Naturismegids

Recensies van Anne Marie van Rooijen en Geurt Essers

FKK Campingplatz am Rätzsee - Campingzeit am Rätzsee GmbH

08-08-2020
Wij zijn er 9 nachten geweest. Hadden mooie plek vlak aan het meer waarin het heerlijk!!!!! zwemmen is. Sfeer is prettig, veel vaste gasten en gemoedelijk alles samen. Heel jammer zijn de douches want én gescheiden man vrouw gebeuren én beetje smoezelig allemaal en dan ook nog muntjes voor warm water waarbij je net genoeg tijd hebt om af te spoelen. Dus een geweldige plek, heerlijk meer en bijzonder fijne omgeving. Alleen natte ruimte verdient een serieuze aanpak. Gewoon zoals elke naturisme camping open douches en alleen wc gescheiden.

Parco del Gargano

19-11-2011
Paradijs op aarde bestaat, alles hartverwarmend aangestuurd door een engel: Maria. Ze kookt goddelijk, is moederlijk gastvrij en wil het iedereen naar de zin maken. Tegelijk zorgt ze ervoor dat de geest van het naturisme aangenaam gerespecteerd wordt.
Ooit opgericht door Carmine, die toen de basis heeft gelegd voor dit paradijs, heeft zij deze camping geheel tot in perfectie weten af te ronden zonder dat de perfectie storend aanwezig is. Wat betreft sfeer en aankleding is het een geweldige mix tussen Amerika (waar zij een belangrijk deel van haar leven gewoond en gewerkt heeft) en Italië: van beide al het aangename.

Het is een eindje Italië in, maar de reis weegt in alle opzichten op tegen de weldadige rust en verwennerij van het verblijf daar. Behalve de camping is ook de omgeving het bezoeken waard. Maria weet daar goede adviezen in te geven en zo mogelijk wordt er op verzoek ook van alles georganiseerd, maar alles altijd geheel vrijblijvend.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.043