Naturismegids

Recensies van Eef Bouman

FSG Osnabrück

19-08-2020
Heerlijk dat er nog van dit soort terreinen zijn. " Vertrouwen" is het sleutelwoord. Regels zijn er niet, wel gaat er om dat je elkaar respecteert. 2 sauna's waar je voor gebruik ervan een zeer bescheiden prijs betaald (naam opschrijven en geld in een daartoe bestemd bakje doen). Wil je een consumptie dan pak je dat uit de betreffende koelkast en werp een eveneens gering bedrag in een ander bakje. Vriendelijke leden die je graag wat over de vereniging vertellen. Mooie sportterreinen en een lekker zwembad. Kortom lekker vertoeven.

BffL Hannover

19-08-2020
Dit terrein is qua meer heerlijk. Door de lange warme periode was de temperatuur van het water 25 grd. Naar de overkant zwemmen ca. 350 M1 geen probleem. Alleen kom je soms wat waterplanten tegen. Het meer is geweldig, de gasten plaatsen daarentegen te dicht bij de snelweg. Het constant geluid is een belangrijke stoorzender. Een geluidswal of scherm zou een uitkomst bieden. De begeleiding c.q. het serviceteam is goed en prettig efficiënt in hun afhandeling.
Een sobere maaltijd is ook nog te regelen alsmede een koud biertje.
De gastenplaatsen zijn niet gestructureerd, dus je kunt overal staan mits er een stroomafsluiting is. Aardig terrein, schitterend meer en veel lawaai.

LBN Duisburg

19-08-2020
Wij hebben een leuke tijd gehad op dit terrein. Oké, 's-nachts hoor je nadrukkelijk het verkeer en de treinen. In het weekend is het een stuk minder. Gezellige en gemoedelijke mensen die je altijd ter wille willen zijn. Het meertje is verfrissend maar bij 30 grd heerlijk. Het gasten terrein kent zon en schaduw plaatsen. Gewoon een leuk terrein, vereniging en dat in het Ruhrgebied.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.062