Naturismegids

Recensies van Lieuwe

LeeuwerikHoeve

18-11-2018
Een gezellige sauna, waar ik graag naar toe ga. Het is niet al te groot zodat je snel kennissen hebt. Jammer dat het restaurant beter kan. Tot drie maal toe kreeg ik lauw eten, zelf toen ik de laatste keer vroeg om warme soep, werden de mensen bediend met lauwe soep, onder de 50 graden.
Toen ik dit aangaf bij de receptie waren er meer mensen die het met mij eens waren.
In Groningen hoorde ik zelfs dat sommigen er niet meer heen gaan i.v.m. de slechte keuken. Zo waren enkele weken geleden de kroketten onder de 40 graden. Het is belangrijk om producten boven de 60 graden te houden i.v.m. bacteriƫn. Verder houd ik meer van hout gestookte sauna's, die je hier niet vindt.

Kuinderloo (vereniging Lotus)

03-07-2018
Op open dag heb ik gedacht waarom ben ik hier niet eerder geweest. Echt een thuisgevoel. Vertrouwde omgeving met fijne mensen. Mooi zwembad, verenigingsgebouw waar eten en drinken te koop is. Overal prachtig sanitair en een jeugdhonk. Die dag heb ik mijn tent opgezet en moest vanwege werk de andere morgen al weer vroeg naar huis. Inmiddels ben ik er nog een middag geweest en kom graag terug.

Naaktstrand Groene Ster

03-07-2018
Kom er sinds dit jaar regelmatig. Fijne plaats, gezellig, fijn schoon zwemwater. Enkele gezinnen met kinderen die er komen zwemmen. Soms komt er een ijscoman langs voor een ijsje. Het stand is net helemaal opgeknapt.

Ameland (oost)

03-07-2018
Heerlijk wandeling van zo'n 16 kilometer gemaakt over het strand. Het was 2 juli 2018 niet echt strandweer door de harde wind. Daardoor waren er alleen enkele wandelaars. Volgens mij waren er alleen wat zonaanbidders die zonder kleren op het strand lagen. De andere mensen waren vriendelijk en hadden er volgens mij geen moeite mee. Enkelen keken de andere kant uit op een wagen met Duitse kinderen na, die mij voorbij kwam en erg moesten lachen. Het was een geweldige dag, lekker gezwommen en aardig verkleurd. Na 5 uur kwam ik terug bij paal 18, waar het nog zo rustig was, dat ik bijna tot de strandtent zonder kleding door kon wandelen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047