Naturismegids

Recensies van Cees en Ann

Camping Valalta

14-08-2015
Wij, ik en mijn vrouw, komen al sinds de jaren 80, met uitzondering van de 5 oorlogsjaren, op Valalta waarvan de laatste 15 jaar met de caravan. Wij hebben Valalta zien groeien tot een zeer prachtige camping. De prijsverhogingen die ieder jaar worden doorgevoerd zien wij terug in vernieuwingen, uitbreidingen etc. Op dit moment is het in onze beleving de mooiste camping. het enige wat ons stoort zijn de mensen die toch gekleed of deels gekleed lopen hier zou toch strenger tegen moeten worden opgetreden om te zorgen dat dit niet de overhand krijgt. De campingplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van water en een afvoerputje. het zwembad is prachtig en met het nieuwe bad erbij een eldorado voor gezinnen met kinderen. Wij kunnen dan ook alleen maar lovende worden spreken en hopen volgend jaar weer van de partij te zijn. Echter wij hebben een opmerking omdat er toch relatief veel Nederlanders vertoeven zou het prettig zijn als er ook iemand zou zijn die Nederlands spreekt. Als wij Valalta een cijfer zouden moeten geven is dat beslist een dikke 9.

Camping Valalta

05-02-2011
Ik kom al jaren met mijn vrouw op valalta en wij hebben het daar erg naar onze zin. Omdat we altijd op de zelfde plekjes staan leer je de mensen kennen en krijg je kennissen. Een min puntje is dat muntjes gedoe met douchen, of ze zijn stuk of je krijgt maar heel kort warmwater. Voor wat betreft de geklede mensen ik denk dat valata daar een grens moet trekken anders wordt het een fifty fifty camping wat niet de bedoeling is. Over de swingers sávonds bij het muurtje en overdag's bij de rotsen verweg van de camping zelf zou ik zeggen gun een ieder z'n vakantie als je een ander maar niet stoort.
In ieder geval zijn wij ook deze zomer half juni weer van de partij.

Camping Valalta

20-12-2009
Wij zijn een wat ouder echtpaar en komen al sinds de jaren tachtig, met uitzondering van de oorlogstijd,op Valalta waarvan de laatste 10 jaar met de caravan Wij vinden het een heerlijke en mooie camping met veel faceliteiten. Een nadeel zijn de douchemuntjes en wat ons ook stoort zijn de geklede jongelui van ons mag daar streng tegen worden opgetreden. Wij hopen dan ook as.juni weer op de camping te zijn.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.038