Plage de Cap d'Agde

7.2


Gemiddeld cijfer van
5 beoordelingen.

Afstanden

  • Utrecht 1253 km
  • Brussel 1064 km
De gegevens van Plage de Cap d'Agde corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Plage de Cap d'Agde.

Dit strand is gratis toegankelijk door vanuit Marseillan-Plage over het strand richting Cap d'Agde te wandelen.
Er is geen hek, geen poort, geen registratie, geen kosten, niets van dat al.

De vermelding op deze site van een naakstrand bij Marseillan-Plage (https://www.naturismegids.nl/nl/naaktstrand/1575/1497089686.html) betreft dan ook dit strand.

Let op (met kinderen) dat als je de route vanuit Marseillan-Plage richting Port Ambonne neemt, je eerst langs het deel van het naaktstrand komt, dat niet voor naturisme gebruikt wordt, maar voor openbare sex en als ontmoetingsplek voor swingers en homo's.
naturist | 10-06-2017
wat de camping betreft en het steeds hoger gehalte onbetaalbare luxe , geheel mee eens, anderzijds komen wij al 6 jaar hier en niets liever dan daar te verblijven, laten wij eerlijk zijn, in dat suf afgerukte belegen alles naar vervelende regel gevende Nederland is toch niets wat daar aan kan tippen. Nee hoor, ik moet hier werken en wonen en heb mijn familie hier, maar voor de rest, schijt ik op dit puriteinse landje, en maak mij jaarlijks snel pleite naar Cap d ,Agde.
Mr_Dree1 | 07-09-2016
Prima verlof gehad niks dan lof we komen zeker nog terug!
luc | 01-08-2016
Laat ons duidelijk zijn, bepaald stuk van het strand (achter de beach bar) is absoluut niet geschikt voor kinderen. Dus als je dat weet en je gaat toch naar dat gedeelte dan weet je wat je kan verwachten ! Niet zeuren dus over de sex op het strand. Strand is druk bezocht en in de duinenstrook ligt het helaas bezaait van de lege condoomverpakkingen. Van de condooms dat daar liggen kan je heel België van autobanden voorzien :-) Jammer maar de schuld van de bezoeker ! Verder heerlijk vertoeven mits je wat liefhebber bent van de lossere zeden
plezant geweest | 09-10-2015
Naïef zoals ik was, wilde ik mijn vriendin van het naturisme laten proeven op le Cap d' Agde... meiske heeft er schok van haar leven gehad. Ik had er wel van gehoord, maar ik dacht dat het wel zou meevallen in april. Links liep een oma met kleindochtertje, rechts lag er een vent aan zijn lurk te trekken.
Pieter | 29-03-2015
Ga sedert half de jaren 70 naar de camping Oltra en heb de evolutie meegemaakt. Van een ware naturisten camping in de vroege jaren evolueerde het tot een meer textiel camping. In volle zomer ziet men meer en meer mensen lopen in zwembroek of badpak. Ook wat de accommodatie betreft, deze wordt jaar na jaar luxueuzer en niet meer betaalbaar voor de gewone mens. Zo is er een luxueus dorp bijgebouwd, met een gigantische mini golfbaan waar, ten tijde van ons verblijf geen man op werd gezien. Bij het huren van een chalet in dit dorp is er een golfwagentje in begrepen waar liefst op de camping wordt rond gecrost met gevaar voor de camping bezoekers. Zelfs eigen personeel zet er een vaart achter met de golfwagentjes als ze zich verplaatsen op de camping.
Bruno | 12-07-2014

Geef hier jouw beoordeling van Plage de Cap d'Agde.

Wat is jouw ervaring met "Plage de Cap d'Agde" ?

Hoe waardeer je Plage de Cap d'Agde in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.015