Naturismegids
5 (6)

Mooie tent of caravan te huur
la vallee des fruits

Mooie Kleinschalige naturistencamping 'la vallée des fruits' in een mooie natuurlijke omgeving, de Haute Vienne (Limousin Frankrijk) met zes zeer ruime plaatsen (150/200m) allemaal met bijzonder uitzicht over het dal van het riviertje de Combade.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid tot het huren van een ingerichte koepeltent, mobilhome of caravan met voortent. Of gewoon op ons trekkersveldje met u tentje. Leuk voor als u op doorreis bent met de motor of fiets. Maar u kunt ook voor een nacht, in het bos, achter onze camping kamperen.

Bijzondere dorpjes in de buurt met leuke musea, marktjes en een zwemmeer op tien minuten afstand naast de vele meren van deze streek, een streek waar van alles te beleven valt.

Er is veel mogelijk bij ons. Er is een eenvoudig zwembad, er staat een leuke trampoline, speelhuisje etc. Kampvuur, wandelen, yoga (via het vlakbij gelegen Yogacentrum, of op onze camping bij minimaal 4 deelnemers) en gezamenlijke maaltijden zijn mogelijk.

STILTE en GROEN, dat is er volop op de één hectare grote camping. Maar daarnaast is er veel te doen in de omgeving voor jong en oud. Wandelen in het natuurgebied de Millevaches, museum bezoek in Eymoutiers, een ezeltocht of naar een van de vele meren in de buurt. Of gewoon wandelen vanaf onze camping. En vergeet niet naar de prachtige sterrenhemel hemel te kijken als u bij ons in de mooie Haute Vienne bent.

Eenvoudig en nog in opbouw, maar een echte fijne familie camping waar je je kinderen nog kunt ‘loslaten’. Met fruitbomen en kruiden in aanplant, waar u van kunt plukken.

Kortom klein, maar toch groot.

Sandra & Marc en onze drie dochters van 3, 10 en 12 jaar.

camping-vallee-de-la-combade.cms.webnode.nl

Stuur een bericht naar "la vallee des fruits"


Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.019