Naturismegids

Recensies van PW

Camping Diepven

06-10-2020
We hebben begin juli twee weken met plezier op dit mooie terrein verbleven. Prachtig zwembad en uitstekende sanitaire voorzieningen. Corona maatregelen werden uitstekend nageleefd. Je wordt hartelijk ontvangen en voelt je er meteen thuis. Het clubgebouw is vernieuwd en is heel gezellig.
Mooie fiets en wandel omgeving.
We komen zeker terug.

Haulover Beach

11-10-2020
Top strand en oceaan. Er komen zelfs roggen voorbij zwemmen! Professionele lifeguard.

Sonnenhof Marbeck

28-08-2020
Dit verenigingsterrein ligt in een mooie omgeving.
Een leuke kiosk met betaalbaar eten en drinken en een vriendelijke Juliet. Bijzonder was wel dat ook tijdens de warme zomerdagen een deel van de volwassen leden en bestuursleden volledig gekleed was tijdens het eten.

De Duitse verenigingsleden zijn erg vriendelijk.

Toiletten en douches worden onregelmatig en onvoldoende schoongehouden (maximaal twee keer per week grondig). Dit is onvoldoende zeker in Corona tijd.
We hebben dit aangekaart bij het bestuur maar deze hadden ook geen oplossing. Belangrijkste reactie was dat Duitsers geen licht aan doen als ze naar het Toilet gaan. Als we niet tevreden waren moesten we maar gebruik maken van het Toilet in onze caravan. Aangezien we wel het volledige tarief moesten betalen en de faciliteiten gewoon geopend zijn is dat niet echt een passende reactie.Ook op een verenigingsterrein mag je volgens ons rekenen op een schoon toilet. Dit is geen gezeur maar een redelijke eis.


We adviseren gasten om de caravan of tent niet op gastenplek 106 te plaatsen. De gehele dag heb je daar last van een hard krijsende vogel van de buren. Daar wordt door het bestuur van de vereniging helaas niet tegen opgetreden.

Dreiländereck Ferienpark der Naturisten GmbH

23-06-2020
Bij deze wil ik naturisten waarschuwen die op Dreilander Eck willen verblijven. De camping is niet volledig naturistisch. Naturisme is alleen toegestaan op de eigen kampeerplek. Bij het zwembad moet een zwembroek of bikini dragen zogenaamd ter bescherming tegen het Corona virus. Deze regel geldt alleen op deze camping.

Dreiländereck Ferienpark der Naturisten GmbH

19-08-2019
We hebben deze camping de laatste
10 jaar meer dan 5 keer met veel plezier bezocht. Helaas dit jaar met weinig plezier. De prijs van de camping en het restaurant is veel te hoog geworden. Dat zal waarschijnlijk de reden zijn dat de camping erg leeg was.Verder heb je veel last van vaste gasten die tot laat in de nacht luidruchtig zijn. Hier wordt door de leiding van de camping ook na herhaalde klachten niets aan gedaan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049