Naturismegids

Recensies van Eef

Natursportbund Schwäbischer Wald e.V.

07-05-2017
Wij zijn daar op de Bonne fooi naar toegewenst in 2015 en wij werden zeer prettig ontvangen. Voor jonge kinderen een prima familie camping in een mooie omgeving. Restaurant Ed in de buurt en ook s' avonds nog met andere gasten bij het clubhuis wat gedronken.
Gemoedelijk en mooi sanitair, een aanrader

BffL Hannover

27-08-2020
Een terrein met een heerlijk groot meer.
De geluidsoverlast van de snelweg is groot.
Voor gasten is er een veld waar je kunt gaan staan waar je wilt. Dit kan ook betekenen dat er vlak voor je voortent een grote camper Komt te staan.
Het sanitair is oké, alleen de vloer van de toiletten is vies.
Voor ons geen terrein om terug te komen.

FSG Osnabrück

27-08-2020
Een verrassend terrein. Er zijn geen regels, iedereen handelt met respect naar elkaar. Een terrein waar je je welkom voelt. Er is een fijn, niet erg groot zwembad, een sauna en sport velden. Ook voor de kleintjes is er genoeg. Je kunt er heerlijk fietsen. Een leuk terrein waar we zeker terug komen.

LBN Duisburg

27-08-2020
Het is een fijne camping. De vaste gasten zijn ook erg vriendelijk. Er zijn veel sportmogelijkheden voor jong en oud. Je hoort wel de trein en het verkeer, maar wij vonden dat niet hinderlijk. Het restaurant heeft een kleine, simpele kaart voor een hele nette prijs. Het is een mooi terrein midden in het Ruhrgebied. Zeker een terrein om terug te komen

Naturistencamping Grensland

09-07-2020
Een super fijne camping. Je hebt hele grote plaatsen met een eigen toilet, 2 ligbedden en een hout kacheltje. Er is altijd hout aanwezig. Ook is de sauna een groot pluspunt, waarna je heerlijk een plons in het meertje kunt nemen. Je kunt de hele dag in de sauna terecht en ook hiervoor is altijd hout aanwezig. Er is ook een jeu de boule baan en een tafeltennistafel. Er wordt alles aangedaan om je een fijn verblijf te bezorgen. Verder is de omgeving zeker de moeite waard, fietsen meenemen is zeker een aanrader.
We willen het bijna niet delen, zo uniek is deze plek.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.059