Naturismegids

Recensies van Klaas en Aly

Naturistenvereniging Balderhaar

08-06-2017
2017 is weer een stukje verbeterd: er is wifi rondom de boerderij! Prachtige Pinksterdagen gehad. Bellen en reserveren is ons aan te raden, want mensen komen hier heel graag vanwege de enorme ruimte en vriendelijkheid. Voorzieningen zijn zoals velen al melden dik in orde!
Fijne fietsomgeving en vergeet Gramsbergen Uelsen Wilsum en Ootmarsum niet.

Bund der Natur- und Sonnenfreunde Giessen

02-09-2011
We hebben er 4 nachten in een tent gekampeerd. Helemaal naar onze zin (in geheel geen last van de autobahn, maar dat hangt misschien van de wind af. Je wordt hartelijk betrokken. Buitengewoon aardige mensen en een fantastische voorzitter. Heerlijk zwemmen in de Lahn, (met sleutel even de achterpoort uit en hup erin bij het eigen trappetje.) Zomerfeest meegemaakt, 's middags Torte essen, 's avonds lekker eten en drinken en dansen tot diep in de nacht. Ongedwongen sfeer. Mooie uitstapjes mogelijk naar Marburg, Braunfels (Veel Nederlandse historie in het kasteel, rondleiding aanbevolen!) Limburg, Wetzlar enz . Je fietst zo Giessen in (Lidl 2,5 km). Op loopafstand een druk en lekker Joegoslavisch restaurant aan de oever van de Lahn.

BfnL Göttingen

02-09-2011
Voor ons ideaal, ze hebben een caravan (en een hut) te huur staan voor 20 euro per nacht.
Prachtig zwembad en houtgestookte sauna die je desgewenst zelf mag opstoken. Vriendelijke mensen.
Heel rustig terrein, weinig activiteiten, ligt heel stil en hoog op de berg, mooi uitzicht over Dransfeld, 4 km verderop, waar je alle winkels vindt en waar je zeker bij de Italiaan moet gaan eten! Andere eettip is het Balkanrestaurant in Ronsfeld, voorstadje van Gottingen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.044