Naturismegids

Recensies van Wim en Miryam

Istra

23-08-2010
Weer een geweldige vakantie gehad op deze geweldige camping.
De onbegrijpelijke beslissing om de camping deels naar textiel te degraderen zal volgend jaar de nodige -waarschijnlijk- negatieve effecten sorteren.
Hoewel veel gehoord: "we gaan het een jaar aankijken" gaan veel vaste klanten naar andere campings. Voor de mensen die zich niet wensen aan te sluiten bij "Kamp Holland" misschien een verademing, de "pk-race" of wie (volgend jaar) de grootste boot heeft zal zich op een andere camping vast in alle hevigheid voortzetten.
Alle nadeel heb se voordeel....
En voor dat stukje textiel wat ik volgend jaar nodig schijn te hebben leen ik wel een stringetje van een van m'n dochters!

Istra

13-05-2010
Straks alweer voor het 7de jaar naar deze camping en wat ons betreft nog vele jaren hierna. We hebben vele campings in de omgeving bekeken, ook textielcampings. Deze springt er met kop en schouders boven uit. Danijela, een van de twee restaurantjes op de camping is elk jaar weer een (betaalbaar) feest voor het hele gezin. De eigengestookte kruzkovac is een aanrader!
Er wordt (soms te) soepel omgegaan met (half) aangeklede pubers, heeft z'n voor en nadelen (voorbeeld voor leeftijdgenoten die zich wat ongemakkelijk kunnen gaan voelen en dus meedoen) Veel natuur te vinden op het terrein, van eekhoorn tot wielewaal, hagedissen en rondom een levensgroot glashelder aquarium met van alles te zien!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037