Naturismegids

Recensies van een camping liefhebber

Camping De Reenert

08-05-2009
Een kleine camping met veel sfeer.
De camping zelf heeft niet veel te bieden.
Een klein clubhuisje met keukentje en oude literatuur, vooral gebruikt door de vaste kampeerders.
Een klein en vooral ijskoud zwembad!!! Net te doen om af te koelen op een broeierige zomerdag, anders véééél te koud. De zonnepanelen die het zwembad moeten verwarmen doen hun werk al jaren niet meer!
Een speeltuin voor de kleintjes. Alleen jammer van het vele onkruid dat tussen het zand staat. De speeltuin oogt daardoor nogal slordig.
Mooi en verzorgd sanitair, verwarmd in de winter. En sinds kort moeten de douches betaald worden! Jammer!
Troef? De vele vaste kampeerders die er ieder jaar weer een gezellige tijd van maken. Een famiiliale sfeer. Een camping waar nog tijd wordt gemaakt om een babbeltje te slaan met elkaar en aan te schuiven bij een barbeque.
Ideaal voor een leuke korte vakantie!

Val Drôme Soleil

11-08-2012
Deze zomer 4 dagen doorgebracht op camping val drome soleil. Fijne ontvangst door Tjerk die ons meteen voldoende uitleg gaf en onze caravan op de plaats zette. Gezellige camping met veel sfeer. Jammer dat we van de 125 campeerplaatsen (en de camping was volzet) de enige Belgen waren. Je waande je in Nederland ipv in Frankrijk. Gezellige bar, nette camping. Nog steeds een vieze rioollucht in de omgeving van de wc blok. Het zwembad is iets te klein voor zoveel joelende kinderen. Te weinig ligbedden, het is letterlijk aanschuiven en spurten voor een lege stoel aan het zwembad. Jammer dat er vb geen ligwei is. Iedereen was zeer vriendelijk, alle campinggasten waren hoffelijk. Vanaf 7u45 beginnen de eerste wagens af en aan te rijden wat toch wel vroeg en storend is als je op vakantie bent. Je kan gezellig samen tafelen en zo de andere campinggasten leren kennen. De barkaart is handig (je hebt geen geld nodig) maar het ontbreken van prijslijsten stoort me. Ik denk dat sommige mensen na 3 weken vakantie voor grote verrassingen komen te staan bij de afrekening. Een ijsje à la cornetto kostte bij de afrekening 2,50 euro wat ik toch bijzonder duur vind.
Al bij al fijne sfeer. Sloten er onze vakantie af op de drome avond.

Camping Relax-Nat

23-06-2012
Nog een paar nachten slapen en dan kunnen we weer naar Relax-Nat. Sinds 1998 zijn we bijna jaarlijks teruggekeerd naar deze camping. Ondertussen voelt het als thuiskomen. Op deze camping kom je echt tot rust. Genieten aan het zwembad, op het terras of aan de jacuzzi. Er is inderdaad geen animatie voor kinderen op de camping, maar dat vind ik net een voordeel. Geen lawaai, geen drukte. Wel is er vanalles te doen: tennis, ping-pong, tafelvoetbal, poolen, mini-golf, speeltuintjes,... Genoeg om kinderen bezig te houden. Vele mensen komen jaarlijks weer. Het is steeds een gezellig weerzien van zowel Nederlanders, Belgen als Spanjaarden. Augustus is standaard de vakantiemaand voor de Spanjaarden. Het is er dan idd drukker en rumoeriger. Maar Spanjaarden zijn hartelijke mensen! In de bar kan je sinds vorig jaar lekker tafelen. De nabije omgeving biedt je alles wat je nodig hebt: stranden, markten, winkels, oude steden, ... Kortom "een echte aanrader". :-)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.044