Naturismegids

Recensies van Elize en Eric

Natukreek

22-07-2010
Afgelopen maand hebben wij 2 geweldige weken doorgebracht op camping Natukreek en hebben daar inderdaad kennis mogen maken met een (in eerste instantie) nogal ‘norse’ beheerder.
Ook wij kregen op ons kop omdat we ons niet aan de campingregels hielden.

Na enkele dagen wat vaker met hem te maken hebben gehad kwamen we er achter dat het gewoon een heel aardige vent is van het type ‘ruwe bolster, blanke pit’.
Deze man moet een ‘dorp’ met een paar honderd bewoners in toom houden en er voor zorgen dat het voor iedereen gezellig is en blijft. Dat kan je alleen bereiken door de regels strak te hanteren zonder aanziens des persoons.

Ook onze honden moesten aan de lijn. Ook onze honden moesten buiten de camping worden uitgelaten. Ondanks dat we tussen de bomen achter op de camping de keuteltjes met een plastic zakje opruimden.
Lullig dat je op je kop krijgt maar het was geheel terecht!

Wat wij hebben ervaren is dat deze beheerder een keihard werkende man is die ’s morgens de camping overvliegt om heggen te snoeien, de receptie bedient, her en der reparaties verricht en ’s middags weer staat te buffelen in de keuken van het restaurant.

Tijdens het WK voetbal zorgde hij er mede voor dat wij en vele andere gasten een prachtige middag/avond hadden. Helaas ging het blazen op die Vuvuzela hem wat minder goed af. Dat was wel een minpuntje. ;-)

Kortom, niet alles is wat het lijkt. Daarom voelden wij de behoefte om wat tegengas te geven aan de soms wel eens negatieve berichten welke wij lezen.

Wij hebben een prachtvakantie gehad op Natukreek.
Leo en Corinne, ga zo door, wij komen graag nog eens terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037