Naturismegids

Recensies van HenA

Terme d'Astor

28-06-2017
Terme d'Astor is een camping waar je je vanaf de eerste
minuut thuis voelt. Gezellig op de juiste manier, niets moet, alles mag. Je wordt gelijk opgenomen als je dat wilt. Sinds dit jaar een prima kok, dus top eten in het restaurant. De tour de France komt in 2017 vlak langs de camping dus een extra aanrader om hier naar toe te gaan. Jacco en Jolanda maken een feestje van je vakantie!

Terme d'Astor

11-01-2017
Wij waren in 2015 in juni voor het eerst op Terme d'Astor en het voelde als een warm bad. Ik begrijp dan ook niets van de laatste 2 reacties want wij hebben geen last gehad van kliekvorming, integendeel! We werden gastvrij opgevangen. Zowel door Jolanda en Jacco als door de "vaste" gasten. We wilden in 2016 terugkomen, maar er kwam helaas een kink in de kabel en moesten we vroeger naar huis. Dit jaar is zeker het plan om terug te komen. Prima camping en volop gastvrijheid en gezelligheid. Ook voldoende ruimte om je even helemaal terug te trekken.

Euronat

26-04-2015
Wij zijn hier al 5 keer geweest. Meestal in augustus-september. Geweldige camping! Heel erg groot, maar dat heb je niet in de gaten als je op je plek bent. Grote plaatsen met je eigen bijna privé tuin. Zeer schoon, goede winkels, geweldig goede bakker. Alles is er. Wifi is slecht, niet kopen, duur en werkt niet. Een fiets meenemen is geen luxe. De camping ligt aan het strand maar het kan toch nog een heel eind wandelen zijn. Een prachtig strand waar je kilometers lang naakt kunt wandelen.
geen minpunten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.062