Naturismegids

Recensies van Ans

Naturisten Neckar-alb e.V.

19-08-2023
De camping heeft nu een andere naam, Naturisten Neckar-alb e.V. Een pareltje in het bos. Zon- en schaduwplekken, mooi zwembadje gevoed door beekwater. De speeltuin heeft zandbak, schommels, speeltoestel en trampoline. Het sanitair is heel eenvoudig, maar schoon. De leden zijn vriendelijk en vooral in het weekend aanwezig. Geen stroom en wifi op het terrein. Wel een koele kelder met biertjes die je kunt pakken, en je etenswaar koel kunt neerzetten. En een geweldige omgeving voor uitstapjes.

FSG Alfdorf

19-08-2023
Paradijs voor kinderen. De onze van 6 en 8 wilden eigenlijk niet meer weg. Mooie speeltuin, zwembadje, en een heerlijk zwemmeertje met sups die je kunt gebruiken. Vooral veel vaste leden en een klein veld voor gasten, de gastenplekken zijn niet zo groot. Het sanitair is eenvoudig, maar schoon. Ook een leuk jeugdhonk, midgetgolfbaan, tafeltennis etc. Er is kennelijk wel wifi, maar ingewikkeld en duur.

Sonnland Bayreuth

15-08-2022
Sonnland Bayreuth is een kleine vereniging, heerlijke gelegen in het bos. Het bospad er naartoe is smal, maar ook te doen met een grote camper. Plekken met zon en schaduw. Paar camperplaatsen, een heerlijk veld voor tenten, en 2 huurcaravans. Eenvoudig sanitair, maar schoon. Koelkast met biertjes waar je uit kunt pakken. Zeer vriendelijke leden. Klein natuurzwembad. Niet zoveel te doen voor kinderen op de camping, maar in de omgeving is ontzettend veel te doen, wat betreft steden, wandelen, kinderactiviteiten..
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047