Naturismegids

Naturistencruise met de Royal Clipper

Adresgegevens

Naturistencruise met de Royal Clipper
Lat: 43.540585
Long: 7.024384

Informatie

De Royal Clipper is een zeer luxe zeilschip. Er kunnen slechts 227 gasten aan boord en 106 personeelsleden. De Royal Clipper is het grootste zeilschip voor commercieel gebruik ter wereld en kwam in 2000 in de vaart. Het schip heeft 5 masten met 42 zeilen. De hoogste mast is maar liefst 60 meter hoog! Als het weer het toelaat wordt er op de zeilen gevaren. Mocht er geen wind zijn dan beschikt het schip over dieselmotoren. Er is een 3 dekken hoog atrium met lichtinval tot in het restaurant en de pianobar. Het interieur is warm met tal van nautische trekjes. Er is een observatie lounge met een prachtig uitzicht op zee en er is de Captain Nemo Lounge die patrijspoorten onder de waterspiegel heeft, zodat u ook het leven onder water kunt aanschouwen.

Ontbijt en lunch zijn in buffetvorm en het diner is à la carte en wordt uit geserveerd in één zitting. Het eten is allemaal inclusief, u hoeft alleen voor de drank te betalen aan boord.

Op het achterdek is een drijvend waterplatform waar diverse watersporten beoefend kunnen worden zoals surfen, zeilen, snorkelen en waterskiën. Aan boord zijn 3 kleine zwembaden en heel veel dekruimte. Er is geen betere manier om een romantische zeereis met luxe mee te maken dan aan boord van de Royal Clipper!

Alle hutten zijn zeer compleet ingericht in maritieme stijl. Er zijn 14 suites met privé balkon, whirlpool en 24-uur butler-service. Alle hutten hebben airco, haardroger, kluis, TV, DVD-speler, telefoon en 220 volt.

Afstanden

  • Brussel 1152 Km / 10:32
  • Utrecht 1323 Km / 11:59

Aanbiedingen Frankrijk

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met " Naturistencruise met de Royal Clipper" ?
Hoe waardeer je Naturistencruise met de Royal Clipper in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.017