Naturismegids

Recensies van Jonneke

Arnaoutchot (Arna)

07-08-2023
Ruime kampeer plekken met schaduw. En prima sanitair. Al zou het douchen wel meer privé mogen zijn. De ligging bij het strand / zee is super.( maar dat is dan ook het enige, in de directe omgeving is er niets te doen) De zee en het strand zijn geweldig en dat maakt het verblijf fijn, helaas is de camping veel te duur voor wat het is. Te massaal.
De prijs van de camping staat in geen verhouding voor wat het is. Het eten in het restaurant is ronduit slecht!!!!! voor ook weer belachelijke prijzen.
Er is zo goed als geen mobiletelefoon verbinding mogelijk en de wifi (de je extra voor 22 euro per 4 dagen kan kopen) valt er geregeld uit en is van slechte kwaliteit, deze valt op verschillende plekken op de camping en het zwembad weg.

Domaine Naturiste Château Guiton

07-08-2023
We kwamen hier per toeval. Maar wat is dit een paradijsje in Frankrijk. Een kleine gezellige camping bij een mooi landhuis met zwembad. Een fijne ongedwongen sfeer waar je echt tot rust komt. Bij aankomt mochten we gelijk zelf een plekje uitzoeken en toen viel ons gelijk het rustieke en bijna sprookjesachtige karakter van de camping op. S'avonds wordt er als je wilt een heerlijk diner gemaakt (van prima kwaliteit) in het zonnetje voor het landhuis en s'ochtens is er brood op bestelling. Zowel de overnachting als het diner zijn erg schappelijk geprijsd. Ook komt er geregeld een wijnboer lang om gezellig een wijntje te proeven. we hebben dan ook een doos meegenomen. De omgeving is prachtig, je kunt er wandelen, fietsen of gewoon met de auto er op uit. kortom een prima plek om te zijn, hier komen we zeker nog eens terug. Super camping!

Playa de Caleta del Congrio

17-02-2019
Zeer fijn naaktstrand, ook in het vroege voorjaar. De routebeschrijving van Marion klopt precies. Grootse gedeelte bezoekers is naakt, na afloop even door rijden naar Papagayo, (wel gekleed) voor een hapje, drankje en zonsondergang.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049