Naturismegids

Recensies van Renée

Club le Peonie

18-07-2023
Club Le Peonie is een paradijslijke camping voor rustzoekers.

Enigzins afgeschrikt door de vorige recensie vroegen we vooraf wel expliciet na per whatsapp of zwembad gevuld was en koelvriescombinatie in gebruik. Gelukkig was dat zo en er is zelfs een verklaring waarom dat in het geval van de vorige gast nog niet zo was. Omdat men niet de hele dag op het terrein is, is het belangrijk vooraf aan te geven hoe laat je aan denkt te komen.

De zeer vriendelijke, alleen Italiaans sprekende campingeigenaren Marisa en Angelo komen dagelijks twee keer een kijkje nemen en geven je als gast de kans ongestoord te genieten van het terrein en de faciliteiten. Dankzij de gedownloade google translate in het Italiaans is communicate geen enkel probleem.

Sanitair is basic en schoon. De plaatsen zijn netjes aangelegd, geen moeilijk gedoe met haringen, want zelfs aan goede ondergond is gedacht. Er is gratis WI-FI. Elke plek heeft een lantaren (die je zelf aan of uit kunt zetten), electriciteit en tafeltje&stoeltjes. Zwembad is mooi, schoon en met voldoende ligstoelen.

Boodschappen doen we in Dorgali.

Het uitzicht, de serene sfeer, niet eerder waren we in Italië op zo'n prachtige camping.

Club le Peonie

18-07-2023
Beautiful peacefull campsite for tents and small campers.

Excellent pool.

Sanitary facilities are basic and clean.
Zoltan and Renée - Club le Peonie
Zoltan and Renée - Club le Peonie (2)
Zoltan and Renée - Club le Peonie (3)

Nido dell'Aquila en Parco Naturale di Rimigliano

17-07-2022
Gezellig strand met allerlei soorten stellen, gezinnen, alleenstaanden, mannen en vrouwen. Makkelijk te bereiken vanaf de weg waar we half juli 2022 altijd zonder moeite konden parkeren. Met credit card betalen is inmiddels mogelijk. Muntgeld ook.
Toilet en douche op loopafstand. Paar keer per dag komt een barretje langs rijden met fruit, ijs, koffie, bier etc. Ook daar kan gepind worden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047