Naturismegids

Recensies van Blanca

Sasso Corbo

18-08-2016
Wij zijn net terug van drie weken Sasso Corbo en hebben ons er meer dan welkom gevoeld. Wat een fijne en ontspannen mensen zijn Bas en Domenica! De camping is fijn...Veel rust....De douches zijn heerlijk, er is een prima zwembad. De gezamenlijke maaltijd, twee keer in de week, zijn gezellig en lekker. We hebben een proeverij meegemaakt. Dat was lekker en we konden er ook wat heerlijke producten (olijfolie, kaas, wijn), kopen. De omgeving biedt echt van alles om te doen. Er is een chill hoek voor de pubers. De jongere kinderen verzamelen meestal bij de trampoline. Wij wilden eigenlijk twee weken blijven maar het zijn er toch drie geworden. We voelden ons meer dan welkom op Sasso Corbo en willen graag weer terug komen.. Ik heb wel een suggestie. Het zijn prachtige en ruime plekken, maar op sommige plekken heb je weinig schaduw. Ik zou een tarp of schaduwdoek meenemen om heerlijk onder te vertoeven met een boek! Wij hebben daar veel gebruik van gemaakt.

Frits en Bianca

Domaine des Lauzons

16-12-2010
Voor ons was het de derde keer dat we er kwamen. Voor pubers een fantastische camping. Hele groepen pubers. Gelukkig ook veel Fransen en Belgen aanwezig. Zelfs enkele Engelsen.
Het zwembad met de glijbanen is fantastisch. Wij hadden twee pubers van zestien en dertien bij ons en die hebben zich prima vermaakt. Geen overlast van ze gehad, alhoewel ik wel heb gehoord dat er bij de hangplek bierflesjes kapot werden gegooid.
Verder is het een fantastisch, mooi terrein en de omgeving is schitterend. We zijn in Banon, dat behalve bekend is om zijn geitenkaasjes ook bij "Le Bleuet" geweest. Een fantastische Harry Potterachtige boekenwinkel midden in het dorp. Wel veel Franstalig maar ook wel wat Engels. Maar alleen om de winkel te bezoeken al geweldig.
Na een regenbui word de grond inderdaad een plakkerige modderlaag maar ja, dat is de grond daar.
Het enige wat mij stoort, maar dat is niet alleen bij Des Lauzons zo, is dat er veel mensen zijn die erg op zichzelf zijn en al lopen ze over je heen nog niet groeten. Daar is een verandering in het publiek, die ik niet begrijp. Ik kom al van kinds af aan op naturistenterreinen.
Van de mensen van de tenten die om ons heen stonden (een stuk of acht) was er zeker de helft die niets zei of ronduit chaggereinig was.
Het toppunt en dieptepunt van onze vakantie was, dat een kwartier voor vertrek onze zoon van zeven zijn been brak. Om half acht 's ochtends iedereen wakker gilde. Gelukkig kwamen er ook twee buurmannen helpen. De buurvrouw die wakker was geworden en altijd haar yogaoefeningen voor de tent deed, keurde ons geen blik waardig toen zij naar het toilet liep.
We moesten direct naar het ziekenhuis maar de accu van onze auto was ook leeg. Gelukkig kregen we wel hulp van aardige mensen.
Ik vind het jammer, je hoeft echt niet met iedereen contact te hebben maar er is een verandering gaande. Misschien wel is het wel een afspiegeling van de maatschappij.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.036