsicana is een bungalowpark voor en door Duitsers. Voor een Corsicaanse ervaring moet je hier niet zijn. Het park is benauwd, de huisjes staan erg dicht op elkaar. Ook blijft het daardoor onnodig heet. Het personeel vonden wij onaardig op het arrogante af. Het restaurant is op zich goed maar pas open vanaf zes uur. Het strandtentje heeft slechts drie soorten diepvriesbroodjes.
Verder is het goed om te weten dat de bedden in mezzanines staan, open tussenverdiepingen. Erg gehorig en het wordt er zo heet dat je er amper kunt slapen. Zorgeloos een raampje open zetten kan niet want er zijn geen horren. Je hoort ook de buren erg goed. Na drie nare dagen zijn wij verhuisd naar het naburige naturistenpark terwijl we voor twee weken hadden geboekt (en betaald). Overigens op grond van onjuiste informatie op de Engelstalige site van Corsicana, waar bij sommige huisjes stond dat er aparte slaapvertrekken zouden zijn (voor ons met een klein kindje erg belangrijk).
Het enige leuke was de zeil- en surfschool. Maar die zijn ook vanaf het naastgelegen naturistenpark in 10 minuten lopen langs het strand te bereiken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04