Naturismegids

Recensies van Fien

Zandvoort aan zee

22-04-2015
Jullie zouden Scheveningen Zwarte Pad kunnen proberen. Ik kom er regelmatig en het is daar geen onderwerp van gesprek. Het naaktstrand is goed bereikbaar en hopelijk is het niet te ver voor jullie.

Scheveningen / Wassenaar

08-06-2016
@not amused. Dit mag niet gebeuren! Aanspreken en als dit niet werkt direct de politie bellen (0900-8844). Incidenten komen overal in de wereld voor en ook hier, maar dit naaktstrand mag niet verloederen. Laat je ook vooral niet wegjagen. Dit naaktstrand is hier veel te mooi voor.

Scheveningen / Wassenaar

03-07-2015
@jurgen, ik kom hier regelmatig en heb geen ervaringen met gluurders. De duinen voorbij 't Puntje staan bekend als homo ontmoetingsplaats. De politie voert een actief beleid om het bezoek te ontmoedigen en deelt regelmatig forse boetes uit. Overigens merk je daar op het strand helemaal niets van, omdat dit zich beperkt tot achter de duinenrij. En als je over het laatste nog twijfelt dan is het stuk vanaf de catamarans t/m iets voorbij 't Puntjes sowieso 'veilig.

Scheveningen / Wassenaar

03-04-2015
@H s, Leuk dat jullie naar Scheveningen willen gaan. Het naaktstrand Scheveningen is eenvoudig met de auto te bereiken, maar ook met tram 9 vanaf het station. Op het parkeerterrein Zwarte Pad rijd je zoveel mogelijk door naar achteren. Daar parkeer je de auto. Vervolgens loop je door naar het einde en loop je via de strandopgang naar beneden het strand op en sla je rechts af. Vervolgens is het nog 300 meter over het strand. Het naaktstrand begint net voorbij de catamarans, en is met een bord aangegeven. Aan het begin van het naaktstrand heb je meteen al Beachclub Naturel. Dit is de fijnste omgeving om te verblijven, en kun je iets te eten of drinken kopen. Als je het fijn vind om op een bedje te liggen, kun je daar een bedje verkrijgen. Binnen de beachclub zelf is naakt niet toegestaan, maar wel daarbuiten. Dus even een handdoek omslaan als je iets gaat halen. Beachclub Naturel is het zusje van Whoosah en de meest geschikte plek van Scheveningen voor als je gezelligheid zoekt en de echte drukte wilt vermijden. Als je een nog rustiger plekje zoekt kun je ook verder doorlopen. Het is een groot naaktstrand. Hoe verder je gaat hoe rustiger het is. Rondom de volgende strandtent ('t Puntje) is het weer wat drukker, maar daarna wordt het alleen maar rustiger en heb je meer privacy. Veel plezier deze zomer op dit mooie naaktstrand.

Scheveningen / Wassenaar

29-07-2014
@Happy, je kunt vanaf Scheveningen bijna helemaal doorlopen tot Wassenaarse Slag. Alleen het laatste stukje in de buurt van de strandopgang Wassenaarse Slag is geen naaktstrand. Dit is een van de weinige plekken in Nederland waar je zo'n lange wandeling over het naaktstrand kunt maken. Heen en terug bij elkaar zo'n 10 km. Dit is zeker een aanrader.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.06