Naturismegids

S.C.N Regain

6.9

Gemiddeld cijfer van 7 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

S.C.N Regain
chemin des Gendarmes
F-60620 Rosoy-en-Multien
+33(0)344 873 590
Website
Lat: 49.097503
Long: 2.999739

Informatie

25 plaatsen voor gasten.

Reviews van bezoekers over S.C.N Regain

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met S.C.N Regain. Laat het ons weten!
Helaas is deze camping niet meer naturitisch. De camping heet nu "le bois de rosoy" maar toch een vriendelijk ontvangst.
r & s | 11-08-2017
We waren net op deze camping; mooi gelegen in heel rustige omgeving dichtbij champagnestreek en eurodisney. De campinguitbaters zijn heel vriendelijke behulpzame mensen, er is een winkeltje en er is mogelijkheid om brood te bestellen, het is een goedkope camping waar niet alles winst moet opleveren zoals de meeste campings; dieren zijn gratis toegelaten, wifi gratis, lekker warme douches, sauna, mooi rustig zwembad, mooi sanitair en ruime mooie rustige plaatsen met elektra. Voor mensen die van rust houden, die graag het zwembad soms voor hen alleen hebben, die s nachts een prachtige sterrenhemel willen zien is camping Regain een schitterende camping met vriendelijke mensen en zonder te veel rigide regeltjes zoals s avonds voor 22u terug op de camping zijn met je camper zoals in sommige andere campings. Echt voor rustzoekers, doorreizigers en genieters.
H en J | 08-08-2016
Meer recensies van H en J (2)
prima camping om een paar dagen te verblijven. Prettige ontvangst met aardige mensen. De plaatsen voor de gasten bestaan uit afgebakende plekken en zijn ruim. Eenvoudig sanitair. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt toen we er waren.
Lineke | 29-07-2014
Wij zijn hier begin jullie 3 dagen blijven hangen er zijn nu 25 mooie plaatsen voor gasten ook voor campers zeer geschikt voor de gasten was er een mooi nieuw toilet en douche gebouw. Wij vonden het er een paradijsje een mooi verwarmd zwembad met een grote ligweide met speeltuin voor kinderen zelfs een klein supermarktje bij de receptie waar je brood kan bestellen. Wij komen hier zeker nog een keer terug en het ligt heel erg dicht bij parijs euro disney en alle andere parken.
Jan en Christa | 08-07-2012
Marc,
een camping voornamelijk voor chalets. Er is een klein aantal plaatsen voorzien voor bezoekers. Dus toch maar eens bellen of vooraf een bedrag storten om zeker te zijn van je plaats. De plaatsen zijn ruim en omringd door hoge haag. De sanitaire blok is wel netjes en is juist achter de plaatsen voorzien voor de bezoekers. 50m verder is de zwemkom die zeker groot genoeg is om een aantal lengtes te doen. Opgelet!In en rond de zwemkom is het verboden te spelen, te lopen, ballen te werpen. Bref,rust en kalmte troef maar niet goed voor de kinderen. Reakties van de plaatselijke bevolking zijn verzekerd. Muggenspray meenemen er vliegen nogal wat "dazen-paardevliegen" rond de zwemkom.
Marc Maes | 02-08-2010
Meer recensies van Marc Maes (5)
Mijn vriendin en ik gaan reeds verschillende jaren achtereen naar deze camping, het is allemaal begonnen toen we op doorreis naar het zuiden waren, we hadden deze camping als tussenstop gepland en zijn er blijven plakken. Zeer leuke sfeer, ook met de vaste gasten en zeer vriendelijke, behulpzame mens- en diervriendelijke uitbaters! Om een voorbeeld te geven;toen we er voor de 2e maal waren met onze 2 honden is onze ene hond s´nachts onverwachts gestorven, ons verdriet was uiteraard groot en toen ik midden in de nacht de campingbaas uit zn bed trommelde om te zeggen dat onze hond iets gekregen had is die man direct naar onze tent gekomen om te helpen en heeft ons enorm gesteund bij ons verdriet. Hij heeft ons Maya een prachtige laatste rustplaats gegeven onder een boom waar s´morgens en s´avonds de zon op schijnt. Niet iedereen zou zo behulpzaam zijn! Verder is er een heerlijk zwembad en ligweide en de sfeer is er leuk en zeer rustig, mooie omgeving! Niet zo ver van Parijs en de champagnestreek, waar je bij plaatselijke boeren heerlijke champagne kan kopen. Dichtste winkel is op 10km in Lizy sur ourcq. Aanrader voor mensen die op doorreis zijn en graag enkele dagen blijven. Douches en wc´s zijn ouderwets maar worden elke dag gereinigd. Soms zit het weer wat tegen maar dat is in Belgenland en Nederland nog slechter. Saskia en Jan
Jan en Saskia | 17-05-2010
Wij zijn al verschillende malen op dit terrein geweest. Zeker geen slechte camping met ook een klein winkeltje, maar op de een of andere manier krijgen we hier geen aansluiting met andere mensen. Mogelijk wordt dit deels veroorzaakt doordat we meerdere malen op een door hoge heggen omgeven plek terechtkwamen. In ieder geval lekker rustig, een klein winkeltje, een zwembad en behoorlijk sanitair.
marja | 20-08-2009
Meer recensies van marja (12)
Ik ben met mijn vrouw en zwager naar regain gegaan om parijs te bezoeken, dit is geen aanrader we hebben voor 3 nachten een bedrag betaalt van 83 euro we hebben slecht weer gehad maar daar kan de camping niets aan veranderen en zijn omdat de toilet ruimte erg ruikte en er totaal niets te doen was en geen aanspraak en er op het terrein niets open was maar snel vertrokken. Ik kom hier zeker niet terug
Peter Hendriks | 23-07-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "S.C.N Regain" ?
Hoe waardeer je S.C.N Regain in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.024