Naturismegids

Recensies van AenG

Athena Ossendrecht

13-09-2023
Net terug van en weekje Athena Ossendrecht, waar we in het verleden vaker geweest zijn. Er is het een en ander veranderd op de camping in de tussentijd. Zo moet men reserveren en een aanbetaling (lees het gehele bedrag) vooraf voldoen. Teveel mensen knijpen er zonder te betalen tussenuit werd ons gezegd. De gezamenlijke maaltijd, waar we graag aan meedoen en altijd gezellig vinden, inschrijving, er werd niets over gezegd 'had mijn collega wel moeten doen', zei men bij navraag. De plekken waar we eens stonden worden nu ingevuld door permanente objecten, zodat de caravans en campers van gastkampeerders op velden met weinig privacy aan een doorgaande weg moeten staan. Dit ervoeren wij als onaangenaam en staat haaks op onze beleving van (naturistisch) kamperen. Vrijwilligers doen geweldig werk. Sanitair, douches, heet water voor de afwas en de bakker komt dagelijks. Prima! Het zwembad en het terras zijn de ontmoetingsplekken waar het Vlaams de meest gehoorde taal is. Logisch, de camping ligt letterlijk op de grens. Het restaurant De Leeuw van Vlaanderen, net over de grens dus, was weer druk en het eten goed.
Zonder iemand te willen beschadigen, waren dit onze bevindingen. L en A.

FKK-Sportgemeinschaft Hamburg

31-08-2022
Een terrein midden in een mooi bos in een mooie omgeving, steden en dorpen rond Hamburg, fietsend en/of wandelend verkennen. Met het OV naar Hamburg en Lübeck, zeer de moeite waard! En daarna hup in de houtgestookte sauna en het verwarmd zwembad, het kan allemaal.

Ontdek het zelf, de unieke mix van natuur en cultuur beleven, de vereniging en hulpvaardige leden zien uit naar jullie komst.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045