Naturismegids

Recensies van Jan en Elisabeth

De Schoone Waardin

21-07-2010
We werden bijzonder gastvrij ontvangen op een mooi terrein. Er heerst een prima sfeer. Het terrein is goed onderhouden Het sanitair is brandschoon!
De gelegenheid af en toe in te schrijven voor de maaltijd vonden we erg leuk. Ook is er de gelegenheid ten alle tijden een koel drankje te pakken. Betaalsysteem getuigt van vertrouwen in de medemens.
Kortom: een goede plek om te relaxen!

Bargerhoek (vereniging NUL Emmen)

27-07-2017
Prachtige terrein met paradijselijke tentplekken. Uitzicht over het meer. Goed onderhouden. Schoon sanitair. Heel gastvrij. Leuke activiteiten, oa speksteensnijden. We von den het weer heerlijk bij jullie. Dank lieve nul vrienden! Jan en Elisabeth

Naturistenvereniging Chamavi

04-07-2016
We zouden dit weekend met tent naar Hamaland omdat we een feest hadden van vrienden in Almere, die lid zijn van Chamavi. Zij boden ons , na overleg met de gast heer, aan hun stacaravan te gebruiken, zodat we geen tent mee hoefden te zeulen.
Bij aankomst vrijdagmiddag geen gastvrij welkom, maar de mededeling dat we moesten vertrekken omdat er sprake zou zijn van 'onderverhuur'? ....en dat is verboden. Met hangende pootjes en volgepakte auto het terrein verlaten om er nooit meer terug te komen....
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045