Naturismegids

Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme

Deze accommodatie is tijdelijk gesloten.

Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme - Uitzicht vanaf de camping
Uitzicht vanaf de camping

Adresgegevens

Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme
21 Bésuniéras
87130 Châteauneuf-la-foret
0630428899
Website
Lat: 45.687821
Long: 1.644892

Informatie

Kleinschalige naturistencamping 'la vallée des fruits' in een mooie natuurlijke omgeving, de Haute Vienne (Limousin Frankrijk) met zes zeer ruime plaatsen (150/200m) allemaal met bijzonder uitzicht over het dal van het riviertje de Combade.

Daarnaast is er nog de mogelijkheid tot het huren van een ingerichte luxe koepeltent, mobilhome of caravan met voortent. Of gewoon op ons trekkersveldje met een tentje, landen. Leuk voor als u op doorreis bent met de motor of fiets. Maar u kunt ook voor één nacht in het bos, achter de camping kamperen.

Bijzondere dorpjes in de buurt met leuke musea, marktjes en een zwemmeer op tien minuten afstand naast de vele meren van deze streek, een streek waar van alles te beleven valt.

Er is veel mogelijk bij ons. Er is een eenvoudig zwembad, er staat een leuke trampoline, speelhuisje etc. Kampvuur, wandelen, yoga en gezamenlijke maaltijden zijn mogelijk.

STILTE en GROEN, dat is er volop op de één hectare grote camping. Maar daarnaast is er veel te doen in de omgeving voor jong en oud. Wandelen in het natuurgebied de Millevaches, museum bezoek in Eymoutiers, een ezeltocht of naar een van de vele meren in de buurt. Of gewoon wandelen vanaf onze camping. En vergeet niet naar de prachtige sterrenhemel hemel te kijken als u bij ons in de mooie Haute Vienne bent.

Eenvoudig en nog in opbouw, maar een echte fijne familie camping waar je je kinderen nog kunt ‘loslaten’. Met fruitbomen en kruiden in aanplant, waar u van kunt plukken.

Kortom klein, maar toch groot.

Sandra & Marc en onze drie dochters van 3, 10 en 12 jaar.

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme. Laat het ons weten!
Op zoek naar een camping in de Limousin, kwamen we deze startende camping tegen. We zijn graag in voor iets nieuws, dus stelden we de gps in op het gehuchtje Bésuniéras., maar dat was niet zo slim. Je kunt beter eerst op Châteauneuf-la-Forêt instellen en dan pas op Bésuniéras. Scheelt veel hobbelige weggetjes. Sandra en Marc ontvingen ons zeer gastvrij met hun kinderen, die nog vakantie hadden en reuze blij waren met deze nazomergasten. En we werden verrast met een lekkere fles biologische wijn. Nou als dat geen welkom is ... Omdat we de enige gasten waren (eind augustus), konden we de plek het dichtst bij de vallei kiezen. Groene heuvels zover je kan kijken en hier en daar een boerderij en een heel klein kapelletje dat 's avonds verlicht wordt. We hebben hier de mooiste sterrennacht ooit gezien, roofvogels gevolgd, zwevend op de thermiek, gewandeld en intens genoten van het steeds wisselende licht over de vallei. Omdat de begroeiing nog jong is, was een parasol wel noodzakelijk bij 30 graden +. Al was er steeds wel een briesje door de vallei. Marc is nog druk bezig met de opbouw van het sanitair, maar de heerlijk warme buitendouche voldeed prima en het z.g. droogtoilet was een slimme oplossing. Duurzaam denken, dat is Marc! Ze hebben leuke plannen voor het terrein, maar eenvoudig en dichtbij de natuur leven zullen het belangrijkst blijven. Marc en Sandra, we komen vast weer terug.
Maartje van den Bosch | 07-10-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme" ?
Hoe waardeer je Boerderij 'la vallée des fruits' Camping Naturisme in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.024