Terme d'Astor

9.3


Gemiddeld cijfer van
43 beoordelingen.
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (1)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (2)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (3)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (4)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (5)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (6)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (7)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (8)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (9)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (10)
Foto van Naturisten camping Terme d'Astor in F-Bouillac (11)

Afstanden

 • Utrecht 1063 km
 • Brussel 899 km

Algemeen

 • Oppervlakte (ha): 17,5
 • Aantal plaatsen: 100
 • Aantal plaatsen met elektra: 100
 • Verhuur accommodaties
 • Auto's op apart parkeerterrein

Faciliteiten

 • Restaurant
 • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
 • Winkel
 • Verkoop vers brood
 • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
 • Aangepast sanitair voor mindervaliden
 • Internet
 • WIFI / internet
 • Zwembad
 • Kinderbad

Activiteiten

 • Georganiseerde activiteiten voor kinderen
 • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen

Diversen

 • Huisdieren welkom
De gegevens van Terme d'Astor corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Terme d'Astor.

Dit jaar voor de 16e keer op Terme geweest en wel voor 7 weken! Elk jaar genieten we met volle teugen. Dit dankzij de leuke plekken en de andere gasten die wij inmiddels ook kennen. Jolanda en Jacco bedankt voor jullie gastvrijheid. De bezetting van de camping is het bewijs dat jullie op de goede manier bezig zijn. Vooral de opmerkingen van de gasten die voor de 1e keer op bezoek zijn, vinden alles prima geregeld. Vooral het kraakheldere sanitair is top! Tot volgend jaar op korenveldje 24. Groetjes Wim&Willy.
Wim&willy | 06-09-2015
We hebben 2 weken met onze tweelingzonen van 8 jaar op de camping van Jacco en Jolanda gestaan.
Een week voordat wij kwamen, was de weg geasfalteerd. Bij 35 graden, ging dit wat smelten, waardoor we moeizaam omhoog kwamen. Een telefoontje naar de camping zorgde ervoor dat er binnen 5 minuten 2 heren kwamen die de auto loskoppelden vd caravan, deze installeerden op een mooie plek en ons uitnodigden alvast een drankje te nemen.
J & J geven je zeer het gevoel welkom te zijn. Voor de overige medewerkers is niets teveel.
De kinderanimatie onder begeleiding van Hollandse Margriet en Franse Thomas was super: zodra de bel ging, stoven de jongens erheen.
Het zwembad was groot genoeg om een ieder de nodige verkoeling te bieden.
Ook was er voldoende vertier voor volwassenen.
Het eten in het restaurant was heerlijk. De aanschuiftafel -avond waarbij 2 schapen aan het spit hingen, was lekker en erg gezellig.
In de omgeving is ook voldoende te doen.
Kortom: een fantastische camping waar jong en oud heerlijk tot rust komt.
Jacco en Jolanda, wij zijn er volgend jaar weer bij!
Succes,
Cor,Yolanda,Onne en Tjerk Buseman
Cor en yolanda Buseman | 17-08-2015
Dit jaar voor het eerst bij Jolanda en Jacco geweest en wat een fijne ervaring. Grote camping met verschillende soorten plekken; veld, hel beschut of, zxoals wij hebben gekozen, lekker in een stuk bos. Zwembad, sanitair, bibliotheek, bar en terrassen zijn uitstekend en het buitenrestaurant is goed. Broodservice.... ook op de dag dat de bakker uit het dorp niet komt :-)
In het voorseizoen leek het of er veel vaste jaar gasten waren maar de sfeer was er niet minder hartelijk door.
Komen zeker terug !
Petra & Kees | 19-07-2015
Jolanda en jacco,we hebben bij jullie voor de eerste maal gelogeerd,we hebben een fijne vakantie gehad,en we komen volgend jaar terug.
luc en jeannine poperinge belgie | 14-07-2015
Een hele fijne camping met een heerlijke ongedwongen sfeer. De plaatsen zijn ruim en de velden zijn echt gezellig door de glooiingen in het terrein, de lage struiken tussendoor en de verschillende loof- en dennenbomen eromheen. Ons plekje had zowel zon als schaduw... ideaal. Het zwembad is groot, is heel mooi aangelegd en heeft ons elke dag kunnen verleiden. Ze hebben een ruim, gezellig en zonnig terras aan de voorzijde (bij de bar/ontmoetingsruimte) en een heel sfeervol overdekt terras aan de achterzijde. De vaste gasten zijn vriendelijk en de eigenaren Jacco en Jolanda zijn heel gastvrij en maken met iedereen een praatje. Wij voelden ons heel welkom op deze camping. De omgeving is prachtig, er zijn hele leuke plaatsen en markten te bezichtigen. ’s Avonds een bakkie koffie doen bij de altijd brandende openhaard is ook een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug.
Y & W | 02-07-2015
Prachtige rustige camping met mooie plekken en zeer schoon sanitair
Altijd weer een genot om hier een paar weken te zijn
Aardige en gastvrije eigenaren
Een aanrader
johan&lydia | 21-06-2015
beetje vreemde reactie van Pieter, wat verwacht je dan als passant, dat je juist de mooiste gereserveerde plek krijgt ?
Wij kennen Jacco en Jolanda inmiddels aardig goed om te weten dat ze altijd het beste met hun gasten voor hebben. Als ze je een betere plek konden geven dan deden ze dat wel. We hebben afgelopen seizoen ( dat op zijn eind liep ) zelf nog meegemaakt dat het volleybalveld werd gebruikt om te zorgen dat hun gasten toch ook van een goede droge plek hadden. Als je als passant aankomt kan je natuurlijk nooit geen eisen stellen want dan had je maar moeten reserveren. we hebben er ook menig een aan zien komen die ook geen droge plek konden vinden en toen gewoon verder naar een andere camping gingen dat had je natuurlijk ook kunnen doen ! In plaats daarvan kies je ervoor om toch te blijven en daarna je ongenoegen te uiten op een forum.
Wij (en vele met ons) vinden het een top camping en we zullen nog vaak van de gastvrijheid en perfect aangeboden ontspanning op deze camping gebruikmaken.
Gerard en Karin | 26-10-2014
Het is op zich een goed verzorgde camping. Alleen als passant wordt je naar de enkele vrije plekken gedirigeerd die erg vochtig en schaduwrijk zijn. Je bent dan gedwongen omhoog te kijken naar de seizoenkampeerders op de mooiste plekken van de camping. Nee voor ons geen Terme d'Astor meer.
Pieter | 03-09-2014
Wij zijn dit jaar in Augustus voor de 4de keer geweest naar Terme. En het verveelt nooit daar. Ondanks het wat minder goede weer hebben we ons toch weer vermaakt en deden Jacco en Jo hun uiterste best om iedereen tevreden te houden. Groot en klein kregen aandacht van het animantieteam en we hebben erg gelachen met het weerwolvenspel voor volwassenen. De jeu de boule middagen zijn een must voor iedereen al is het om op het t-shirt te komen als winnaar. De bar is erg gezellig en soms is er live muziek Dit jaar van Mike from Irland, Ben from Alaska ( den haag) en Bert from .... sorry Bert ik weet het niet meer. De BBQ was erg gezellig en goed verzorgd. Terme een aanrader voor iedereen die van rust houd maar toch ook soms ff de gezelligheid opzoekt. Volgend jaar gaan we zeker weer.
Petra en Eef Meulenbroek | 31-08-2014
Na twee dagen buien, hoop je, dat op de camping de zon schijnt! Helaas, moe en koud kwamen we aan bij ons huisje. Deur open en was het nu zo klein en donker, of kwam dat door het slechte weer? We waren teleurgesteld in alles. Eigenaar Jacco heeft ons nog een ander onderkomen aangeboden, maar dat was geen optie, ons Hans en Grietjes huis leek toch perfect voor ons.
Niet eerder waren we op een naturistencamping, maar nu willen we niet anders meer. Geen knellende kleding of natte badpakken, wat een verademing. Wij zijn om en gaan volgend jaar weer naar de naturistencamping, misschien wel naar Terme d'Astor omdat het daar zo gezellig is, maar dan wel graag in ons Hans en Grietjeshuis.
En wat een leuke mensen, de eigenaren Jacco en Jolanda, maar ook alle andere helpende handen, waaronder super saunameester Cor. De camping is ook zo prachtig aangelegd, met mooie ruime plekken voor tent en caravan. Echt een aanrader !
Margret en Lidy | 31-08-2014
Terme d'Astor is gewoon een top-camping. Wij zijn in 1996 begonnen met naturalistisch kamperen en huren altijd een accommodatie. We hebben inmiddels vele campings aangedaan, maar Terme is toch echt de beste: op Terme zijn de chalets groter, mooier en completer, en hebben een hele mooie ligging. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en niet in "hokjes" ingedeeld. Het zwembad is uitstekend met een jacuzzi; het terras met hele goede stoelen en tafels en met ook de nieuwe lounge-sets is zeer schoon, en zeer gezellig. De animatie voor zowel jongeren als ouderen is hartstikke leuk en variërend.
Kortom: Terme d'Astor is een fantastische camping en je voelt je direct thuis. Met heel veel dank aan Jacco en Jolanda van Deutekom, de eigenaren, die camping uitstekend runnen.
Jos en Marlie | 10-08-2014
Voor de 5de keer op Terme geweest dit jaar, en het was weer geweldig! Hier kom je echt tot rust. De eigenaren zijn altijd zichtbaar aanwezig, op een hele gezellige manier. Het zwembad is lekker, het sanitair voldoende schoon en op het terras is het s middags altijd gezellig.
Ook de kok kookte heerlijke maaltijden!
Ik wil weer terug.....
Marieke | 09-08-2014
Wij hebben 2 weken een comfortabele en complete stacaravan gehuurd op Terme d'Astor en enorm genoten. Wij komen bijna 40 jaar op naturisten campings en terreinen. Deze hoort echt bij de beste . Jammer dat wij deze camping niet eerder hebben aangedaan. Dit was de eerste en zeker niet de laatste keer. De ontvangst was perfect en de persoonlijke aandacht voor in ons geval invaliditeit was op maat en helpend. We hebben gezellige WK voetbal avonden meegemaakt en een fantastisch georganiseerde gezamenlijke BBQ van culinair goed niveau door bereiding van het vlees door de kok en zijn assistenten. In het restaurant hebben we heerlijk gegeten en de bediening aldaar,maar ook op het terras met bar was fantastisch. Het terrein is glooiend en parkachtig. Er is een fantastisch schoon zwembad . De camping wordt geleid door Jolanda en Jacco en wij hopen dat zij dit op deze manier nog jaren kunnen en willen doen.
Peter uit Utrecht | 18-07-2014
Wij kamperen heel veel maar dit overtreft alles,een prachtige natuur,een omgeving waar van alles te doen is,een hele mooie ruime camping waar ook accomodatie gehuurd kan worden,en de gezelligheid waar de eigenaren medeschuldig aan zijn en dat begint al bij het ontvangst als je de camping op komt rijden! Verder is er een prachtig zwembad en een gezellig terras met bar en restaurant. Kortom een echte aanrader!!!!!!!!!!
Wil Portegies | 16-07-2014
Een super gezellige camping met hele lieve eigenaren die er alles aan doen om het voor iedereen naar de zin te maken. Gezellige voetbalavonden, bbq, knikkerspel e jeu de boulevard. Dit is echt een aanrader coor iedereen.
Als je tot rust wilt komen kan dat hier , lekker restaurant met verschillende gerechten en een dag menu keus genoeg. Wij hebben een huisje gehoord wat super compleet is en met een prachtige veranda, een paleisje.
Dus gaan en je zult het zelf allemaal ervaren dat ik niet teveel gezegd heb. Complimenten aan Jollanda en Jacco.
Monique Rietveld | 12-07-2014
In augustus 2013 zijn we (gezin met 2 kleine kinderen) voor de 2e keer naar deze camping gegaan. Hartelijke ontvangst door Jacco en Jolanda. De kinderen verheugden zich al op deze camping. Het gaat er allemaal ontspannen aan toe. Regels, ze zijn er maar vooral veel vrijheid en naturistisch genieten. Ruime plek voor onze tent. Die aan een mooi groot veld stond waar de kinderen prima konden spelen. s Avonds wel wat geluid uit het restaurant (waar we uitstekend hebben gegeten). Hoewel er overduidelijk veel Nederlanders waren, waren ook andere nationaliteiten wel aanwezig. We hebben het er erg naar onze zin gehad. De camping is een prima mix tussen gezelligheid/comfort/voorzieningen.
Jan | 28-10-2013
Dit jaar was ik met mijn vriend voor de tweede keer op de camping en dat is super bevallen. De eigenaren doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hadden beide keren een erg ruime plek en er was altijd voldoende ruimte in het zwembad (hoogseizoen).
In het restaurant kan je prima eten.
Op 20 minuten rijden is een ruime supermarkt.
Wij komen zeker nog eens terug op deze heerlijke camping!
Ellen | 29-07-2013
Inmiddels jaren geleden, maar voor ons een camping van eens maar nooit weer!
We hadden bij een vorig kort bezoek een prachtige plek gezien en die voor onze volgende vakantie geboekt en deels aanbetaald.
Leek top. Wie schetst onze verbazing als 'onze' plek bezet lijkt en de eigenaar niet van zins was daar iets aan te veranderen. We kregen een andere (veel mindere) plek aangeboden waar we onze grote tent op 4 haringen opgezet hebben en de volgende dag ogenblikkelijk zijn vertrokken. (Gelukkig wel ons geld terug gehad)
Nooit meer Terme voor ons! Wat een afknapper.
Anneke en Henk | 28-05-2013
Onze ervaring van het verblijf op deze camping is uitstekend. Jacco en Jolanda zijn heel vriendelijk en behulpzaam als dat nodig is. In het voorseizoen is het er heerlijk rustig, maar ik denk dat het er voor kinderen ook uitstekend verblijven is.
Wij vinden het erg gezellig in het restaurant en op het terras. Ook het zwembad is voor ons onweerstaanbaar. Het kost ons moeite deze camping een jaartje over te slaan en verder te kijken. Misschien lukt het deze keer, maar we twijfelen er wel aan!
Kortom: Prima verblijf daar.
Henk en Adiet Jongman. | 22-05-2013
Heerlijke camping,
In mei 2012 voor het eerst 2 weken gestaan, meteen gereserveerd voor 3 weken in september 2012.
Dit jaar (2013), weer gereserveerd in mei als ook in september!
Verder hoef ik dus geen superlatieven meer op te noemen over deze fijne camping met fijne beheerders Jolanda en Jacco. Ook de al vaak genoemde Française die de zaken schoon houdt is een unieke persoon.
Lekker een drankje drinken op het terras met een gezellige babbel met Jacco of Jolanda, in mei en september hebben ze daar tijd voor, is een waar genoegen.
Om af te sluiten: een minder leuk ding is de 5 km lange hobbelweg waar je echt langzaam moet rijden.
Het is weer bijna zo ver.
Tot over een paar weken,
groeten van José en Jo Brouwers.
José en Jo Brouwers | 22-03-2013
Wij, gezin met 2 jonge kinderen, zijn in 2011 2 weken op deze camping geweest. 1 week met de tent en 1 week in een chalet. De camping is ons uitstekend bevallen, de sfeer was gemoedelijk en de eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Kampeerplekken voldoende ruim opgezet. Het chalet was na een weekje bikkelen in de tent met de kleintjes een welkome verademing. Betaalbaar en van voldoende comfort voorzien. We hebben prima gegeten in het restaurant. We vonden het zwembad, door de zon verwarmd, op sommige dagen aan de koude kant. Het winkeltje is erg klein, verwacht daar niet al te veel van. Het dorpje met winkels is overigens niet heel ver weg. Voldoende speelmogelijkheden voor de kleintjes. Wat ons betreft een fijne plek om te zijn en ook de omgeving mag er zijn..
Jan | 06-03-2013
Wij zijn er vorig jaar geweest ,de camping was mooi ,er waren wel heel veel muggen (een anti muggenspray mmeenemen )
Wat ons is wel is tegengevallen is het fijt dat er geen goed restaurant met kok was en dat je voor de sauna moest betalen .
Dat was anders dan op de site was vermeld.
wilma | 15-01-2013
De camping is ons zeer goed bevallen. Het is erg verzorgd en schoon. Wij verbleven in een chalet, deze was erg mooi en schoon. De eigenaren zijn gastvrije en aardige mensen die alles doen om het hun gasten naar de zin te maken. Ze ontvangen iedereen met open armen, staan voor iedereen klaar en zijn behulpzaam. De sfeer op de camping is erg ontspannen. De gasten waren vriendelijk en gezellig. Het is een kleine maar juist zeer gezellige camping. Het zwembad/jacuzzi en de sauna waren heerlijk. De omgeving is prachtig, je kunt er vele uitjes maken. Deze camping is een echte aanrader!
Fam. Yacoub | 29-08-2012
Wij hebben daar in 2010 gestaan. Hebben ons daar prima vermaakt. Gingen er vaak eten. Jolanda kan heerlijk koken. Was altijd gezellig. Wij komen zeker nog een keer terug.
fam.hillebrand | 22-04-2012
Prachtig onderhouden camping.
Ruime plaatsen tussen de bomen.
Zeer schoon sanitair. Elke morgen schoongemaakt door een zingende Francaise.
Vriendelijke beheerders. Staan altijd voor je klaar.
In mei/juni lekker rustig.
We komen zeker nog eens terug.
Vooral als de campingbeheerder ons naar boven trekt.
P. van Riel | 03-12-2011

1

Geef hier jouw beoordeling van Terme d'Astor.

Wat is jouw ervaring met "Terme d'Astor" ?

Hoe waardeer je Terme d'Astor in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.087