Naturismegids

Recensies van Cor & Andrea

Hispohal

07-10-2018
Wij, mijn vrouw en ik, hebben op 19 november 2017 De Hispohal leren kennen als een uitermate prettige gelegenheid om bloot te recreƫren. Vooral het no-nonsense bad was voor ons prima geschikt om lekker baantjes te trekken. Vanaf die tijd kwamen we er met enige regelmaat en ofschoon we er meer dan 100km voor moesten rijden, hadden we dat er graag voor over. We sloten die dagen dan ook steevat af om in de buurt "De ontdekking" te Oisterwijk een pannenkoek te eten.
We wisten dat deze fantastische zwemmogelijkheid zou gaan verhuizen en daarom keken we al uit naar de eerste mogelijk op 7 oktober.
Ontzettend jammer dat we afgelopen vrijdag van zwemvrienden vernamen dat het zwemmen op die ontspannende wijze daar niet meer doorgaat. Anders waren we vandaag zeker naar de Roodloop gekomen.

Flevo-Natuur

30-01-2016
Hallo,

We, mijn vrouw in ik, hebben vorig jaar Flevonatuur voor het eerst ontdekt , nadat zomerseizoen voor buitenrecreatie ten einde raakt.
Sindsdien komen we er vrijwel elk weekend als dagrecreanten. Echt een super locatie om een (mid)dagje en avond weg te zijn uit de realiteit van de dag. Het zwembad is geweldig en iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Het park ligt te midden in een populierbos rijke omgeving en is daardoor discreet afgeschermd. Ondanks dat we er in eerste plaats voor onze eigen rust komen, maak je er gemakkelijk contact met anderen. We kochten meestal een voordelig dag arrangement, zodat we nog lekker konden genieten in het restaurant van het dagmenu. Helaas is deze combi voor 2 personen in 2016 wel weer wat duurder geworden, maar voor ons nog steeds interessant. We zien ook dat flevonatuur er wat probeert van te maken . Er zijn veel vrijwilligers die zich daarvoor inzetten.
We hopen er ook dit jaar nog vaak te komen .
Voor ons in ieder geval een toplocatie waar je na het winteronderhoud, het hele jaar door terecht kunnen.

Iucundum nudum in natura ,

Groet,

Cor & Andrea
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.098