Naturismegids

Recensies van Cors Keizer

Zwembad Brandenburg

18-02-2024
Heerlijk en nogmaals een gezellig zwemuurtje voor jong en oud ; beslist geen mannen uurtje !!!!!!!!!! Volgende week zondag alweer de laatste van dit seizoen .

The Natural Curacao

06-02-2023
Klein schalige naturisten complex voor de beginnende en rust zoekende naturist . werkelijk bijzonder schitterend uitzicht !!!! Wij hadden de tent en die is iets muggen gevoelig maar de vele mooie snorkel strandjes en de natuur in de omgeving maken dit resort terecht tot dat hoge beoordeling cijfer . Eigenlijk wel wat moeilijk voor mensen die slecht ter been zijn op de studio na . Wij hadden een super top vakantie met heerlijke warmte !!!!!

Lous Suais: Camping-Bungalow Naturiste

11-07-2020
Wij zijn pas terug van een weekje Lous Suais---we hadden een huisje----wat echter NERGENS vermeld staat dat het meer wel ruim 100 treden naar beneden is ; best pittig als je weer terug moet omhoog . Het strandje is met 5 personen al vol !!!!!!!!!! Als we met een camper waren hadden we er maar kort gebleven . het viel ons dus erg tegen !!!! De omgeving en het meer maakte wel veel goed en hadden we dus toch een redelijke vakantie .Wij vinden het beslist ongeschikt voor minder invaliden hoe mooi de omgeving ook is !!!!!!! Gr. Cors en Femke

FKK-Camping Müllerhof

30-09-2018
Mooie camping in een zeer mooie schitterende omgeving--vele mooie fiets en wandel mogelijkheden en leuke plaatsjes in een schoon land .
het huisje --wat we hadden ---was erg krap !!!!!!! We willen er beslist er --met een camper ---nog eens terug komen !!!!!!!!!

Zwembad Brandenburg

03-10-2017
gezellig zwem uurtje warm water op goed tijd stip en centraal in provincie
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048