Naturismegids

Recensies van Sebo

Mas de la Balma

17-08-2015
Prachtige heerlijke camping met zowel rust als veel kinderen en jongeren die zich er uitstekend vermaken. Een plek waar iedereen in zijn waarde wordt gelaten en kan doen waar hij of zij zin in heeft. Heerlijke zwemplek met fris water en het drinkwater komt zo uit de bron. Natuurlijker naturistischer is niet mogelijk.

U Furu

30-07-2008
Erg fijne kleine camping met een bijzonder gezellig barretje waar twee lieve mensen werken. De omgeving is mooi en de cascades zijn heerlijk om naartoe te gaan. Het was er tijdens ons bezoek altijd vrij rustig. De plekken zijn er niet al te groot, maar liggen mooi beschut. En het ligt nabij leuke plaatsjes als Porto Vecchio en Bonefacio

Bagheera

30-07-2008
Licht aan een prachtig strand, maar dat is dan ook het enige pluspunt van deze camping. De receptie is zeer afstandelijk en stroef. Toen we melding wilden maken van een doorlopend toilet gaven ze aan dat ze nu aan het lunchen waren en of we later terug wilden komen. Verder moest je maar uitzoeken waar je wilde staan. Geen plek om terug te keren.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.052