Naturismegids

Recensies van Mieke

Domaine Naturiste de Chaudeau

17-08-2014
Het meer is erg leuk om in te zwemmen en varen met de bootjes die er liggen. Sommige sanitair gebouwtjes zijn aan vernieuwing toe, maar t hoofdgebouw ligt er netjes bij. ( lekkere warme douches overal) . We hoeven niet t idee te hebben dat we in Nederland zijn, maar , in t hoofdseizoen , maar 1 Nederlands gezin met kinderen in de zelfde leeftijd als die van ons( 9 en 11) is toch erg weinig. Verder staat in info dat er Nederlands gesproken wordt, maar er is geen een medewerker die dit kan, wij hebben ze in ieder geval niet gezien. 2 nachten meegemaakt dat er auto's nog rondreden op t terrein( om 3 uur) en dat jeugd tot midden in nacht erg veel lawaai schopte, niet t idee dat er iemand op lette. Veel Franssen die hier al jaren komen.

Creuse Nature

17-08-2014
2x op de camping verbleven. Onze kinderen hebben t heel erg naar hun zin hier. Ze houden er niet zo van om met activiteiten mee te doen, maar hier doen ze toch geregeld met iets mee. Vaker kleine bijdrage gevraagd , bijvoorbeeld met spekstenen werken of boogschieten, maar wil je je materiaal op orde hebben en houden is dat ook nodig. ( boogschieten al vanaf 8 jaar, erg in trek bij onze kinderen) . Nederlandse camping, dus als je daar niet van houdt, wegblijven.
Wij zijn erg tevreden, vrijwilligers doen erg hun best. Bakker die al toeterend , ergens rond 9-en, de camping oprijdt, blijft vreemd, maar ach, zo klets je wat met andere campinggasten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.045